Veckans Film

Inlägget publicerades 9 september, 2008 kl 22:34 | Kategoriserat under Film.


Titel: Hancock (USA)

Huvudroll: Will Smith, Charlize Theron
Genre: Action
Betyg:4/5 Romeosar

Handling: Will Smith. Det namnet räcker för att få mig att kolla på filmen. Han, Jean Claude Van-damme och Samuel L Jacksson. Dessa män är helt ofattbara och det spelar ingen roll vilken film det än är så ska jag se den om någon av ovannämnda är medverkande.  Denna film handlar om Will Smith, en superjälte som super sig full och i början verkar detta vara det enda han är bra på.

När han försöker göra gott vänder sig folket mot honom, då hans försök skadar mer än vad dem hjälper. En dag så sitter en man i en bilkö och han får motstopp mitt mellan bommarna till tågspåret. Ett stort lokomotiv är på väg för att ramma denna man som försöker starta bilen och när han väl inser att han ska springa ut så får han inte upp sitt bälte (Oerhört amerkianskt, och förväntat). Då kommer vår och allas superhjälpet Will smith (John Hancock) och räddar denna man. Däremot ödelägger han tåget och demolerar flera bilar.

Folk i vanlig ordning blir arga på Hancock som än en gång saboterat mer än någonting annat men mannen som han räddade, en PR-konsult ser en möjlighet i Hancock och försöker lära honom hur man ska bete sig och vägen tillbaka är hård och krävande.

Hancock, den ända av sin sort upptäcker efter ett tag att det fanns fler som han… Och dem är nära besläktade till PR-konsulten som helt ovetandes om detta, försöker hjälpa Hancock.

Min personliga värdering. Jag tänker inte skriva så mycket om min personliga handling. Själva filmen får 1 eller 2/5 Romeosar, men eftersom jag gillar WS, så ger jag honom 4/5 Romeosar för en välspelad roll, som alltid.

Vidare så rekommenderar jag inte att man kastar bort pengar på att se denna film på bio. Vänta hellre och hyr den på DVD när den kommer ut.

2 Svar till “Veckans Film”

  1. Emil Lindberg

    Du vet väl att du har satt ett på tooook för högt betyg, va? :)

    Svara
  2. Emil Lindberg

    Men Will Smith är väl lite väl överskattad, eller? :P

    Svara

Lämna en kommentar