Aj min hals!

Inlägget publicerades 30 augusti, 2008 kl 12:17 | Kategoriserat under Diverse.

Det gör så ont! Jag har inte kunnat sova inatt så ont som jag har haft i halsen. Jag kan inte svälja och jag kan inte sluta svälja heller. Försökte med båda kan jag lova. Jag har tagit kanske 5 ipren på två dagar och det hjälper inte.

Om inte det vore nog, så lekte jag med Chasey för ca en vecka sen och hon fick sin tand på min läpp och eftersom vi höll på busa så lyfter jag upp huvudet och hennes tand fastnar i min läpp. Och det läker inte! Även den gör riktigt ont. Tog ett rakblad idag och skar ut lite ur läppen, tror den var täpt av varet så nu flödar blodet och nu borde det vara fixat.

Ska också snart iväg och köpa lite citron så att jag kan göra en lemonad! Som ni säkert inte vet (haha), så är lemonad Nr 1 mot halsont. Citronen gör att den ”samlar” all slem så man slipper slemmet i halsen samtidigt som den iskalla lemonaden kyler ner halsen och svullnaden.

Nu ska jag iväg! Var kanske ni undrar? TILL MIN FRYS! Jag ska ta ut mina kräftor (2.5kg) och ha kräftskiva! För mig själv, detta kommer bli gott. Men så jobbigt med så lite kött på dem. Man blir ju inte mätt. Jag brukar säga att jag blir mätt av tristessen. Man måste ju hålla på i timmar för att få 10 gram kött. Så man blir ju så leds att man blir psykiskt mätt. Nåväl, senare idag kommer nog en recension för filmen Hancock!

Lämna en kommentar