Lite fler tester

Inlägget publicerades 28 juli, 2008 kl 17:12 | Kategoriserat under Diverse.

Test, http-errorn sker fortfarande på stora bilder så jag antar jag får skala ner dem tyvärr, men nu ska jag se hur det ser ut när man skriver och har en bild så hoppas att det blir snyggt, dock verkar det som ombildenfortfarande har samma storlek *banka i huvudet*


Test

Ett Svar till “Lite fler tester”

 1. Emil Lindberg

  Tjenis!

  Tack så mycket, det värmde :) Synd bara att innehållet inte är så roligt och lockande, men vet inte vad jag ska skriva om, förutom det som händer runt omkring… :)

  Anledning till att det finns lite tyska här och var beror på att jag inte hunnit översätta allt ännu. Har knappt hunnit/orkat göra något hittills, så den ser lite lustig ut här och var. Och flashslidern är ett hemmabygge.

  Din blogg var inte så pjåkig heller, inte.. :)

  Trevlig fortsatt sommar!
  Hälsningar, Emil

  Svara

Lämna en kommentar