Sola solarium. En tickande bomb…

Inlägget publicerades 9 mars, 2009 kl 21:36 | Kategoriserat under Diverse.

Lår, CensurVet ni, överallt läser man om hur farligt det är med solarium, hur det kan framkalla cancer och what not. Men vet ni vad? Det finns en grej som är farligare!

ATT BRÄNNA SIG SÅ DET SKRIKER OM DET!

Och så snäll och galen som jag är tänkte jag faktiskt göra något jag aldrig gör. Haha. Visa er smått porriga bilder på mitt ass! Men va fan. Ni måste ju få se hur röd den är. Det går verkligen inte att beskriva om man inte ser den. Tänk er sen hur röd min rumpa är? Så kan ni förstå hur röd jag är över allt annat. T om mina bröstvårtor är ömma.. Och min penis :( Den gör ont!

Ärligt så trodde jag att om man solade och blev neger, så skulle andra saker följa med. Ni vet ju att svarta överlag har större. Jag är rätt svart (bränd för tillfället) men min penis gick inte i storlek, tvärtom, den blev så svart så det ser ut som den minskat.
Så vad har vi lärt oss?

 • Sola inte för mycket annars bränner du dig.
 • Är du inte redan neger, så är risken stor för penisförminskning
 • Du kan inte sitta och köra efter att ha solat som jag har gjort.
 • Du ska definitivt inte ha datorn vid den öppna spisen som jag har för du brinner desto mer.
 • Det finns värre saker än hud cancer i Solarium, jag är ett levande rött bevis på detta.

Min fina brända kropp. Och jag lovar och svär. Det gör ONT! Detta är inte i porrigt syfte utan i , uhm, ja.. ’vetenskapligt syfte’ jag lägger ut bilderna. Men tycker ni rumpan är fin kan ni få mitt nummer (Nej, jag skojar).

Rumpan, Ocensurerad

22 Svar till “Sola solarium. En tickande bomb…”

 1. Hanna

  Ursäkta, men ASGARV!

  Svara
 2. Marit

  HAHAHAHAHa, där får man för fåfängan!

  Svara
 3. Hanna

  Näe, förlåt, men jag var ju bara tvungen. Du ser ju ut som en kokt kräfta! Har du aldrig lärt dig att sola med måtta? Karlar!

  Svara
 4. Marit

  Förresten, den där rumpan skulle jag gärna nypa lite i om jag hade vägarna förbi ;)

  Svara
 5. Rebecca

  FY FAN VA ONT!

  Svara
 6. Rebecca

  fyyy helvete va d måste svida.

  Kör blattetricken,tomater och yoghurt! haha

  Jo d e lugnt me mig.
  Halvdöd efter helgens party och ha tagit hand om min lilla magsjuka son.
  Han mår bra nu dock så d blir jobb för min del imorgon. oh the joy! :D

  Svara
 7. Tara

  Hahahahah tjejer den rumpan är min…. only ;) hihihihi puss på den

  Svara
 8. Hanna

  Jo, jag tänkte att det är bäst att gradera sig så man kan försvara sig mot alla märkliga personer på nätet och då framför allt IRC. Jag är tyvärr IRC-nörd *erkänner motvilligt* Ha ha, nja det där med polisen är ju för att jag egentligen ville bli kriminalare och då måste man ju börja någonstans.

  Korkad som jag var så tackade jag nej till platsen. Jag hade nog inte räknat med att komma in och fick sedan lite panik.

  Det är lätt att vara efterklok.

  Svara
 9. Malin

  @ Tara

  ”Asgarv”…. jo din eller hur!

  Enda delen som är din det är den bild som du ser på din skärm! Den är min!

  Svara
 10. Romeo Patrick

  @Malin och Tara: Yay girl fight! Fler som vill hoppa in? Hahaha. Min rumpa tillhör alla gays där ute.. Not.

  Svara
 11. Elin

  Haha, Romeo raring, tycker synd om dig :)

  Svara
 12. Hanna

  Tyvärr får man väl säga att jag gillar IRC fortfarande. Har dock mina uppehåll på mellan 6månader och 4 år emellan varven. Nu senast jag loggade in hade jag inte varit där på 4 år. Bara för att upptäcka att det är samma folk på kanalerna fortfarande…. I alla fall….

  På dagarna jobbar jag i mina svärföräldrars företag. Vi utför hushållsnära tjänster. Bland annnat städning, renovering, går och handlar, trädgårdsskötsel osv, väldigt omväxlande.

  Maken jobbar natt på 5+2 schema. Alltså måndag, tisdag, fredag, lördag, söndag ena veckan och onsdag, torsdag andra veckan. Vilket gör att när han är borta och barnen sover…. Ja, då sitter man och häckar vid datorn. Vad hittar du själv på?

  Svara
 13. Romeo Patrick

  Jag måste säga, jag som för övrigt har hårigt bröst och sådär verkar ha djävligt renrakad rumpa. Trots att jag aldrig rört den. Ser nästan lite gayig ut . Ursh hatar lena rumpor på killar. Så flickigt.

  Svara
 14. Sara Gustavsson

  Oh my god vilken sexig rumpa! Kan du inte vända på dig och ta en bild?!?!

  Svara
 15. Romeo Patrick

  @ Sara: Hahaha, Nej det tror jag nog inte. Du får nöja dig med min rumpa. Mer privat än så blir jag inte =) Om jag inte bränner sönder kuken, då får du se den.

  Svara
 16. Vickan

  Det ser inte skönt ut!

  Har ett annonseringsförslag till dig Romeo, maila mig så kan jag berätta mera.

  Ha det fint!

  Svara
 17. anneli

  Men roomi vad sägs det nu när du lagt upp såna bilder? Fy skäms!

  Och du som sagt till mg att det inte är bra att sola så gör du det själv? ;) bra där, hehe

  Svara
 18. anneli

  Jag vinner aldrig..

  :(

  Svara
 19. Tara

  Romeo: cat fight va… de hade du allt gillat eller…..ring mig.. saknar dig älskling

  Svara
 20. Tara

  Hmmm aja så den är inte min…. ja ja what ever…. palla bråka om en person. xD pahahahaha LOL

  Svara
 21. anneli

  :)

  Svara
 22. Romeon.net » Blogg Arkiv » Måste ha sol!

  […] att vara solbränd, och för att vara solbränd måste man ha sol (Gillar inte solarium så mycket, ni kommer väl ihåg inlägget om min brända rumpa? No more thanks)… Vill ha äkta sol! […]

  Svara

Lämna en kommentar