Jag vann!

Inlägget publicerades 2 augusti, 2008 kl 00:14 | Kategoriserat under Diverse.

Upptäckte i Juni månad att vi har fått en svensk wordpress support! (Wp-Support.se)
Trevliga människor, väldigt trevligt bemötande med alltid glada medhjälpare. Ingen som ifrågasätter dig, ingen som klankar ner på dig, nej, där finns, precis vad sidan är till för. Att hjälpa dig och alla andra.

Jag fick hjälp ganska ordentligt och om jag inte minns fel så har jag ju även skrivit om det tidigare. Men eftersom det var så trevligt och hjälpsamt folk där så bestämde jag mig för att stanna kvar och i juli började jag ”hänga” där.

Såg att det fanns en tävling men brydde mig inte så mycket eftersom jag var ”grönling” i jämförelse med andra veteraner.

Dagarna gick, hjälpen kom och så en dag får jag ett mail att jag är en av 5 vinnare! WOHO!. Vad vann jag! Jo, ett års företagspaket hos Binero (Tack!). Så nu gäller det att komma på en till site, vad ska den heta, vad ska den innehålla?

Så, jag vann! Finns det inga fler tävlingar? Verkar ha tur, kanske ska köpa en triss också!

5 Svar till “Jag vann!”

 1. Emil Lindberg

  Givetvis måste du regga en http://www.WeWantFriendsBack.com och samla in namnunderskrifter för alla som vill ha serien Vänner tillbaka! Ett måste :)

  Svara
 2. Emil Lindberg

  Jo då, jävligts häftigt med senaste filmen och betygsättningen :) Blev lite sugen på samma sak, faktiskt. Men när jag kom på att jag faktiskt aldrig skulle orka uppdatera det kontinuerligt försvann motivationen. :/ Har inte hunnit kika på koden ännu, ska göra detta när det finns lite mer tid. Tänkte att ta tag i alla problem jag har på bloggen snart också :)

  Två frågor bara:
  1) Vad exakt gick tävlingen ut på hos wp-support?
  2) Hur hittade du till min blogg? O_o Via wp-support? :P

  Svara
 3. Emil Lindberg

  Hmm, ”Veckans film” lät iof rätt så lockande.. :) Får se hur det blir med det. Det får hur som haver bli ett projekt jag sparkar igång när jag ordnat till allt det andra.. :) Börjat komma in lite i bloggandet nu, har ju alltid skrivit mycket (eller, skrev mycket och jobbade med skrivandet innan jag fick barn). Hur som haver tycker jag det är lustigt att man har runt 30 unika per dag, men bara två – max tre – kommenterar.. Lider du av samma problem? :P

  Svara
 4. Emil Lindberg

  (risk för spam!)

  Nu tog jag tjuren i hornen för att ordna till datumproblemet. Tack så mycket för hjälpen! Fungerar fint nu :)

  Svara
 5. Francis

  The Bank Job…mycket bra film!

  Svara

Lämna en kommentar