Renovering, Vardagsrummet.

Inlägget publicerades 17 mars, 2009 kl 16:56 | Kategoriserat under Huset.

Huset utsidanAtt börja renovera är inte så svårt egentligen, trots att man kanske som mig har tummen mitt i handen. Men man måste ju börja någonstans och så lär man sig.
Jag började med köket, innan dess har jag aldrig gjort någonting hemma om man inte räknar att jag har spikat upp någon tavla men jag antar att det inte riktigt klassas som någon sorts renovering.

Människan är ganska imponerande egentligen.. Man är verkligen rädd för det nya, speciellt det man inte kan. Men fuck it! Våga och testa, det värsta som kan hända är att hela huset rasar , men värre än så kan det ju inte bli. Eller hur? Så jag satte igång med köket och ni såg ju själva hur det blev, mums va fint =) Nu är det vardagsrummet som gäller och herregud vad jobbigt det är! I köket gick det relativt lätt men i vardagsrummet, där sitter det som bara den!

Var ju på Jula och införskaffade en sån där steamer som puffar ut lite ånga som gör att klistret som tapeten har på sig släpper.. Men när det är 4 lager tapet sen 1800-talet, ja då kan jag lova att det sitter ordentligt. Ni förstår jag började riva totalt en vägg på 2H x 2B och det tog ca 6 timmar att göra.. Skoj va? Nej I don’t think so! Men men, det går ju sakta men säkert =)

Eftersom jag fyller år idag så har jag tagit paus. Kan ju inte svettas och ångas när man fyller år. Halva vägen till 50. Kollade om jag hade några vita hårstrån men insåg snabbt att mitt hår föll för länge sen så jag har inget att kolla efter. *Skrattar för sig själv*. Men nu är det så det är, 25 år och det är helt underbart va? Livet har börjat. Nu djävlar ska man skaffa ett fotbollslag av små Romeosar och sen får det gå därifrån =)

Tills jag börjar massproducera fotbollslag, kan ni väl få kika lite på framstegen som sker i min ”Tapetsering för en bättre värld”. Håll till godo! =)

Vardagsrumvardagsrum-7VardagsrumBörjanvardagsrum-5vardagsrum-3vardagsrum-4vardagsrum-6vardagsrum-8

4 Svar till “Renovering, Vardagsrummet.”

 1. Hanna

  Precis, man måste ju börja någonstans. Å fint blir det. Jag tycker du är duktig. Dock är frågan… Varför ta bort alla lager med tapet? Varför inte bara riva det som sitter löst och sedan spackla? *funderar*

  PS: Dottern är precis fyllda 10år.

  Svara
 2. Karro

  Det blir jättefint =D

  Svara
 3. Hanna

  Jodå, 10 är oftast en härlig ålder men jag fasar inför tonåren ha ha….

  Jaha, ok då förstår jag att du vill riva allt. Vet du hur jag gör när det är så mycket att riva och massa bubblor? Jag sätter 5 mm lagningsgipsskivor i stället…. *lat*

  Svara
 4. Maley

  Alltså, jävlar va illa:D Jaaa, inte är det roligt att riva tapet. Det är rena helvetet :O

  Svara

Lämna en kommentar