Ny hemsida på G.

Inlägget publicerades 26 mars, 2009 kl 21:53 | Kategoriserat under Hundar.

Hemsida
Jag tycker Akira har förtjänat en egen hemsida nu så där fint som magen har blivt rund. Kan visa er lite bilder lite senare ska bara få upp dem från kameran. Fram tills igår syntes ingenting sen helt plötsligt så är hon som en boll idag. Helt galen är hon med, hon lägger sig i dem konstigaste positionerna och värst av allt är att dem positionerna hon ligger i? Dem ligger hon mig. Går inte att beskriva om ni inte ser bilderna så ni ska få se =)

För övrigt så är Amber väldigt förbannad just nu. Akira är dräktig och är inte på samma lekhumör som förrut och lilla Chasey löper så hon är sur. Så stackars Amber vet inte var hon ska ta vägen. Tänkte dock ta henne en runda på stan, lite DogToOwnerBonding.

Enjoy =)

4 Svar till “Ny hemsida på G.”

 1. IQ Badboll

  Hej, va kul att du hitta till mig, hur hitta du mig? från vovve * muttar några fula ord om vovvefolket*

  Hur länge har du bott utanför skara? jag är uppvuxen i synnerby å bor nu mera i vara. Jag har bott här i snart 8 år *piss stad*

  Va har du för voffar?

  // IQ Badboll med hund

  Svara
 2. Marit

  Vet att du inte vill att jag ska läsa din sida men jag gör det ändå. Hoppas att allt går bra med Vovvan och att du får måååånga valpar att sälja, och att du får dom sålda också. Hon är vacker.

  Svara
 3. Rebekah

  Kollade du upp Ataxia och det du sade att du skulle kolla upp innan du parade henne nu, eller struntade du i det?

  Mvh, Rebekah

  Svara
 4. Staffan

  Hej Romeo!
  Läste lite i din blogg igår bl.a. om Akira och att valparna är på G, Måste säga att det var en väldigt fin hund du hade!

  MVH Staffan.

  Svara

Lämna en kommentar