Människor som inte borde ha pitbull/amstaff.

Inlägget publicerades 26 april, 2009 kl 21:31 | Kategoriserat under Hundar.

pitbullJag gick in efter ett litet tips (tack) att det än en gång var massa diskussioner om ”kamphundar”. Det mesta var samma gamla idioti där folk skrev massa skit, tyvärr.

Men det som chockade mig mest var ingen annan än jubelidioten *KnockOut* med sina otroligt korkade svar. Hon plus 1-2 andra medlemmar höll på fram och tillbaka att bråka om varför man reagerade om folk kallade deras hundar för kamphundar. Om inte nog med det, så höll hon på med en massa påhopp på olika medlemmar och menar på att dem sänkte sig till lågstadienivå! Kissar på mig av skratt.

Denna idiot som själv äger en av våra raser verkar stolt över att hon äger en kamphund. Det är inget hon citat ”räds för” slutcitat tydligen och tycker att det är människor som inte tycker att pitbull eller amstaff är en kamphund är dem som gör det hela värre.

Vi är några stycken här hemma hos mig idag som grillade och hade oss och sen sätter vi oss framför datorn och läser inlägget och vi blev rikligt förbannad på denna hjärnlösa människa. Vi kan förstå att människor som inte har våra raser reagerar/agerar som hon gör. Men en person som själv äger någon av dessa raser?!

Att man går runt och menar att man har en kamphund i kopplet visar bara hur okunniga vissa människor som har våra raser är.

Det är precis såna människor vi vill bekämpa! Istället för att motverka den idiotiska tanke som är spridd bland människor; Att vi har kamphundar (som i folks ögon är hundar som äter upp andra hundar eller dödar människor) så hjälper hon till. Så om hon får en fråga ”Har du en kamphund” så säger hon JA!

Och hon ska vara 25 år. Vissa verkar ha svårt att mogna. Hoppas hon aldrig i sitt liv skaffar en amstaff eller pitbull igen. Så slipper vi andra få mothåll till och med från ”våra egna”. Men vi får klassa henne som outsider!

Konstigt, jag gillar inte att skriva om en person och hänga ut denna , men den här tjejen var verkligen speciell alltså!
Men som vanligt, hon tillhör ju vovve.net haha.

Uppdatering:

Citerar *KnockOut*:

Fler än ni tror, till och med människor som har vovvekonton…

Detta var svar till någon ”Soelsken” som skriver att dem avlades för 150 år sen för kamp men görs knappt längre.
Hon kanske själv har kamp med sina hundar om hon till och med vet människor som har vovvekonton som har det? Jag försökte precis göra en sökning för att se om inte jag kunde hitta något forum med fights i Sverige, men jag kammade hem noll. Ändå verkar hon känna till en hel del?

Snälla någon ta hundarna ifrån henne.

Uppdatering igen

Garvar snart ihjäl mig, tydligen har jag uppvaktat henne genom att ha skrivit i hennes blogg. Det är alltså enligt henne uppvaktande, kanske därför hon verkar så självgod haaaaaaahahaha. ”tjockisen” är jag referrerad till i hennes blogg haahaha. Vad sött!

Uppdatering två, citat Ylva Hedin, på Knockouts blogg: ” Och att han dessutom ägnat så mycket energi o tid på dig är ju värsta kändisstatusen till dig…”
Tack Ylva, då måste jag vara rena hollywood snubben med tanke på att jag har fått 2 och en halvt inlägg dedikerade mig.

Hahaha =) Och för er som vill ha dem andra bloggarna som skrivit om henne kan ju skicka mig ett mail så får ni lite att garva åt.

För övrigt har ju även hennes sambo skrivit att det är skrattretande att jag har bott i Sverige i 20 år (har bott här i 19) och har så dålig svenska. Sen rättar han min stavning. Sen blir jag kallad tjockis. Är det fel att vara tjock eller?

Och hon tycker att min IQ är som en 5 årings? *skrattar*

Sen har hon skrivit att såna som jag borde avlivas. Oj då, vi börjar med hot nu också? Och att jag som har en dotter borde få avelsförbud?
Visst kan man ha krig mellan bloggar, sånt kan vara roligt. Men sänker man sig till den nivån så har man visat världen vad man går för. Men mordhot, tar jag inte lätt på.

34 Svar till “Människor som inte borde ha pitbull/amstaff.”

 1. Johanna

  Ursh! Jag läste också inlägget. Vilken sjuk människa! Du har rätt när du säger hon inte borde ha hund. Jag läste hennes blogg och den visade ju en ganska låg mognadsnivå så det är nog inget att bry sig om skulle jag tro. Bra blogg för övrigt! Söt rumpa *blink*

  Svara
 2. MARIELLE

  Hej,
  Kul att du länkar till min blogg…all publicitet är bra publicitet. Tyvärr måste jag meddela dig att det är du som är idioten, tillsammans med alla andra människor som inte läst på om sin ras. Att du slänger in att mina hundar ska tas ifrån mig baserat på att jag är införstådd med att hundarna mina är från avelsgrenen kamphundar är ytterst okunnigt, och dessutom ett påhopp som jag ser allvarligt på.

  Du får gärna kalla mig oseriös och idiot, du får mer än gärna länka till mig, men när du kommer med kränkande åsikter om hur jag sköter mina hundar, som för övrigt lever underbara liv, så tycker jag att du går över gränsen för vad som är okej att skriva i en blogg. Jag är själv en som tror på yttrandefrihet, men det ska endast ges till dem som kan hantera den. Du, är uppenbarligen inte en av dem.

  Jag är ledsen, halvfeta invandrardjävlar är inget jag tänder på… ledsen om du kände dig dissad. Du kan åka tillbaka till ditt hemland och stanna där ditt äckel!

  Svara
 3. Johannes Eriksson

  Vilken pantad idiot den där bitchen verkar vara. Har läst om henne i en annan blogg också, hon verkar inte vara så omtyckt. Hon verkar vara väldigt rasistisk med. Så hon klassar väl in i folks fördommar, att det är rassar, invandrare och kriminella som skaffar er raser.

  Jag har själv ingen hund så jag kan inte uttala mig om din ras men vilken dum blondin hon verkligen verkar vara! Stå på dig och skratta gott åt henne!

  Fina hundar för övrigt! Tränar du dom i ngt speciellt?

  Svara
 4. IQ Badboll

  Halloj, du va oxå me i denna fina tråd om kamphundar å det va tydligen inte bara ja som reta sig på henne. Ja e inte nån större faan av henne å ja gillarna inte alls å hon är ju sååå fin i orden… Skrattretande.

  När får vi komma å pussa valpar å se om vi kan hitta en liten flickvän till badboll….

  Svara
 5. Mange

  Jag får en svag känsla av att du skippade ett par svenska lektioner under dina 20 år här i Sverige (:

  Svara
 6. StyleShaving.se » Blogg Arkiv » Mobbing på internet?

  […] till Romio: Klicka här För sidans medlemmar: Lösenordet är uppdaterat och är skickat till era mail, detta för att […]

  Svara
 7. Thess

  En hundras med historisk bakgrund inom hundkamp räknas som kamphund, även om den inte används som det.
  Jag var inne på ditt spår ett tag, att en kamphund är en hund som kampas, men sen återgick jag till att återigen kalla min hund för kamphund.
  Det är kamphundar jag har i kopplet, de var en gång avlade för kamp och de har det fortfarande i viss mån i sig.
  Att vägra säga att det är en kamphund man har leder lätt till en försköning av rastypen, vilket inte är gynnsamt i längden, för folk som skaffar dessa raser måste veta vad det är de har i kopplet.
  Peace.

  Svara
 8. Roberto Flores

  Vad världen är liten!! Hoppas det inte gör någonting men jag länkade till ditt inlägg via min sida!!! Är grymt intresserad av pittbull och sökte på google och hittade dig!! shitbra inlägg om svartskallar hehehehehe!!!
  Jag har också läst om henne på bloggar och som IQBADBOLL skrev så är hon skrattretande och inte omtyckt! Vill du ha länk till bloggen??? Fan mannen vill du får du gärna bli medlem på min sida du har fett nice rakning!!! vi är 22 tusen ca från hela världen som är medlemmar och byter ideer som fan alltså!! Hör av dig!!

  // Roberto

  Svara
 9. Romeo Patrick

  @ Johannes:
  Det är inget att göra åt. Det som är lite skrattretande är det faktum att hon försöker svartmåla mig på sin blogg och försöker insuinera till att det var jag som skrev hennes kommentar och inte hon själv. Sen säger hon att ”anonym” sa åt henne, men länkar man med pingback till en person brukar oftast bloggen snappa upp länken och komma som en kommentar, så det sköts per automatik =).

  För övrigt har jag också läst den bloggen och det tjejen skriver där håller jag med om. Roligt dock att hon kopierar alla hennes inlägg och skriver, så slipper man behöva hålla koll på vovve =) Ha det gott!

  Svara
 10. Romeo Patrick

  @ Roberto:
  Haha, jag är redan medlem där =) Och nej du behöver inte skicka urlen har den redan på mina favoriter =)

  För övrigt ska du se min nya rakning idag, riktigt cool. Ska ta lite bilder på den så du får se! Och har mailat dig länken med lite pitbull valpar som är till salu om du är intresserad :)

  Svara
 11. Romeo Patrick

  @ Mange:
  Med tanke på att du och MARIELLE har samma IP förmodar jag att
  1: Du är hon som försöker skapa ett nytt alias.
  2: Att du är hennes sambo.

  Om jag har bott här i 20 år, och har så proper svenska både i tal och skrift och du menar att det inte är bra, då tycker jag du ska ta en titt på dina egna landsmän som är födda i Sverige och behärskar språket betydligt sämre än vad jag gör. Så dina försök till påhopp misslyckades kraftig, och hamnade i min ”haha” låda.

  Svara
 12. Thess

  Nej inte behöver man springa runt och skrika till hela världen att man har en kamphund, men det ÄR en kamphund vi har i kopplet och istället för att förneka det så är det bättre att bara säga som det är och förklara att det är trevliga hundar och att de hundar man ser på gatorna i Sverige väldigt sällan är kampade hundar sålänge det är seriösa ägare som håller i kopplet.
  Betona blandrasproblem och ägarproblemen istället för att vägra säga kamphund.
  Lägg din energi på att bekämpa massaveln av denna typ av hund, hjälp till att sprid information och försök hindra oseriösa människor att skaffa denna typ utav hund, det kommer vi allihopa mycket längre på, istället för att idiotförklara folk för vad de väljer att kalla sin hund för.
  Jag kallar mina hundar för kamphundar, även om det sker rätt sällan.
  Om du vill säga att du har en bull-hund istället, eller kanske knäpphund, så är ju det upp till dig.
  Ordet kamphund är inte det stora problemet i vårt samhälle, det är som sagt ägarna och blandrasuppfödarna man bör lägga sin energi på.
  Peace.

  Svara
 13. MANGE

  ”Om jag har bott här i 20 år, och har så proper svenska både i tal och skrift och du menar att det inte är bra, då tycker jag du ska ta en titt på dina egna landsmän som är födda i Sverige och behärskar språket betydligt sämre än vad jag gör. Så dina försök till påhopp misslyckades kraftig, och hamnade i min “haha” låda”

  på korrekt svenska:

  Jag har bott här i 20 år och har proper svenska i både tal ock skrift, men du menar att det inte är bra. Då tycker jag att du ska ta en titt på dina egna landsmän som är födda i Sverige men behärskar språket betydligt sämre än vad jag gör. Så dina försök till påhopp misslyckades kraftigt och hamnade i min ”haha-låda”.

  Så proper var du ;)

  Svara
 14. Romeo Patrick

  @ Mange:

  Oh, tack för din korrektur läsning. Du kanske borde satsa på att bli svenska lärare då, du som är så kunnig och duktig haha! Bra jobbat! Jag skulle lätt rekommendera dig för din kommande arbetsplats som svenskalärare! Tummen upp!

  Svara
 15. djurpolisen

  Mig veterligen så är ju amstaff en kamphundras…pitbull är en beteckning för kamphundar i allmähet såsom amstaff etc…

  så visst är en amstaff en pitbull eller en kamphund…

  och jag kan MYCKET om hundar….så håll koll på vad du egentligen håller i snöret….

  Tjingeling!!

  Svara
 16. goggo

  alltså sluta vara så omogna.. allvarligt. han kan för fan mer svenska än någon här inne PLUS ATT HAN ÄR INVANDRARE och jag tror han är otroligt stolt att vara det oxå.. med tanke på att ni som sitter med era rasistiska åsikter enbart vågar snacka bakom dataskärmen PINSAM VARNING PÅ ER ALLA MED RASISTISKA ÅSIKTER!!!! sluta äta KEBAB SVENNAR DET ÄR INVANDRAR MAT HÅLL ER TILL ERA POTATISAR ISTÄLLET:D

  Svara
 17. Anna

  Oj oj vad Mange var duktig i stavning då, han som är född och uppvuxen i Sverige. Om du hade varit mer observant så hade du upptäckt att Romeo har börjat hela första meningen med ett OM (vilket du helt har uteslutit i ditt svar). Han har satt punkt och komma tecken på precis rätt ställe och Herr Mange har skrivit så det har blivit helt osammanhängande. Läs igenom hela hans svar ännu en gång så ska du få se att det är du som får stå med svansen mellan benen. Det känns lite som att detta har börjat bli något av ett rasistiskt påhopp om huruvida han stavar och pratar rätt och ni har kommit ifrån handlingen totalt. Jag håller med Romeo om att dom inte ska tituleras kamphund längre, även om det var huvudsyftet från första början. Schäfern användes till vallning men den går inte under den kategorin längre.

  Svara
 18. goggo

  herr polisman lyssna nu här du verkar inte kunna så speciellt mkt gå in på amstaff.se sen går du in på pitbull.se sen läser du rashistoria sen kan du uttala dej… HERREGUUUUUD SIKKA TRÖGA MÄNNISKOR!!!!

  Svara
 19. Anna

  Djurpolisen: Kan du MYCKET om hundar? Verkar inte så. Enligt dig, som man får ut av ditt inlägg så är APBT och AmStaff samma sak eller i alla fall att amstaff är rasen och Pitbull är beteckningen för kamphundar.. Du verkar inte vara medveten om att American Staffordshire Terrier och American Pitbull Terrier är två HELT olika raser. Länkar till två sidor där du kan läsa på, så kanske du kan lära dina poliskollegor ett och annat om hundar.

  1. http://sv.wikipedia.org/wiki/American_staffordshire_terrier
  2. http://sv.wikipedia.org/wiki/Amerikansk_pitbullterrier

  Där har Herr Polis svart på vitt att APBT och AmStaff är två helt separata raser.

  Svara
 20. Dannielle

  Djurpolisen: Du kan uppenbarligen inte så hemskt mycket om hundar eftersom du då hade vetat att pitbull är ett annat namn för rasen American Pitbull Terrier.

  Svara
 21. karro

  stackars människa, den dära tjejen me ”kamphundarna i sitt koppel”. hon har fått min idiotstämpel över sitt feta tryne! =)
  You rock Romeo ;)

  Svara
 22. goggo

  bra skrivet karro:D diggar dej:D

  Svara
 23. karro

  TACK Goggo!! :D det du skrev var också väldigt bra, speciellt ”sluta äta kebab…” biten :P

  Svara
 24. goggo

  heheh tack karro:D ja men det är sanningen ju man kan inte äta kebab om man är rasist det funkar lixom inte.:D

  Svara
 25. Anna

  http://www.regeringen.se/sb/d/9135 till alla er som anser att ni har en kamphund i kopplet, gå in och läs!

  Svara
 26. karro

  jaa eller hur Goggo! e man rasist kan man endast äta svensk mat! och då e det inte mycket kvar att välja mellan! päror till allt! :P

  Svara
 27. goggo

  hahahhaha så sant som det är sagt karro:D

  Svara
 28. djurpolisen

  Vilket liv det blev! Nåja, jag är ju inte sämre än att jag kan säga att jag hade fel ifråga om rasen. Jag backar hem på den punkten!

  Jag kan fortfarande MYCKET om hundar!

  :-)

  Svara
 29. Hanna

  Ja, jag säger då det. Ibland bara häpnar man över hur människor beter sig. Att hoppa på Romeo för sin stavning är helt vansinnigt. Det är absolut inget fel på varken hans svenska eller hans sätt att vara. Rasistiska påhopp är vad det är.

  Vad gäller ämnet om hundarna så tycker jag iofs att de är kamphundar, MEN jag tycker att man ändå ska använda rasen riktiga namn. Många har också missat att även Dalmartinen är en ganska aggresiv hund, men inte kallar man den kamphund för det.

  Vill inte lägga mig i det för mycket dock då jag själv inte har hund.

  Svara
 30. Anna

  Ang. ordet kamphund… De är ju avlade för kamp till en början, även ifall det näst intill är bortavlat så finns det ju kvar nånstans i dem!Schäfer är vallhund från början men anses nu vara i princip bortavlat så de räknas som brukshund enbart! Min Lola har staark vall instinkt i sig så i hennes gener fanns det nog några spår kvar :P Sen har media smutskastat ordet kamphund…. det finns ”kamp”hund och det finns ”KAMP”hund, jag tror du har en kamphund :D

  Svara
 31. Nicki

  Problemet med vovve.net är att det är så många kamphundsägare där som tror att de ger ett bra intryck, när de i själva verket mest bekräftar en del av de fördomar som finns om kamphundsägare. Den enda på vovve som jag på rak arm kan komma på som tycktes ha huvudet på skaft är LusseBullen, som ofta hade vettiga inlägg.

  Själv hänger jag inte på vovve längre. Det är samma saker som upprepas gång på gång. Efter ett nytt avsnitt av Cesars serie eller Hundcoachen så drar diskussionerna igång igen och inget nytt blir sagt. För och emot, det gamla vanliga.

  Efter att en kamphund har attackerat och det står i tidningen så kan man ge sig f*n på att följande inlägg skrivs:

  1. ”Det kunde ha varit vilken ras som helst. Golden är värst!” – check.
  2. ”Det beror enbart på hundägaren!” – check. (Vilket det förvisso ofta gör, men nog finns det skillnader bland olika hundraser. Rätt hundras till rätt person är dock inte ett så utbrett koncept i Sverige som det borde vara.)
  3. ”Hade det varit en annan ras hade tidningarna inte skrivit något!” – check. (Fast det gör tidningarna, men det är det ingen som ser. Jag håller dock med om att ordet ”kamphund” används alltför slarvigt i media.)

  Och så kommer det ca 200 + inlägg med varianter av ovanstående. Sedan blir det lugnt ett tag, tills nästa artikel om hundattack kommer, och då börjas det igen :-D

  Jag tror att de flesta av kamphundsägarna på vovve.net, utan att veta om det själva, faktiskt är kamphundarnas värsta fienden.

  Svara
 32. Staffan

  Ja, men det vet du väl Romeo, att det finns puckon överallt i hundägarvärlden :-)) förresten så är Bentley våran vovve nu, yippie.

  Stratan och Bentley önskar en god fortsättning och ett Gott Nytt År.

  Svara
 33. casper lindh

  jag vill ha en pitbull amstaff

  Svara
 34. Natahlee

  Okunskap.. När man bestitter den egenskapen då använder man ordet kamphund. Titta inte på hunden utan ägaren, det är ägaren som står för hundens beteende.

  För er som vill ha lite mer kunskap om Pitbull och Amstaff rasen kolla på dokumetären Of the chain. Så ska ni få lära er om att det är en hundras som blivit tvingad och utsatt pga av sin kroppsbyggnad.

  Svara

Lämna en kommentar