ALDRIG mer USA!

Inlägget publicerades 5 augusti, 2008 kl 23:20 | Kategoriserat under Korttrick.

Som vissa av er vet så håller jag på med korttrick =). Älskar det, älskar känslan av att få folk att häpna.. Den där blicken i deras ögon..Denna underbara känsla när folk tappar andan, det är helt obeskrivligt och lika roligt varje gång. tyvärr har jag gjort det för alla och övat på alla så alla har sett eller vet hur jag gör.

Men man måste ju börja någonstans! :) Nu till saken.. Varför jag säger ALDRIG mer USA. Eftersom ”vanliga” kortlekar inte är anpassade (alltså airflow t.ex, då korten glider lättare), UV behandlade (Lyser i UV ljus) etc etc. Till saken hör att korten är VÄLDIGT billiga (tycker jag) i jämförelse med Sverige. Och om inte det var nog så finns inte dessa kort i Sverige.. Så.. Jag beställde från TVÅ olika ställen kortlekar. Ena stället tog 80$ i FRAKT (496;) Andra gick på strax över 600kr. så.. 1100.. BARA FRAKT!!

Payment Method: Visa
Ship Via:    Express Mail International (EMS)
E-Mail Address: Romeo@romeon.net
IP Address:   Edited
Phone:     (+46) Edited
--------------------------------------------------------------------
 QTY: ITEM:                SKU:      PRICE:
  1 Bicycle Centurions (12 Pack)     CENT12     $ 50.49
  1 Bicycle Guardians (12 Pack)     GUARD12    $ 50.49
  8 Black Split Spades Playing Cards   SSPADES-BLK  $ 47.28
  2 Blue Split Spades Playing Cards   SSPADES-BLU  $ 10.04
  1 MIRRORS Playing Cards by dananddave MIRRORSDECK  $  5.95
  2 Red Split Spades Playing Cards    SSPADES-RED  $ 11.82

					  Net Invoice:	 $176.07
				      Shipping:	 $80,00
					  INVOICE TOTAL: $255.97
-------------------------------------------------------------------

Från det andra företaget blev det lite andra lekar, special lekar, 3DVDS, Dogtags (djävligt snygg), fanning powder (för att korten ska hålla längre) och annat smått och gott, 274 dollar.
Summa: 3286…

Värt? Nej.. Men ändå JA! Fatta vad jag kan göra! Nej, jag vet att det inte är korten som gör dig duktig, men tro mig, det hjälper att ha rätt kortlek.

5 Svar till “ALDRIG mer USA!”

 1. Emil Lindberg

  Herrejävlar! Det kostar att leva fint. :P

  Svara
 2. Emil Lindberg

  Ja, det är faktiskt tråkigt när man beställer något och priset i slutändan inte alls blir vad man tidigare sett på papper eller vad man tänkt sig.. :/ Hur som helst så hoppas jag att korten var värda pengarna.. :)

  Jag jobbar på Alingsås Bokbinderi AB, ett familjeföretag i Alingsås. Du jobbar med att göra mönster i hår, va? Eller har jag missuppfattat totalt när jag kollade in din sajt lite fort? Hur som helst så verkar du jävligts skicklig på det :)

  Svara
 3. Tezz

  *fotavtryck* Nu syns all text, inget utanför längre.. bra!

  Svara
 4. Emil Lindberg

  Du verkar jobba på redigt, och i en sjuhelskottas väldigt olika branscher.. :) Tack för receptet, men ska jag vara ärlig så skulle jag aldrig klara av att genomföra det. Jag behöver bilder och ett stegprogram för att lyckas framför spisen :) Det blev plättor istället för pannkakor (gudars gott!).. :)

  Vi binder i böcker (böcker limbinds alltid, vi häftar bara). Mestadels gör vi småbroschyrer, exempelvis reklam, broschyrer åt Volvo osv. Ett exempel är Idrottsrabatten (om du känner till den?), rätt populär i landet. Även all reklam du ser hos Scorett osv. Jag skulle nog kunna jiddra på i evigheter om kunderna. :P Vi gör även lite falsjobb till limbindning (falsar och skickar iväg till nästa bokbinderi vill säga). Trivs väldigt bra, men sjuhelvetes tungt bara.. :/

  Svara
 5. Johan

  Hej! Här kommer PHP koden som du ska dechipra:

  e5ruzx51avf5ctrkdx6hjoybzyxrurld2qm35zcnaqh

  Svara

Lämna en kommentar