Bluenose Pitbull

Inlägget publicerades 21 januari, 2009 kl 08:26 | Kategoriserat under Diverse.

Oh la la, vilka fina djur. Detta är verkligen en hund jag önskar mig. Dem är så sjukt snygga att jag faktiskt funderar på att åka till USA eller som MrsPitbull rekommenderade till Polen för att kolla upp någon uppfödare och kanske importera en eller två stycken.

Det hade varit riktigt trevligt, men frågan är om jag vill ha 4-5 hundar. Jag har ju redan tre nu och det är ganska bökigt redan när man vill åka någonstans så med fler hundar, och speciellt av denna ras, så lär det inte bli lättare =) Skriver mer sen, sitter på tåget på väg tillbaka till Skara nu.

See ya around

5 Svar till “Bluenose Pitbull”

 1. Lina

  åååh jag älskar blått, Min förra tik var blue bridle, Men vi planerar att skaffa en blå hanne om ca 2- 3 år när våran lilla flame blir vuxen. Dom är så otrligt vackra.
  Så att du skrev kommentarer tillbaka :) Förstår nu att du är en kille, det borde ja hajjat tidigare haha men hade missat det.
  klart alla raser är blandade i från början och sedan har de fått ett namn och att man vill beålla mentaliteten och utseendet. Det finns så klart mycket vackra och underbara blandraser också, Men ja ville liksom ha mer när jag köpte hund. Ja ville veta mer om bakrund o.s.v det ställs högre krav på renras aveln, dom måste vara friska och bra mentalt annars blir man utesluten från skk så det är jue oftast en bra garanti o.s.v när man köper att man vet.
  Jätte bra att du ska testa din tik mot ataxia o.s.v det är en fruktansvärd sjukdom som sprids om inte folk tar den på allvar och slutar avla på ”infekted” hundar, Jag känner en som hade en hund som fick ataxia när den var 2 år gamal, fruktansvärt.. Just det att huvet var som det skulle men kroppen hängde inte med, Hon viftade på svansen ända in i döden den hunden. Och de önskar man jue ingen. Dessutom utvecklade alla hundarna i den kullen ataxia före 4 års ålder och alla har fått somna in.
  Jätt bra att du funderar och planerar, Bra att du bryr dig!
  Mvh Lina

  Svara
 2. ♥ Qamilla ♥

  var försiktig med importer, de figurerar mke falska vet. intyg =/

  Svara
 3. jimmy

  tjena har du fixat en blå? söker en blå hane åt min tik färgen är skitfin :)

  Svara
 4. Hej

  Hej
  Har du någon mail adress man kan nå dig på?

  Svara

Lämna en kommentar