Skara.. Ligger det i Sverige?

Inlägget publicerades 23 augusti, 2008 kl 14:40 | Kategoriserat under Diverse.

Ja, som rubriken lyder så kan man ju undra om södra Sverige verkligen tillhör Sverige? I alla fall i förhållande till Umeå. Hemma i Umeå är det bara regn och skit, snö och tö. Medan här i Skara så skiner solen och allting är frid och fröjd.

Dem evigt blomstrande blommorna, dem kvittrande fåglarna och solen som skiner för fullt. Då är det bara att plocka fram grillen och spetten. Visst ser det gott ut? För det var det också!! Om inte det vore nog så hade jag självklart tillagat min supergoda förrätt ”Egg ála Romeo”.

Kollar samtidigt runt på hus, vill ha ett stort så även hundarna kan ha det skönt och fri yta. Hittade ett med 2000kvm tomt, 5 rums villa för ett rimligt pris. Nackdelen var bara att huset var oerhört litet så det är bara att glömma. Nåväl! Vi får se vad som händer. Njut av bilderna så länge!

Ett Svar till “Skara.. Ligger det i Sverige?”

  1. Emil Lindberg

    ”Fet”, ”Kursiv” etc… Nöjd?! :P

    Svara

Lämna en kommentar