”Oh, stackars hund! Den blev ”misshandlad” *gråter floder*”.. TÖNT!

Inlägget publicerades 24 april, 2009 kl 23:11 | Kategoriserat under Hundar, Värderingar.

Tönt djävelJa, varenda djävel av er som skulle gråta för att ni såg en film där en hund blir misshandlad. Djävla svaga töntar! Jag skiter i om ni citerar mig på era forum eller hos din mamma när du snuttar tutte, men jag är så djävla galet leds på alla dessa överdriva hundälskare.

Dem tror dem är Guds gåva till hunden och deras hund mår skitbra för dem höjer inte rösten: ”Lille vän, snälla bit inte den trevliga mannen igen, ok? Här, köttbulle! mums!”.

Jag älskar mina hundar till döds, men va fan, väx upp med erat äckliga daltande över era äckliga hundar.
OH! Cesar Milan! Han använder el halsband och borde förbjudas! Oh! nanan papa gugga gooo!. VA?! EL halsband använder han när det är kritiskt, och så sitter det en töntig djävla hora (man som kvinna) och gråter och anmäler honom (Ja, cesar milan har blivit anmäld i Sverige för att han MISSHANDLAR sina djur).

Vovve.net forumet är ju typsikt exempel för alla dessa töntar, från Bastarden till andra som försöker leka allvetare och ”hundälskare” som kan döma allt och alla men ingen kan döma dem för dem är gudar.
Det har kommit massvis med exempel genom tiderna där Cesar milan svartmålas, när man säger ”hur kommer det sig att hans teknik fungerar” så blir man påhoppad att det är tv och massa annat. Ändå har vi en tönt till ”hundcoach” som försöker leka ”Cesar Milan wannabe” med i stort sett samma metoder.

Idag skrevs ett inlägg om en liten flicka, 12 år som  hade slagit en hund, (http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2391386.ece) där 400 inlägg har hittils skrivits. Av dessa inlägg kanske 100 skriver ”Gråter! FY vad OND man kan vara!!!!!”.

200 inlägg handlar om att detta barn är psykiskt instabil, att den borde mördas, någon idiot hora skrev att hon borde slås så hon ska gråta blod, en annan idot skrev att hon ska slås medvetslös, en annan att hon ska bli nersparkad som hunde.

Men hallå era djävla satans fjollor, fyfan jag vill ha varje en av er här, slå min dotter så ska ni få se att inte ens djävulen kommer med ett inre svart mörker som kommer att sluka er som jag kommer med. MIN DOTTER era djävla fjollor vill ni döda, för att hon slår en hund?!?!?

Jag tycker det är avskyvärt med all mina värderingar och åsikter att slå för att slå sina djur. Som denna lilla flicka gjorde. Jag rättfärdigar inte för en sekund hennes handlingar. Men alla dessa grova groteska djävla hot (ja hot eftersom många skrev att dem vill göra det ena och det andra. Jag fick ju höra idag: Du bor i Sverige och ska följa svensk lag efter en diskussion om just detta. Men dåså, låt mig ta era djävla svenska lagar och köra upp dem i era arslen, för minst 90% av dessa inlägg kan man anmäla.”.

Sen var det en hel del som kallade henne för psykiskt störd, någon larvig tönt skrev att det är så här mördare börjar. Så helt plötsligt har dessa intelligenta varelser gått från hundälskande människor till psykologoer, som med en video har kunnat analysera, och sedan med deras nyfunna superförmåga och medecinska och psykoterapeutiska kunskap döma henne som psykiskt instabil, en vandrande mörderska som kommer att växa upp och döda dig och mig och din mamma och hennes 4 män som hon knullar vid sidan om din pappa.

Sen har vi ju 99% av alla dessa som tycker att djur och människor är lika värda. Men hyckleri tycker jag. Ok, vi är lika värda, fine vi kör på det, men då undrar jag… Om djur är lika mycket värda är till exempel en igelkott lika mycket värd som en hund? Ett rådjur ? En spindel? Vi dödar spindlar, eller plågar dem. Är inte detta djurplågeri? Varför är det ingen som psykosstämplar dessa människor?

Jag har dödat kaniner, jag har slaktat djur, jag har fan plågat ihjäl människor. Är jag ond? ABSOLUT! Jag har gjort massa saker som gör mig ond och rå. Men vad har en 12 åring hunnit med som slagit en hund? Folk skriker ut och gråter. Va fan gråter ni för ???

Många tycker att jag är väldigt kall, klart som fan jag är kall. Nej förresten, jag är inte kall. Jag är medveten. Jag hatar denna video, den är inte ett dugg rolig och ska jag vara ärlig såg jag inte klart för det kändes i mitt hjärta.

Men är jag härdad? är jag kall? Känslolös? Visst, why not.

Jag kommer från ett land som är fullt med krig, jag har varit flykting när vi kom till Sverige för 20 år sen, min syster dödades i kriget. Sen åkte jag ner när min mor gick bort 2006 när fittlandet Israel bombade Libanon med marken, och vi blv fast i libanon i 7 månader, även denna gång blev jag flykting. Denna gång fick jag dock vara med i vuxen ålder (23) och bära lik, vuxna människor som saknade ögon, barn som saknade halva kroppen. Jag såg mammor gråta blod för deras barn som dött som dem höll i armarna. Barn som miste deras föräldrar.

DET GRÄT JAG ÖVER. Det gjorde ont att se andra människor lida. Men att gråta över en hund som blir sparkad? Ja, det tycker jag är larvigt, tönting och hysteriskt för jag garvade ihjäl mig. Jag tycker såna människor är patetiska.

Förstår jag dem? Klart jag gör, vi i Sverige, eller rättare sagt ni lever i en skyddad bubbla där ingenting händer. Där om man borstar hunden för hårt blir man anmäld för misshandel. Där läraren tar tag i ett barns arm och tar ut det, anmäler föräldrarna läraren. Där en vakt inte vågar ta tag i aggressiva människor för att inte bli dömd för övervåld. Där våldtäktsmän går fria efter några år. Där en man blir kallad på skämt ”usama” och den fittludern till invandrar djäveln anmäler sin svenska kollega för ”rasism” och kräver 150. 000 kr (vilket han också får). JA, sånt är larvigt, daltande och lallande. Sånt är barnsligt och äckligt och patetiskt och skrattretande.

Man lever i en skyddad bubbla som sagt där ingenting får hända. Jag tog tag häromdagen min hund i örat och skrek på henne och en farbror kommer och ifrågasätter varför jag misshandlar min hund. Jag är mer än villig att visa honom vad misshandel är. Dock mot honom och inte min hund. Han är inte min farsa eller morsa som ska komma och uppfostra mig.

Att slå någon en käftsmäll, då springer man direkt ”Ja polisen? JAG BLEV MISSHANDLAD, nu kan jag inte gå ut på kvällarna för jag är rädd! jag anmäler honom och kräver skadestånd för sveda och verk, och sen ramlade jag och fick grus i fickan, så han får också betala min tvätträkning”.

Misshandel av en hund? Hon sparkade på hunden. Misshandel? Nej, misshandel är om man slår hunden så pass illa den får men, att den har riktigt ont. Hon slog hunden, men misshandel för mig är lite grövre.

Som sagt. Töntar hela djävla högen. Ni har inget att jämföra med, som krig och så, jag förstår men vakna era djävla töntar (nej detta är inte endast mot svenskar, utan mot alla svartskallar, mot alla djävla idioter i världen som måste få upp ögonen).

När ni läser i tidningen att 2000 barn dör, tänker ni ”oh stackars barn”. Läser ni att en hund har gått illa gräver ni en grav och vill dö för ni är så sorgsna.

Patetiska svin.

5 Svar till “”Oh, stackars hund! Den blev ”misshandlad” *gråter floder*”.. TÖNT!”

 1. Rebecca

  O hör sen gott folk!

  Svara
 2. Karolin

  Cesar Milan är duktig, han kan typ allt om hundar och har bra metoder. hundarna mår helt säkert tusen gånger bättre när han hjälpt deras hussar och mattar än vad dom gjorde innan. alldeles för många okunniga/olämpliga människor skaffar hund.
  Tjejen är inte ond, barn är inte onda, hur illa de än beter sig.
  jäveln som håller i kameran, när han nu ser att det e synd om hunden, varför inte släppa kameran o få tjejen att sluta? skälla på henne så hon kanske, möjligtvis kan förstå att hon gör fel. vad förstår flickan bäst, en anmälan eller en utskällning? jag tror på det senare.
  vi fega äckliga svenskar (skäms ibland för att vara det) vet inte ett skit om hur det är i krig, där människor dör till höger å vänster, kroppsdelar som ligger här å var, man pratar med grannen ena stunden, i nästa är han spridd överallt.
  lyckliga jag som sluppit vara med om ett krig, att få leva i min skyddade lilla värld, i mitt lilla lagomland sverige. fy fan vad nyttigt det varit att få uppleva ett krig, att verkligen förstå vad smärta är. För det är omöjligt att sätta sig in i den situationen när man inte varit där..
  jag håller med: alla jävla idioter i världen, Vakna!

  Svara
 3. Rebecca

  Ha ha e ju bara ett litet talesätt….

  Anyhow,bra skrivet!

  Svara
 4. Rebecca

  Jodå,finns på svenska med. =D

  Ha ha jaaa jag gör ju d,lägger man till mig utan att ens ha pratat me mig tidigare och bara tar adressen för att jag ser bra ut eller liknande o d första man gör e o skicka dunkande hjärtan och kalla mig för bebiiiis så hamnar man garanterat på min blogg. haha

  Svara
 5. Anna

  Allting är SUBJEKTIVT! Det du lipar över kanske inte en annan lipar över och tvärtom! Folk hade väl lipat och klagat lika mkt angående det där filmklippet om flickan stått och sparkat en bebis (på samma sätt som hon gör på hunden som du inte kallar ”misshandel” av hunden) också! Det är jävligt grymt för människor som är med om krig, gott för dem som bor i lilla lama Sverige som alltid håller sig utanför, applåd till dom som gör en insats och försöker hjälpa till… Smärta är dock olika för alla, min morsa dog hemma på soffan och för mig är det antaligen lika jävla hårt som för någon som förlorat sin mor i krig (döm mig inte jag ”antar” bara, eftersom jag inte varit med om krig vet jag ingenting om det men jag vet hur det är att mista familjemedlem) Är du lika mkt pessimist och spyr galla över saker/beteende du inte tycker om i verkliga livet också eller är det bara när du skriver? Du skriver i vilket fall väldigt bra, varesig man tycker likadant som dig eller inte och en stilig hund har du med som du drar i örat och skriker åt ibland, själv knuffar jag till min på röven och ryter åt henne ibland när hon beter sig illa, jag har dock aldrig fått någon gubbe gnällandes på mig angående ”misshandel av min hund”… God kväll.

  Svara

Lämna en kommentar