Today is a busy day.

Inlägget publicerades 12 maj, 2009 kl 10:41 | Kategoriserat under Diverse, Korttrick.

Drinken "Romeo's Lips"Har njutit lite i solen med valparna idag, riktigt härligt väder. Vad vore sol och sommar utan min härliga ”Romeo’s lips” drink?

Strax ska jag åka till apoteket och köpa mig lite avmaskningsmedel till valparna samt lite leksaker. Sen ska jag möta upp Jessy och vi ska till Kristinehamn eller vad det heter och shoppa lite tyg så hon kan sy lite grejer åt mina hundar. Rekommenderar henne verkligen för alla som vill ha koppel, halsband, kläder etc. Billigt, snabbt och kvalitet. Sen eftersom det är skräddarsytt får ni välja allt från färg till tråd till tyg. Och inte kostar det extra att få saker broderade på, som många andra företag gör. Dem tar ju 30kr/bokstav. Jessy tar betalt för sin tjänst, inte för massa extra konstigheter!

Sen är det tandläkaren igen som gäller, idiot invandraren (sämsta tandläkaren man kan ha) bad mig komma in för mer röntgen bilder. För er som inte hänger med så var jag där förra veckan för att laga min tand som gått av. Han höll halvt på döda mig, missade tydligen ett steg (Han och tandsköterskan började bråka om det för hon menade på att man inte får missa, han menade på att det inte gör något), sen fick jag mer ont än vad jag hade innan jag var där i 3 dagar!

Nu ska jag i alla fall dit som sagt vid 13.30 och röntga, så vi får se hur mycket mer pengar dem vill suga av mig. Dem borde inte kallas tandläkare utan avsugare, eller dammsugare eller vad man nu vill kalla dem.
Eftersom jag inte hade något vettigt att skriva i detta inlägg så bjuder jag på ett lite magi. Så får ni se vad ni tycker om min suveräna kvickhet haha. Gör mig inte arg bara, för då kan jag trolla bort ER.

[youtube jt684jQitD8]

Ett Svar till “Today is a busy day.”

 1. Rebecca

  Ha ha ha d där borde du aldrig sagt!
  Nu kommer jag be om hjälp hela tiden.

  Men jag tar jätte gärna hjälp av dig.
  Om du ger mig din msn så kanske vi kan snacka om d ikväll eller så?

  Verkligen jätte snällt!

  Svara

Lämna en kommentar