Förbannade djävla renovering!

Inlägget publicerades 31 mars, 2009 kl 23:45 | Kategoriserat under Huset.

Ja det är så man känner. Ska berätta lite kortfattat så förstår ni kanske.

Vardagsrummet ska ha en fondvägg som ni såg i detta inlägg. Problemet startade efter att idioterna på Nordsjö design (eller jag kanske som är idioten) som sa att man skulle skära 212 cm / board för att få rätt mönsterpassning. Sagt och gjort. Flera rullar skars och började sättas upp.

När första rullen var uppe kände man hur vackert det skulle bli. Toppen! För det spacklades och slipades så mycket att hela huset täcktes av finkornigt damm. Toaletten, köket, hallen och sovrummet. Allt har blivit fullt med några mm lager av damm. Men i alla fall. Andra rullen skulle på och vad tror ni händer? Det som inte får hända självfallet! Mönsterpassningen stämmer inte överrens!

Men dem sa ju att jag skulle skära alla i 212cm, så hur kan det då inte stämma? Tydligen började inte alla rullar på samma ställe. Men hur fan ska jag kunna veta det? Nåväl, fick köpa nya rullar (och billiga är dem inte) och dem sa då att det kan skilja sig lite i färg eftersom dem är gjorda på olika datum.. Precis vad jag behövde höra.. I alla fall kommer hem och ska sätta upp tapeten. Men oj då! Mönsterpassningen passar inte! Den nya tapeten har större cirklar, så den passade inte! SKIT BRA! Det har bara tagit 8 dagar att få nya tapeter. Sista kom i fredags. Happ. Då ringer jag nordjö design som lovar att ge mig nya rullar på tisdag. Och idag kom dem! OCH NU ÄR DEM UPPSATTA! Halleluja, va på väg att bli troende inom islam, buddism, ja you name it bara för att få upp dem där djävlarna.

Snacka om leds man blir. Nu måste jag dessutom upp till Umeå till min gamla lägenhet och tapetsera efter mina kära hundar.

Ni får länken imorgon när alltär upplagt =)

10 Svar till “Förbannade djävla renovering!”

 1. Malin

  Oj vad du låter bitter..Men blev det inte bra när det var klart?!

  Svara
 2. Rebecca

  Lust o komma hit o tapetsera åt mig sen? haha

  Svara
 3. Rebecca

  Aldrig tapetserat och den enda gången jag gav mig på o måla så blev d åt helvete. haha
  Så jag kommer nog aldrig ge mig på d igen.
  Fast jag vill helst ha målat i nya färger här hemma istället för tapeter.

  Keep up the good work,du får visa hur snyggt d blev sen.

  Svara
 4. Hanna

  Ja, man kan få spatt för mindre, men vet du vad det positiva är? Vi andra kan garva åt det *S* :P

  Hoppas vi får se bilder på resultatet sedan. Är jättenyfiken.

  Måste också ge beröm för Akiras sida. Tycker du är väldigt duktig.

  Vad bra att du också anmälde pedofilbloggen. Ju fler som anmäler ju bättre är det. Som tur är så är den borta nu. Troligtvis så hjälper det inte, men man måste ju i alla fall markera att man inte tycker det är ok.
  Hittade även den sidan av en slump. Jag är runt på så mycket forum och sidor hela tiden och när folk skriver en länk så klickar jag ofta på den och sedan är det en länk på den sida å så vidare.

  Lycka till med den fortsata renoveringen.

  Svara
 5. Rebekah

  Vad bra! :)
  Vad blev resultaten då?

  Svara
 6. crazyangel

  Hej nej tvär har jag inte anmät dom. Är redan indragen i en annan internethärva är en kompis vrt påhoppad. Så just nu orkar jag inge mer.. :/ Får se om det blir av sen. Berätta gärna om era resultat.

  Tycker du ska visa vardagsrummet!

  Svara
 7. Johanna

  Hejsan, igen. =) Jag tänkte höra om du hade lust att hjälpa mig med en header igen?? Jag och killen har gjort slut, så känns inte så passande med dom bilderna du använde sist.. =/ Vore otroligt glad för din hjälp!

  Svara
 8. Marit

  Du har just beskrivit anledningen till att jag ALDRIG skulle ge mig på en renovering! Det skulle definitivt sluta med att jag slog sönder väggen där tapeterna skulle sitta =)
  Fin sida till Akira, förresten, du måste jobba så du ”blör”

  Svara
 9. Tara

  Hoppas allt blir bra i huset ditt snart.. önska dig lycka till å me dina hundar… Miss talking to u

  Svara
 10. Erika Drake af Hagelsrum

  Usch, drygt att renovera men underbart med resultat! Ungefär som städning då haha.

  Svara

Lämna en kommentar