Dag 4…

Inlägget publicerades 19 april, 2009 kl 12:37 | Kategoriserat under Hundar.

Akira med sin söta valp

Här ligger jag bredvid dem små liven och ser hur dem växer och blir större för varje dag. Det jobbigaste jag har upplevt är inte bristen på sömn, utan oron attnågon ska klämmas ihjäl så ett vaket öga är vad som har krävts nu under dessa dagar. Men så fort första veckan är avklarad, antar jag att det kommer bli lite lättare då valparna är lite större och har mer kraft i sig.

Men jag säger bara djävlar vilken styrka dem har redan nu. För er som inte vet så ligger alla valparna ovanpå varandra när dem snuttar eller sover. Dem bildar en sorts pyramid. Ändå lyckas den längst ner ”lyfta” upp alla och ta sig ut. Är man stark då eller vadå?

Det andra som är facsinerande är att dem låter som mänskliga bebisar när dem gråter efter tutte. Det är helt sjutk men sant! Deras ljud, när dem snuttar, när dem krälar, ja allt är som en mänsklig bebis. Helt underbart =)

En sak jag inte förstår dock!

Kan valpar vara lesbiska? För två av dessa tikar går om och om igen till Akiras mus och snuttar. Visste inte att det fannas mjölk där med *skrattar*. Jätte sött är det i alla fall.

Hagen, vilken underbar idé!

Jag måste säga att jag är rikligt stolt. Jag har valparna tillsammans med mig i hagen,så jag har madrassen precis bredvid, kant i kant med deras filt. Folk säger att man ska ha tidningspapper och sånt. Det har jag inte. Jag har tagit min fina tjocka filt och lagt det under dem så dem får en underbar yta.

När den blir smutsig, vänder jag på den, samtidigt som jag har en redo som är nytvättad. Och så rullar det på. På så sätt har dem alltid ett härligt underlag där dem mjukt kan snutta och sova. När dem blir lite äldre dock så måste ju madrassen ut och då kommer jag inte ha filten eftersom då lär denväga några hundra kilo av deras kiss och bajs =)

Så jag är rätt nöjd, den var perfekt storlek för att rymma mig och Akira med valpar exakt på måttet. Jag kanske ska börja fundera på snickarbranschen?

Men så här i början: Dem är värda mjukhet, lambi style!

2 Svar till “Dag 4…”

 1. SirGordon

  Hej
  Jag söker hon som drev TI och jag undrar om du skulle kunna be henne lägga till mig på msn eller komma in i irc så hon kan förklara nerstägningen av sidan..
  /SirGordon

  Svara
 2. Linda

  Söta hundvalpar. Själv tycker jag att nyfödda valpar kan låta som små grisar när de gnyr.

  Svara

Lämna en kommentar