Det ser ut att bli en flytt..

Inlägget publicerades 13 oktober, 2008 kl 05:42 | Kategoriserat under Diverse.

Jaha.. Det verkar som om jag ändå kommer att flytta. Men jag är verkligen kluven, bör jag flytta? Ska jag flytta? Huset finns nu tillgängligt, så det är egentligen bara att packa och sen flytta. Men det är någonting som håller mig tillbaka ändå.

För er som inte vet, så har jag bara mina två bröder och min pappa i Sverige, mamma har gått bort i cancer och resten av familjen är i Libanon där jag kommer ifrån. Min äldre bror bor här i Umeå , och min lillebror bor tillsammans med min far i Lycksele.

Problemet jag stöter på nu är att min äldre broder skall flytta ner till Stockholm inom några veckor och om jag också flyttar ner kommer min far och min lillebror plötsligt att vara ensamma. Vill jag verkligen tillåta detta? Tanken att inte se min lillebror eller pappa tar riktigt hårt på mig. Jag var så lättad när jag flyttade tillbaka från Irland att få vara med min familj igen och jag svor att aldrig mer vara ifrån dem, för sist jag var ifrån dem (när jag som sagt bodde på Irland) så gick mamma bort. Skillnaden nu är ju att det är i samma land, men ändå.. Nu kan inte pappa komma förbi när han känner för det, eller Roland min lillebror bara dyka upp för att han har tråkigt i Lycksele eller vill träffa mig.

Man måste dock gå vidare, alla vi har våra liv men vi är uppvuxna i vårt land med att familjen är allt. Man följer familjen och familjen följer en vart än man går, vi är starkast så, vi är uppväxta med familjen och uppfostrade med dess starka band. Om mamma vore kvar i livet hade jag inte brytt mig, för dem har ju varandra. Men pappa, som knappt har vänner ska behöva vara själv, det tär på mig något så fruktansvärt.

Men jag antar att jag får testa, någon större skada lär ju knappast ska ske. Vantrivs jag är det bara att åka hem igen. Så jag kommer att hyra ut min lägenhet nu i andrahand, möblerad och bra. Nu måste jag dock hyra en stor bil så vi får plats med allting. Undrar om man kan paketera in alla hundar? Det hade gett mig massor med extra ledigt uttrymme. Nåväl, vi får se.

Over and out.

2 Svar till “Det ser ut att bli en flytt..”

 1. Spankywhip

  Svarade precis på ditt inlägg o upptäckte strax efter det att du hade en blogg. Nåväl, skriver ett par rader här med.

  Läste inlägget ovan och först o främst.. Jag beklagar sorgen. Det kom som en chock för oss alla här och jag har tänkt på dig o din familj väldigt mkt. Det är inte det lättaste o mista någon man älskar.. Var själv med om det ett par ggr o senaste gången nu i år (Januari). Jag miste min kusin efter att ha legat i koma i 8,5 mån efter en svår olycka. 31 år gammal blev han.
  Livet är hårt o framförallt orättvist, men tyvärr så måste man gå vidare vare sig man vill det eller ej. Dom kommer alltid o va med oss o vaka över en vars man än befinner sig.
  Du o din familj har verkligen varit starka. Beundrar er!

  Ang. flytten… så är det bara att följa ditt hjärta o göra det som känns bäst för dig. Kom ihåg att ens föräldrar vill ens bästa o vill att man ska va lycklig. Känner du för o flytta, så gör det.. o skulle du däremot inte trivas i Sthlm, så finns ju Ume o Lse kvar på kartan :)

  Take care vännen! *kram*
  /Dolorès

  Svara
 2. Emma

  följ ditt hjärta!! man kan alltid återvända…

  Svara

Lämna en kommentar