Fotografi – En passion?

Inlägget publicerades 10 maj, 2009 kl 02:08 | Kategoriserat under Bilder, Diverse, Hundar.

romeovalpLänge har jag velat fotografera, jag har hållt på med fotoretuoch i något år. Men har även alltid älskat att ta bilder. Jag är inte så intresserad av att ta bilder på fåglar eller på blommor eller på fjärilar. Men gärna hundar, människor samt lite annorlunda grejer. Så som sagt så funderar jag starkt på att göra om gäststugan till fotostudio, och kanske köpa lite grejer. Men är det värt det? Är det en passion eller bara ett intresse som jag har?

Att jag känner mig stolt över riktigt fina bilder gör att jag känner en viss passion. Eller ska jag säga ett intresse som vidareutvecklas antagligen om jag kommer att göda den. Så vi får se hur det blir =). Mitt nästa inlägg, imorgon (idag) när jag vaknar kommer att handla om Talang 2009 – Sweden. Ett av världens sämsta talangprogram. Imorgon får ni veta varför, tills dess, njut av bilden på mig och valpen, visst e hon söt? Jag är också söt jag vet, men ge lite cred till valpen med!

3 Svar till “Fotografi – En passion?”

 1. Anna

  Foto är underbart, det förevigar ju det bästa man har. har länge vart sugen på att köpa hem det som krävs för en hemmastudio, lampor, bouncer osv… dock kostar en bouncer kanske runda 2000:- Jag har foto som mitt största intresse (och har turen att kunna tjäna några spänn på hundporträtt då och då) hade jag vågat hade jag nog startat eget men jag är för feg så jag fortsätter med det som en passion, ett intresse…. skulle jag flytta till ngt större (bor nu i 4rok, sovrum, datorrum, barnrum) skulle jag dock få ngt större skulle jag lätt göra studio i ett av rummen :) Vad har du för kamera? :)

  Svara
 2. ErikssonMaria

  Jag jobbar som städerska. =) Okej! Barberare är inte ofta man hör. Där ser man hihi.
  Djuraffär? Vilka projekt du har! Jag gick faktiskt djurvårdslinjen på gymnasiet och jag och har ett sånt här öppna-djuraffär-tillstånd.
  Sjukligt söta var dem!! Jag förstår det.
  Hade jag kunnat hade jag haft hund jag med men det får minsann vänta.

  Svara
 3. Anna

  fast å andra sidan… kan man ta kort så kan man ta bra bilder med en 10.000kr kamera likaväl som en 1000kr kamera :) i eftermiddag ska ja slänga in bland mina bästa bilder i min blogg ska du få se va jag leker med om dagarna när ja inte jobbar, nu fick jag än mer fotoinspiration och fotosug när ja läste din blogg än va ja hade när ja klev upp idag :D

  Svara

Lämna en kommentar