Paus. Det tycker jag.

Inlägget publicerades 25 februari, 2009 kl 13:27 | Kategoriserat under Diverse, Hundar.

Oh Myyyys!!Ja jag tycker verkligen det är dags för lite paus från invandrarsnacket nu och återgå till mitt vardags snack. Kanske kan jag ta upp ämnet igen nästa vecka =)
Idag har jag vaknat rätt sent, rätt trött måste jag säga. Skulle egentligen vakna mycket tidigare men jag var totalt utslagen, däckad helt enkelt. Nu har jag varit ute med hundarna och lekt en massa och som vanligt sticker Chasey iväg och ska äta hästbajs. Jag som ger henne så god mat :(

Akira är också helt snurrig, förstår inte riktigt vad det är med henne. Hon vill knappt ut och hon är keligare än någonsin, helt sjukt =) Kan ni tänka er att sitta på andra sidan bordet och höra någon låta ”ohhhdäääähhh” eller något åt det håller, öronen bakåt och världens vickande på svansen. Och hon låter så tills jag säger ”varsågod” så hon får komma och kela. Hon vet verkligen hur man ska göra.

Idag blir det mer tapetsering, måste göra klart detta känner mig så lat vet inte varför. Ska nog ta lite före/efter bilder. Ni skulle sett köket. Ursha. Oranga blommor någon?

2 Svar till “Paus. Det tycker jag.”

  1. Malin

    Men det blev bra efteråt :) Tycker inte du?

    Svara
  2. Johanna

    Hihi. :) Om du visste hur glad jag blev att någon ville hjälpa mig. :D Ja, jag är så dålig på att planera sånt här, men när jag ändrar mig igen och har en plan kanske jag kan höra med dig först? ^^

    Svara

Lämna en kommentar