Mina vackra hundar!

Inlägget publicerades 12 februari, 2009 kl 22:14 | Kategoriserat under Hundar.

Efter att ha haft en del önskemål att sätta upp lite bilder på mina hundar, så tänker jag bevilja er önskan, här får ni lite bilder på Amber (Bruna), Akira (Svarta) och Chasey, Chihuahuan =).

8 Svar till “Mina vackra hundar!”

 1. anneli

  Hej :)

  Jag förstod nästan att det var du som skrev och jag kände mig faktiskt lite bättre av att läsa det, men nu mår jag mycket bättre igen och jag hoppas att det håller i sig.. :) Hur mår du annars? Gud vad söta hundar föresten, älskar hundar, har haft en själv en gång i tiden. =)

  Svara
 2. Lina

  hihi chihuahua´n ser lite ut som en Shipperke ( vet ej hur rasen stavas) sötnosar allihopa.

  Svara
 3. Lina

  haha !!! det var jue inte illa menat !

  Men neeeej någon chihuahua vill ja nog alrig ha, Inte min typ av hund på något sätt, men man ska aldrig säga aldrig, När jag är pansionär kanske ,och har ont i överallt..kanske det blir något lättare att gå ut med :) men… det blir nog ingen chihuahua..iallafall,,, men kanske en nakenhund haha. En svart med vit ”man” och vit svanns i så fall.. ser ut som små my little ponny´s :) i like it a lot :) Längtar nästan lite nu tills å bli pansionär… mohaaa

  Svara
 4. Lina

  hum… det tål att tänkas på. Men tänk om de blir lurviga nakenhundar då? Ne..de e inget för mig. Naket ska vara naket…

  Känner mig dock som 90 redan nu..

  Svara
 5. Rebekah

  Du har himla söta hundar, sista bilden var himla kul! :)

  Svara
 6. ♥ Qamilla ♥

  Ge mig Amber =D ^^, Tack för kommentaren btw =)

  Svara
 7. ♥ Qamilla ♥

  Hahah, dem hittar alltid bra ställen o leka på, kattjäklarna :P
  Ehm ja, jag fattade inte så mycket heller av filmen, tror man skulle
  läst va den handlade om, innan man såg den :P Lite spoiler kanske,
  men tror jag hade uppskattat filmen mer isf =)
  Svettas är härligt! Jag gillar att simma, men ja får så ont i ryggen,
  så kan inte göra det så ofta..ännu.. ska träna upp ryggen o se om de hjälper nåt. annars måste jag till läkaren, för då är det neurologiskt =/

  Svara
 8. Rebekah

  Om du tittar under ”portfolio” och sedan ”mina hundar” på min blogg så hittar du lite bilder på mina jyckar. ;)

  Eller denna sida:

  http://www.rebekah.se/dawgs

  Svara

Lämna en kommentar