Pust! Nästan klar!

Inlägget publicerades 30 oktober, 2008 kl 20:46 | Kategoriserat under Huset.

Herregud vad mycket det har varit dem senaste dagarna. Efter 20 banankartonger, 8 st väskor och en massa annat pick och pack så syns det verkligen inte att jag har packat något. Det ser ut som förr. Ingenting nytt! Hur kan man ha sååååååå otroligt mycket skräp hemma? Jag har kablar som jag haft i kanske 10 år, böcker från högstadiet bara ifall jag vill ha lite nostalgi tripper.
MEN SERIÖST! Varför kan jag inte kasta telefonsladdarna när jag redan har flera stycken? Det är så otroligt hur vi människor är giriga. Man kan inte kasta sitt skit bara för att man kanske ska använda det. Fråga mig om 20 år så kommer jag likförbaskat att ha dem där jädra kablarna bara ifall att. Nej nu måste det bli skärpning!

Kan ju tala om också att resan blir ruggigt dyr måste jag säga. Jag har hyrt släp (1600kr) och bil (3000kr) eftersom peugouten inte har dragkrok. Så nu måste jag betala bensin för två bilar!! Värst av allt är dock att jag måste köra 80km/h, i 95 mil!! Ja, så frågan är ju, hur många år tar det nu att köra ner? Nåväl vi får se hur det blir. Här har ni bilder på huset i alla fall som ni får gotta er i.

Huset har också öppen spis och kamin =) Gäststuga och dubbla garage. Gäststugan ska jag göra om till Biosal har jag tänkt mig. Tänkte köpa en till 47″ LCD tv. Men då kan jag lika gärna köpa en projekor. Tvn går på 25000kr, och projektor på ca 23000, skillnaden är att ajg kan ha ca 100″. Lite bio känsla, 4 stycken svarta skinnfotäljer och en popcornmaskin.

Nice eh?

Lämna en kommentar