Guitar Hero. Något för mig?

Inlägget publicerades 18 maj, 2009 kl 13:39 | Kategoriserat under Diverse.

Guitar HeroJag hatar rock och allt vad som har med rock att göra med vissa undantag. Finns vissa rock ballader som är riktigt bra. I övrigt hatar jag verkligen metal/rock etc etc.

Ändå gick jag och köpte mig Guitar Hero – WorldTour och jag håller på bli galen. Elin har eggat gitarren, jag har försökt egga trummorna, Malin har eggat allt inklusive micen och Jessica eggar gitarren.

Elin och Malin gillar jag att spela med för vi väljer nästan samma låtar och det är ”sköna” som ”Beait it – Michael Jacksson”, ”Eye of the tiger – Europe”, ”Hotel California – Eagles” osv osv. Men Jessika är en inbiten metal/heavy som just nu spelar bakom mig och jag kan säga att IPREN har aldrig varit så lockande som just nu =)

Nu ska vi även försöka lira lite Metallica GH (Den nya), men även detta bävar jag inför *gråter*

9 Svar till “Guitar Hero. Något för mig?”

 1. Hanna

  Aha!! Är det så tapeten sesr ut? Den som du lovade bilder på din fuling. Snygg är den i alla fall…

  Svara
 2. ErikssonMaria

  Jag har varit uppe i Idre. :P Men nu är jag minsann hemma igen. Hihi

  Svara
 3. ErikssonMaria

  Nämen stackars då :(

  Svara
 4. CARRO

  Ja, de är ju helt underbar. Vi har som sagt en kille på ett år, finns bilder under ”grus”..

  Men jaha, du har kull på flera? trodde bara att du hade en valp?
  Kram

  Svara
 5. CARRO

  Ja, han är underbar! :)
  Allt bra annars då?

  Svara
 6. Anna

  Wtf… uppdateraaa :P

  Svara
 7. CARRO

  Haha ja, jag förstår det. Hur många ska ni behålla?
  Jodå allt är kanon, börjar bli något trött dock..!

  Vad jag gör om dagarna, emm. Just nu pluggar jag på en folkhögskola mec inriktningen internationella utbilckar (var på studie resa till sydafrika och etiopien nu i vintras) för att få grundläggande behörighet. Är klar nu i juni, sen blir det nog en del jobb innan jag fortsätter att plugga.

  Vad gör du själv? Kram

  Svara
 8. CARRO

  Jaha ok, va intressant. Med chans på att låta dum men KFUM, vad står det för? Något med SIDA att göra?

  Haha 4 hundar, det lär bli en hel del. Hoppas att ni bor hyfsat stort.. :P

  Jaha ok, va intressant..!! Vart nånstans kommer den ligga? Hur långt har du kommit med det. Är det fortfarande i ”det skulle vara kul” stadiet eller är det på g?

  Inte gift och inga barn än så länge men förlovad har jag hunnit med att bli! =) Själv?

  Svara
 9. ErikssonMaria

  mihi godnatt =)

  Svara

Lämna en kommentar