Ännu en härlig dag! =)

Posted by:

CiaraVilken helt underbar dag det har varit idag. Nog för att det har regnat och varit soligt, men ändå!

Mycket blev gjort, imorgon får man besök och på måndag kommer Rebo från Umeå och hälsar på sen drar vi till Liseberg och lever livet lite =).

Har dessutom kommit på ett nytt trick. Ska bara hitta någon som kan filma och någon jag kan framföra det för. För att tricket i sig måste framföras, och kan inte göras kamera + mig. Glömde ju nämna att jag och Jessika var på Kristineskit och inhandlade lite tyger, så snart ska chasey få en garderob med massa snygga tröjor =)

Jag köpte även bilbälten som Jessika ska göra lite selar/halsband/koppel av, så kommer det väl fler idéer så småningom =) Jag har massa i huvudet just nu så vi får se vad jag kommer fram till =)
Go me and go Jessika =)

4

Discussion

 1. Rebecca  maj 14, 2009

  Känner du verkligen någon som kallas rebo?
  ALDRIG hört talas om någon som kallas d förut… haha

  (reply)
 2. Rebecca  maj 15, 2009

  Fan va cool,haha.

  D ska va Rihanna på dom där bilderna sägs d. :D

  Vi fixar me lösonord o så sen nästa gång du e på msn.
  Kram

  (reply)
 3. Annie  maj 15, 2009

  Ja du om mig. Blir 21år i år och bor i en två i Linköping med Skipper och pojkvännen. Hoppas på att börja plugga till hösten, men det får jag veta i vecka 25. :( Annars är det inte så mycket mer att veta.
  Du då?

  (reply)
 4. Malin  maj 16, 2009

  Duger det inte med mig som filmar?? Det har ju uppenbarligen gått bra på dom andra filmerna!

  (reply)

Add a Comment