Och så var vi här igen…

Inlägget publicerades 13 januari, 2009 kl 17:08 | Kategoriserat under Diverse.

Ursh vad länge sedan det var jag skrev någonting i dagboken, men det har ju självfallet sina förklaringar. Den enda och sanna förklaringen är att jag har helt enkelt inte haft tillgång till internet. Det har jag egentligen fortfarande inte, men jag har fått låna ett mobilt bredband ett litet tag så jag tänkte passa på och uppdatera er och mig själv.

Jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle kunna klara mig utan internet, för det var en riktigt stor del av mitt liv, ja den största delen t om kan man säga. Men det har faktiskt gått galant, jag har inte alls saknat det och nu när jag fick tillgång till det så käns det som vanligt.

Mycket har hänt, jag har flyttat ner nu till dem sydligare breddgraderna och har en massa planer i huvudet. Funderar om jag inte ska börja plugga igen, till frisör? Till Veterinär? Och självfallet börjar tiden komma också då Akira eller Amber kommer att löpa så jag håller just nu på att filtrera ansökningar från olika hanhundsägare som vill para deras hund med min. Så vi får se hur det går, jag kommer att hålla en uppdatering, och oj oj oj, veckans film har jag misst på 3 månader, blir många filmer där ! =)

På återseende!

Ett Svar till “Och så var vi här igen…”

  1. anneli

    Hej hej! Det stämmer :) vart har du fått höra det ifrån?

    Svara

Lämna en kommentar