Ny mobil! Igen! =) HTC touch HD

Inlägget publicerades 7 februari, 2009 kl 20:25 | Kategoriserat under Diverse.

Det är helt sjukt egentligen. Jag vet inte hur många mobiltelefoner jag har haft genom åren men många är det. Jag har alltid nyaste telefonen, varför vet jag inte.. Sen efter några veckor ledsnar jag och köper en ny.. Och nu har det hänt igen..

Min nya telefon är en liten uppgradering från min ”gamla”. HTC touch pro var min gamla med tangentbord och hela kittet. Riktigt fin telefon faktiskt och supernöjd med den egentligen, alltså touch pro’n men jag känner att jag måste ha det senaste. Teknikbög? Mycket möjligt, men den sortens bög är jag gärna.

Nu har jag använt touch HD’n i en vecka och den är mycket snabbare och aning vassare än min gamla telefon. Dock så har den några nackdelar, vet inte om det är barnsjukdomar eller om dem ska vara så. Går inte in på detaljer för jag vill inte tråka ut er.

Här får ni också en bild på min ”gamla” telefon.. =) Och snart ska jag köpa Nokia’s nya. Eller ja när den kommer ut i alla fall.

Lämna en kommentar