Akira

Inlägget publicerades 29 juli, 2008 kl 21:24 | Kategoriserat under Hundar.

Ja vad säger man? Snart är bloggen på väg en gång för alla, otroligt nog har jag fått det mesta att fungera och det känns bra, det enda som fattas nu är lite mer översättning, och lite annat smått och gått som jag ska ta och fixa till, bland annat ska jag försöka få till en film rating. Nog om det nu, till lite mer viktiga saker.
Min lilla Akira, är hon inte fin? Snacka om mycket folk som blir rädda så fort dem ser mig gående med henne:

Det verkar vara som att hon är en mördarhund som går runt med sin husse, och inte hjälper det heller att man är utlänning och grov, tvärtom hjälper det till att frö på fördommarna men vad ska man göra..

När jag däremot går med Chasey, min chihuahua, då går det utmärkt och alla ska komma fram och hälsa och oha och söta hunden, men föga vet dem om att den är mer bitchig än mina två tikar.Detta påminner mig om en händelse som tog plats för någon vecka sedan i Gävle. Vi var på väg till Skara och gjorde ett stopp i Gävle hos ”Jennys Hund och katt” för att köpa lite gottis och halsband till tjejerna.
Ut kommer det två gamla tanter på ca 50-70 år, föga anade jag att dem skulle ha sikte mot mig. Dem kommer sakta fram och frågar, ”Får vi klappa?”.. Klart ni får.. Chasey, chihuahan var bara 10 veckor då och ALLA ville klappa så jag bad Amber och Akira att sitta och gav kommandot ”Stanna”.

Då utbrister tanten ”Oj, fick vi inte hälsa?”..  – För all del svarar jag och pekar på Chasey men tanten skrattar och säger ”Inte vill vi hälsa på den där råttan, vi vill hälsa på dina amstaff”.

Snacka om att jag blev helt bäfflad och ställd, första gången någonsin om inte i historien att två gamla tanter stannar upp och väljer att kela med två amstaff tikar istället för en chihuaha tik.. Snacka om galen värld! :)

Ett Svar till “Akira”

  1. Svartkristall_v

    wow de där me tanterna var verkligen inponerande … vet ju själv hur de är när man är ute me hunden . // ellie

    Svara

Lämna en kommentar