Lägenhet (2:a) i Umeå uthyres!

Inlägget publicerades 19 oktober, 2008 kl 05:53 | Kategoriserat under Diverse.

Ja då var det klart, flyttar senast den 7:e november men troligast 1:a och kommer då att hyra ut min lägenhet. Lägenheten kommer att vara möblerad med följande:

Byrå i hallen, Soffa med schaslong (3-4sits), 2sits soffa,datorbord, stor bokhylla(med plats för en 50″ tv om man vill), vardagsrumsbord, dubbelsäng 180cm och lite annat.

Eftersom jag kommer att tapetsera om väggen innan jag flyttar är det frittfram att hänga upp grejer på väggen. Lägenheten är på 39 kvm och ligger på Ålidhem i ett nybyggt hus, bottenvåning med altan.

Även min stora grill kommer att vara kvar samt utemöbler (bord + två stolar i vitt gjutjärn). Elen hamnar på ca 250-350kr/månaden, 50m ifrån bussen som tar er vidare till Universitetet/sjukhuset/vasaplan/haga/ersboda/ersmark/tomtebo/carlshem osv. Även flygbussen går här utanför så det passar till allt. Lägenheten ligger 100m ifrån Ålidhemscentrum, där lidl (jippi) uppbyggnaden pågår.

Så det var lite info så om någon är intresserad hör av er. Jag har vissa krav sjävfallet.

Uthyres MINST 6 månader. 3 månaders uppsägning.
Hyra: 4500:-
Stl: 39kvm, 2:a
Våning: BV
Möblerad: Ja

Vilka är mina krav, jo att man har en fastanställning så jag vet att man kan betala hyran, man är skötsam, referenser erfodras. Djur är tillåtet, dock ej rökning likaså fester.
Verkar detta intressant, skriv en anmälan här i kommentarer. Din kommentar kommer endast att visas för mig, glöm inte att lämna mail/telefonnummer.

Ett Svar till “Lägenhet (2:a) i Umeå uthyres!”

  1. sahand

    Hejsan.
    Jag undrar om din llägenhet fortfarande finns kvar att hyra?
    Hör av dig så berättar jag gärna mer om vem jag är. Behöver nämligen en bostad omgående då jag ska börja plugga på universitetet. Vore tacksamt om du kunde svara så snabbt som möjligt!

    Svara

Lämna en kommentar