Soligt, ut med hundarna!

Inlägget publicerades 7 april, 2009 kl 13:10 | Kategoriserat under Diverse, Huset, Kärlek.

20090406030Det är soligt, men blåsigt. Som vanligt verkar det som. Men det ska inte få stoppa mig! Ska precis ut med tjockisen, surisen och löpisen ut och leka lite samt förbereda grillen inför grillningen lite senare.

För övrigt har hundarna sovit hela dagen, tror dem är väldigt trötta mentalt och fysiskt efter dem senaste dagarna. Vi har ju varit ute från morgon till kväll så kanske skönt för dem att sova! =)

Kan berätta lite om gårdagen också. Jag hade lille Anton här (12år) som jag lärde ut lite till om hur man går med hundar och koppel. Han frågade mig vad det var för raser och jag svarade ”Den lilla är en kamphund och dem stora är chihuahuor”.

Och han blev jätteglad och gick runt och sa ”kom då chihuahan” till mina ”kamphundar”. Va ganska roligt att höra faktiskt. Men jag informerade honom att jag skojade lite med honom. Som tur är tar inte barn åt sig utan vi skrattade bort det.

Uppdaterar när jag kommer in igen med bilder och annat roligt! (Nu håller sur Akira på och morrar. Chasey är jättebusig och på lekhumör, men dräktiga Akira är på vilohumör och allt annat än glad).

Pussa

3 Svar till “Soligt, ut med hundarna!”

 1. Hanna

  Åh vad de ser nöjda och glada ut, det syns att de gillar att vara ute och leka. Ha ha, skrattade lite åt Tjockisen. Akira var det va? Så sött!
  Väldigt fina bilder på hundarna.

  Tyvärr har vi inte hund själva. Vi jobbar alldeles för mycket så vi vet inte hur vi ska ha tid med en hund. Maken är nog den som är mest deppig över det då han alltid har haft hund under sin uppväxt. Jag tycker de är söta och så men jag saknar det inte på samma sätt.

  Vi hade en hund när jag var liten (Amerikansk Cockerspaniel) som var trefaldig champion. Tyvärr fick han en sjukdom på ögonen som gjorde honom nästan blind, vilket i sin tur gjorde att han blev hispigt rädd för allt och det sutade med att han bet mig i ansiktet när jag satt i soffan. Jag var 3 år då och han fick somna in. Sedan dess har jag varit lite rädd för hundar, men med mycket träning så är det bättre i dag.

  Håller för övrigt med dig om det där med ”våldtäktstrosorna” om att ju mer man försvårar för killen (det är ju oftast en han) ju mer våldsam blir han = ingen bra idé.

  Svara
 2. Hanna

  Jag igen… kommer det några bilder på din renovering? Eller du har gett upp hoppet kanske :P

  Svara
 3. Marit

  Akira är verkligen ”HUGE”!!! Jag undrar hur många vappisar det är däri egentligen?! Klarar hon fortfarande av att hoppa upp i sängen/soffan och liknande? Krama den blivande modern från mig (å de andra hundarna också)!

  Svara

Lämna en kommentar