Kalas och en djävla haslbränna!

Inlägget publicerades 24 augusti, 2008 kl 12:28 | Kategoriserat under Hundar.

Då var vi på 60 års kalas. Carina fyllde år och bjöd till en brakande fest. Det tog ett bra tag att få upp tälten då vi inte hade en aning om hur dem skulle sitta. Det var massvis med stänger och krokar, men ingen instruktionsbok.

Om inte det vore nog så hade var och varannan stång varit med om andra världskriget, eller så verkade det i alla fall såsom dem var böjda!

Men till slut efter några hundra olika idéer och funderingar kom vi fram till hur tälten ska vara och vi satte upp dem. Det gick ”bara” på några timmar. Som om inte det vore nog. Samtidigt förberedde damerna en massa gott inne i köket, och en massa gott blev det. 15 kg kräftor, Massvis med paj, massvis med bröd och massvis med sallad! Om inte det vore nog, var det en massa alkohol och bål som gick i omlopp!

Det värsta av allt? Det var getingarna!! Som ni kan se på bilden, det var över 500 getingar runt oss, två barn blev stuckna men resten klarade sig någorlunda. Det är invasion här av getingar. Så vi testade att köpa två getingfällor och jag satte upp dem 1.5 m ovanför marken och ca 5 meter ifrån tälten, precis som instruktionerna sa. Samtidigt tog vi några plastflaskor och gjorde en sockerlag som vi hällde i dem. Och vem tror ni vann?! Dem hemmagjorda så klart! Dem fångade några hundra getingar, och fällorna som är köpta.. fångade…0! JA NOLL!

Men tjejerna (hundarna) hade det riktigt bra, dem fick gosa med alla och allt, och Chasey (Chihuahuan) fick världens uppmärksamhet, vissa ville t. om ta henne i sin handväskan! Akira min svarta  posade som vanligt inför kameran. Så, without further ado, här kommer det lite bilder!

Lämna en kommentar