Brudar som kallar sig ”Modeller”!

Inlägget publicerades 27 april, 2009 kl 12:10 | Kategoriserat under Diverse, Värderingar.

Sexy?Har ni tänkt på detta underbara fenoment? Nu förtiden så hittar man tjejer höger och vänster som ståtligt titulerar sig Modell. När man sen blir nyfiken och kollar på dessa så kallade modell-bilder så inser man att hon precis som oerhört många andra har åkt till någon amatör fotograf/proffs som vill utöka sin portfolio, tagit några bilder och helt plötsligt är dem modeller.

Är det inte lustigt? Så om en fotograf ta lite bilder på mig med lite poser är jag plötsligt en modell. Det spelar alltså ingen roll om jag är ful och fet eller om jag är smal och ful eller om jag är snygg eller va fan som helst. Jag är alltså en modell. Med diplom? Vilka jobb kan jag stolt säga att jag har gjort?

Varför gör man det? Man kan ju förstå dem som t e x alltid drömt om att bli modell och kan ha potential för detta. Men ”vanliga” människor som tar kort, fine det är inget fel på det, men att sen gå runt och kalla sig modell?

Varför måste man ha så djävla låg självkänsla i Sverige? Varför kan man inte tycka om sig själv och den man är? Måste man prompt ta lite bilder som gör att man ser lite bättre ut som vanligt, och hänga upp sig på dem bilderna som om det vore för livet, bara för att man ska må bra?

Vilket konstigt sätt många har, när dem söker självbekräftelse, när dem söker lite ”good-felling” över det hela. Man kan vara tjock och fet och kraftig och finnig men ändå vara vacker. Varför inte rannsaka sig själv, och bearbeta det som det egentligen handlar om? Ditt låga självförtroende. Inte handlar det om bilder som en okänd människa tar på dig. Bilder säger inget om hur du mår. Om du på 10 av 100 bilder ser bra ut då är det fel. Du ska vara nöjd över dem flesta bilderna.

Du ska vara stolt över dig själv och det sätt du ser ut. Alla vi är inte snygga, alla vi är inte vackra. Man får göra det bästa av situationen. Så kolla igenom er själva som sagt, ta en titt på hur just ni mår, istället för att söka bekräftelse vare sig genom bilder eller som 90% av alla med dåligt självförtroende, genom sex.

Peace out.

3 Svar till “Brudar som kallar sig ”Modeller”!”

 1. IQ Badboll

  Alla personer är vackra, men på olika sätt, alla har inte så snygga utvändigt men alla är vakra på insidan. Alla har en personlighet som är vacker/omtyckt av någon annan.

  Svara
 2. Anna

  Misstänkte att det var menat att vara provoaktiv och du lyckas :) Har inte hunnit läsa så många inlägg här än men kommer nog att göra det, du skriver bra så man vill läsa mer! Congrats till valparna :D

  Svara
 3. Hanna

  Håller med dig. Alla är vakra på sitt sätt. Du skriver alltid så klokt.

  Svara

Lämna en kommentar