Veckans film – Sommaren med göran

Inlägget publicerades 9 september, 2008 kl 23:59 | Kategoriserat under Film.

sommarenTitel: Sommaren med Göran
Huvudroll: Peter Magnusson , Moa Gammel
Genre: Humor
Betyg:5/5 Romeosar

Handling: Göran är en go grabb som försöker göra det bästa av livet. Men en positiv inställning försöker han sig på kärleken och jobb men bara för att upptäcka att det rasar ihop. Allting går snett och Göran fastar lite i livet och känner att han vill ha någon att dela sitt liv med.

Detta sker när han träffar sin drömtjej som han tidigare gått med i skolan och hon visar bara intresse för stora plånböcker. Göran gör allt han kan för att fånga hennes uppmärksamhet med fatala konsekvenser som senare kommer att gynna Göran i sitt sökande efter kärleken.

Filmen var riktigt bra, humor rakt igenom och man fick sig ett gott skratt väldigt ofta. Denna film är nära till hjärtat och känns varken krystad eller för mycket utan alldeles perfekt blanding av humor och dramatik. Enda nackdelen jag hade med filmen var att det var lite förutsägbart vad som skulle hända. Så den spänningen fanns inte riktigt. Man visste hur filmen ska sluta och såna filmer får en liten minus poäng. Men i sin helhet är Sommaren med Göran en suverän film att skratta till. Max poäng. Länge sedan jag skrattade så härligt.

Lämna en kommentar