Valpbilder som gör mig stolt.

Inlägget publicerades 16 maj, 2009 kl 11:50 | Kategoriserat under Hundar.

Senaste tiden har en passion för fotografi väckts inom mig. Så jag började fotografera med olika vinklar och ha mig. Nu vet jag inte rikitgt om det är min excellens som fotograf som spelar in, eller om det vara råkar vara så att valparna är supersöta, varav bilderna blir så bra… Hur det än är, här kommer mina favoriter. På två dagar togs över 1000bilder på valparna. Och eftersom så få blev så perfekta så antar jag att procentuellt så suger jag hårt.

10 Svar till “Valpbilder som gör mig stolt.”

 1. Anna

  Det tar sig (Sa mordbrännaren när dasset brann) :) :) Man blir så valpsjuk, det är livsfarligt att titta på valbilder, det är tur i oturen att jag är pank :D

  Svara
 2. Karro

  Sååå himla supersöta dom är!!! =D

  Svara
 3. Hanna

  Underbart söta …. Synd bara att alla valpar växer upp, för valpar skulle jag kunna ha hur många som helst, men stor hund? Njäe, inte riktigt min grej.

  Svara
 4. Annie

  Okej, det lät väldigt trevligt måste jag säga. :) En norrlänning. Själv har jag släkt i Piteå, har vart där två eller tre gånger. Ruskigt fint. Varför flyttade du just till Skara om jag får fråga?

  Svara
 5. ErikssonMaria

  Sötnosar då!! Fina bilder :)

  Svara
 6. CARRO

  Nej, så otroligt sööta.. visst är det am staff? Vi (jag och sambon) funderar på en till, ev blå! Söta iaf! Kram

  Svara
 7. Marika

  Vilka otroligt söta hundar, du måste vara så stolt…

  Jag har egentligen en helt annan fråga. Jag är ny i bloggvärlden och hemside-världen. Köpte mig en domän på One.com och fixade en blogg via deras kontrollpanel. Nu är det så att jag skulle vilja använda mig av WordPress istället. Jag hittade till dig via deras svenska support sida, där jag såg att du använde wordpress på just One.com domän… Jag har hämtat ner programmet men när jag ska öppna wp-config-sample.php filen och ändra i den slår det stopp… Jag fattar inte var jag ska hitta uppgifterna som jag ska fylla i / ändra. Skulle du vilja vara så snäll och hjälpa mig? Tacksam för all hjälp. Är man ny så är man ;-)

  Svara
 8. Delvin

  Naooow sötaste hundarna som fiiiins X) vill kjamaa dom!!

  Svara
 9. Kajsa

  Oh titta mamma visade mig din blogg.
  Jag ser min lilla bebis där doris/lefty har blivit så mycket större.

  Svara
 10. Rebecca

  Gud vad söta dom är, någon av dom små krabaterna är vell Obie? :)
  Mvh Rebecca

  Svara

Lämna en kommentar