Jag måste bara berätta!!!

Inlägget publicerades 16 juni, 2009 kl 12:02 | Kategoriserat under Diverse.

IMG_3658Ja, det var ju verkligen länge sen jag uppdaterade men detta har helt sonika berott på att jag inte haft tid eller ork. Valparna har tagit väldigt mycket tid och startandet av företaget tar också tid och blä blä blä. *klaga klaga*.

Det har redan börjat kännas tomt utan valparna och snart försvinner alla utom lilla älsklingen som ska behållas. Sen får vi se hur det går med allting. Igår var jag och köpte en dremel och testade det på hundarna, dem va lite skraja i början men efter ett tag så gick det bra och alla klorna slipades fina och runda. Så några gånger till så kommer dem inte bry sig så mycket!

Var även och kollade in diverse Åkgräsklippare igår och har bestämt mig för en ”Partner” på 15500kr.

Visst kostar det men vem ska klippa gräset annars? Det tar nästan en timme att klippa tomten med en åkgräsklippare. Hur länge tror ni det tar med en sån där ”styra med handen” klippare? Nej tack.

Elin var ju här igår och frågade efter poolen, hon hade nämligen köpt en ny bikini och var så ivrig att testa den. Men det är ju inget bra väder! Kollade på en poolvärmare som verkar bra. Dock drivs den av solceller. Så sol behövs! Men hallå!

Blä igen, alltså.

Juste! Om det jag skulle berätta ja. Igår så blev man ju självfallet sugen på lite hamburgare så jag begav mig till McDonalds och köpte det ena och det andra. (250kr, eh nice). I fönstret där man väntar på sin mat så kan man se in till kassan. Såg några killar i 15-17 års ålder som beställde mat så jag vinkade ivrigt så dem såg mig.

När dem fick syn på mig, blåste jag upp en balong (Detta är ett trick jag precis lärt mig) och tryckte sen mobilen in i ballongen. Dem blev helt galna och började skrika där inne så hela Mcdonalds personalen ville se. Sagt och gjorde, ännu en gång så blev alla häpna och jag kände mig skitnöjd!

När jag väl höll på få maten kommer ungdomarna ut. Dem var kanske en 8-10 personer. Dem kom till mig medan jag langade in maten och frågade om jag var Stockholmare eller Göteborgare. Neeej, jag är Umeåbo egentligen svarade jag… ”Okey okey.. kan du snälla göra om tricket”…

Viiisssst tänkte jag, alltid roligt att vara populär haha. Så  gjorde jag tricket och plötsligt utbrister en ”DU ÄR JU FÖR FAN MEDINA!!!”. Medina tänkte jag? Vem fan är medina? ”Nej jag är inte Medina”.. ”Jo du är visst Medina!! SJUNG FÖR OSS!!!”.

– ”Men för fan grabbar jag är inte alls Medina”.

-”JO! Du har ju ringar, och halsband och shit!!!”.

MedinaHaha tänkte jag, ska jag spela ett spratt? Jag hade ca 30 tusen kronor i plånboken i form av 500 lappar.

Så jag tog fram plånboken och flashade den och sa ”Jag är inte Medina, men kolla mina pengar”…

Och när dem såg det skrek alla ”FYFAN VAD RIK DU ÄR!!! DU ÄR VISST MEDINA” ….

Så för sista gången sa jag ”För fan, jag är inte medina”..
Då kommer en kille fram och säger ”Fuck medina, du är ballongmannen ju!!”

*Skrattar*

3 Svar till “Jag måste bara berätta!!!”

 1. Anna

  Det är fult att skryta, visste du inte det ;P

  Svara
 2. IQ Badboll

  Men jösses då, men ja håller med Anna, det e fult att skryta *s*

  Svara
 3. Solan

  *skrattar* Det är OSVENSKT att skryta… Du skall inte tro att du är bättre än någon annan…. (kära Jantelag)

  Nä Romeo, fortsätt vara Romeo!

  Svara

Lämna en kommentar