Veckans Film

Inlägget publicerades 3 augusti, 2008 kl 13:33 | Kategoriserat under Film.


Titel: The Bank Job (USA)

Huvudroll: Jason Statham, Saffron Burrows mfl.
Genre: Thriller/Drama
Betyg:5/5 Romeosar

Handling: Martine (Saffron Burrows), erbjuder Terry (Jason Statham) ett hett tips om en bank innehållande miljoner i kontanter och juveler. Vad dem inte vet är att förutom alla miljoner och juveler så döljer det sig även mörka hemligheter i bankfacken som kan få hela England på fall.

Det hela börjar dock med att Terry, en småkriminell lovat sin fru att inte längre hålla på med brott, och ägna sig åt sin familj istället. Men när ett hett erbjudande kommer via Martine, en gammal bekant så kan inte Terry längre hålla sig utan börjar smida planer för vad som kommer att bli historiens vassaste bankrån. Den hårda Terry samlar ihop ett gäng, lite ”Oceans Eleven” över det hela, och börjar planera rånet.

Filmen är en av dem bästa filmerna jag har sett. Jason statham gör som vanligt ett helt underbart jobb och man följer spännande med under hela filmen. Det finns inte en sekund då man tröttnar och undrar när något ska hända utan hela filmen igenom är fullspäckad med spännande moment. En film klart värd att titta se på tillsammans med killarna eller med tjejen. Nästan så att man själv får lust att planera ett rån.

4 Svar till “Veckans Film”

 1. Sara

  Bra recension! Riktigt bra film skulle kunna se den miljontals gånger! Hoppas att du har haft en bra dag!

  Svara
 2. Tezz

  Nästa film du kollar på måste bli The Stepford Wives.. Sett den? Ljuvlig…

  Svara
 3. Emil Lindberg

  Tada! Nu har även jag en ungefärlig likadan funktion :)

  Svara
 4. Veronica

  The Bank job är riktigt bra :) Transporter 3 är ännu bättre :)

  Svara

Lämna en kommentar