”Köra upp min snok så långt upp i arslet..”

Inlägget publicerades 16 februari, 2009 kl 18:28 | Kategoriserat under Diverse, Värderingar.

Det finns inte mycket jag verkligen avskyr i detta liv. Men att snoka är en av dem. Jag hatar det verkligen. Det är helt sjukt hur vissa människor är så sjukt besatta av andra att dem snokar.

Jag hade länge ett ex som förföljde mig på internet, och det gör hon fortfarande för den delen. Blockade jag henne skapade hon nya användare på olika sajter och var allmänt odräglig. Hon sa ingenting till mig, men hon snokade, kolla vem jag pratade med, vad jag sa, hur jag såg ut. Är det inte sjukt? Fattar inte varför.

En vacker dag gör jag slut med ett annat ex, då säger hon till mig ”Vet du.. Ditt ex skrev till mig att din familj bor där hon bor och försöker döda henne och att hon har skyddad identitet på grund av dig”.. Men när vi blev tillsammans skrev hon ”Han är sååå underbar, prata arabiska med honom för det älskar han”.. Sjukt. Jag har inte ens familj i Sverige, så hur fan kunde min familj vara där hon va och hota henne?

Men som tur är hade mitt ex som fått mailet tillräckligt med substans innanför pannbenet att hon visade mig mailet och  jag var på väg att anmäla händelsen, men förtalerskan bad om ursäkt och hade som svar ”jag ville bara ha tillbaka dig”. Så jag sket i vilket när jag insåg hur patetisk situationen var.

Sen har jag haft fler som snokar.. Går igenom min mobil telefon.. Flera gånger.. Går igenom min dator.. Varför? Är man inte tillräckligt djävla rakryggad som människa att man faktiskt kan säga som det är? Om inte du är rakryggad din djävel så är jag det. Bara säga det, smsa, maila, fan hota mig. Men säg det rakt i mitt ansikte istället för att som en stucken gris med svansen mellan benen leka Pee Eye. (Private investigator, alltså Privat detektiv för er som inte förstår engelska).

Sen finns det dem som bara snokar för att snoka. Lungt. Läs min blogg om du är intresserad, men  va rakryggad om du vill snoka. Det är inte kränkande, det är patetiskt. Jag är rakryggad, va det du också annars har du ingenting i mitt liv att göra.

Nu kommer halva Sverige tro att jag menar dem, men jag skriver inte detta specifikt mot någon i sig. Jag skriver rent allmänt. Så alla er vänner där ute, alla som är kåta på mig, alla som hatar mig och alla er som älskar mig. Snokar du och jag får reda på det, ska jag köra upp min snok så långt upp i arslet på dig att du kommer att mima resten av ditt liv för du kommer att tappa din röst av välbehag. (Och för er idioter som tar detta på allvar, så kan ni läsa följande barnvänliga version: Snoka och du har inget i mitt liv mer att göra.)

Pussah juh!

10 Svar till “”Köra upp min snok så långt upp i arslet..””

 1. Rebecca

  Men du,nu blir jag lite fundersam.

  Genom att läsa din blogg,och alltså tar reda på fakta om ditt liv…snokar man då?
  För isåfall har jag snokat som fan dom senaste 10 minuterna.

  Sen så känner jag ju inte dig o har inte någon som helst aning om vem du e,så då kanske d bara räknas som allmänt bloggläsande och inte snok?
  För man bloggar väl egentligen för att folk ska kunna läsa om ens vardag?

  Nog skrivet om detta.
  Gillar din blogg so far btw.

  Svara
 2. Rebecca

  Jo jag fattar precis vad du menar.
  jag har ett galet ex i Turkiet som sitter o läser min blogg.
  Blir helt paff när jag får mail ang saker som står i min blogg.
  Men men vissa har ju svårt att släppa taget.
  Men jag måste erkänna att jag faktiskt varit en sån brud som läst mobilen,mail osv.
  Kan säga att allt grundade i osäkerhet och misstankar om att snubben vänstrade.
  I mitt fall hade jag rätt.
  Men nu när jag e typ 8 år äldre så skulle jag ta d face to face istället för o snoka runt.

  Misstänker att du inte kommer hitta något utav intresse i min blogg.
  Men läs på du. haha

  Kram

  Svara
 3. anneli

  Du får jätte gärna adda min msn, xxxxxx.com :)
  hoppas allt är bra med dig annars?

  Svara
 4. Victoria wiklund

  Vilken snygg blogg du har. Har du gjort designen själv?

  Svara
 5. Victoria wiklund

  ja gör det du :)
  har du tid och lust att hjälpa?

  Svara
 6. Victoria wiklund

  okej va synd :S är det verkligen så annorlunda? :S

  Svara
 7. Rebecca

  Du…TACK!
  Verkligen jätte fint skrivet.

  MEN,ska jag va helt ärlig så tror jag inte att jag någonsin kan älska just så igen.
  Jag är säker på att jag kommer älska innerligt och djupt igen,men d kommer aldrig riktigt att kännas som d gjorde med honom… just utav den enkla anledningen att killen i fråga inte kommer att va honom.
  Men d gör mig lixom inte så mycket,jag har fått uppleva d och det är jag mer än nöjd över.
  D finnas så många som aldrig hittar just ’den’ kärleken.
  Mina föräldrar har t.e.x aldrig gjort d…några utav mina vänner kollar på mig som om jag vore en idiot när jag pratar om hur den kärleken kändes.

  Men visst finns hoppet att hitta kärleken igen.
  Hoppet sägs ju vara det sista som lämnar människan?

  Ha en skön helg nu!
  Kram

  Svara
 8. Rebecca

  Ja alltså,hela vårat förhållande va en karusell.
  Så mycket som hände och som inte hände.
  Men jag vi va båda tvungna o inse att d inte gick o fortsätta.
  Jag va inte otrogen,inte ens i närheten.
  Och ja jag har nog inte gett mig en ärlig chans till att älska igen.
  Jag har jämnfört kärlek efter honom.
  Men det är först nu som jag faktiskt börjar få hopp som jag skrev om.
  Jag har nu hittat någon som faktiskt får mig att inte ens tänka på den gamla.
  Så ja,jag ser nog ljuset i tunneln och jag hoppas på att allt bara blir bättre från och med nu.
  Alla kärlekar är annorlunda,och jag tror att den jag påbörjat nu är en sort för sig…en underbar sort som jag inte ens kan föreställa mig att jämföra med den gamla.
  Ibland måste man släppa taget om allt gammalt och blicka framåt,och d e vad jag gör nu.
  Jag vågar göra det nu,tack vare killen jag träffat.

  Usch,jag har precis vaknat o känner att jag inte alls make any sence..haha

  men ja,vi kan ju komma överens om att kärlek är komplicerat som satan!

  Svara
 9. anneli

  Näe nåt fel måste ha hänt? För det första vet jag att jag gav min rätta msn till dig, sen har inte jag ens gett/skrivit min msn till Malin och för det andra så ser jag att jag skrev till dig klockan 9 men under hela veckan så har jag gått och lagt mig senast halv 9? Så det låter lite skumt allting för när jag skrev till dig så kommer jag ihåg att mitt msn namn syntes och att jag verkligen inte skrev ”xxxxxx.com” som det står där över..

  och om jag nu skrev ”xxxx.com” hurfick då malin min msn eftersom jag inte har gett henne den?

  Aja hoppas du haft en bra kväll iaf :)

  Svara
 10. anneli

  ahaaa nu lös en liten lampa i mitt huvud, pratar du om mitt mailnamn som står här över, typ om man sk kommentera ett inlägg hos dig så är både namn och mail obligatoriskt och då menar du att jag skrivit fel där? För isåfall som jag ser nu så måste jag ha missat a:et där på slutet på Barsoma.. :) Och då förstår jag dig vad du nu menar och nej det har inte varit med flit :) men nu har du ju mig på msn och nu är det du som inte är inne :) Men vi lär säkert höras där under helgen ;)

  Svara

Lämna en kommentar