Passar på…

Inlägget publicerades 18 augusti, 2008 kl 20:04 | Kategoriserat under Korttrick.

Eftersom det var så ruggigt dyrt i slutändan, så har jag bestämt mig nu för att sälja några av lekarna =)

Priset för lekarna är kanske 10 ggr mer, men det är exakt det jag fick betala i slutändan.. Här följer några bilder av lekarna =) Lite video ska också komma, eftersom jag har fått min första request av Emil Lindberg!

Så snart kommer jag nog att lägga upp en massa filmer, så får ni väl avgöra hur kass eller bra jag faktiskt är :) Inhandlade en UV lampa idag och testade korten, ser helt fantastiskt ut i UV ljus. Urpsrunget varför man har UV finnish på korten är för att i USA så uppträder väldigt många på restauranger och nightclubs, varav UV reflektor har blivit dit lagt..

Jag tror alla i min närhet har blivit RIKTIGT leds på mig nu för jag har gjort gång på gång 100 trick om dagen, titta, gör så, gör si, ser du det där? kolla, den försvann, såg du? såg du ?..

Lite bilder

Ett Svar till “Passar på…”

  1. Emil Lindberg

    Jej, videos :D

    Svara

Lämna en kommentar