Midsommar.. And?

Inlägget publicerades 19 juni, 2009 kl 10:37 | Kategoriserat under Diverse.

Vadå sommarstång och smågrodorna? Vadå nubbe och surströmming? Ge mig mat sen skiter jag i resten.

Men men, lite måste jag ju följa dem svenska traditionerna. Förra året var min första ”midsommar” i Sverige och kände lukten och smaken av surströmming för första gången. Idag blir det färskpotatis (Köpte såna där handskar på Gekås, Ullared igår som man kan skala potatisen med så ska testa ut dem), sen blir det lite sill och lax. MUMS.

Ska in och handla lite mer och se vad det blir för gott =)

5 Svar till “Midsommar.. And?”

 1. Anna

  ja se svenska traditioner… midsommarstången var från början en jättekuk sen kom kristendomen hit o tyckte det var ju förfärligt att vi dansar runt en gigantisk snopp så de satte en pinne tvärst över snoppen och bildade ett kors och korsfäste kulorna där uppe istället, det är väl rätt förfärligt det med, haha. Trevlig midsommar :)

  Svara
 2. Hanna

  Hoppas du hade en underbar midsommar. Det hade i alla fall vi. Ingen dans runt stången dock. Vi i vår familj är inte mycket för att se fåniga ut runt en stång *S*

  Å du, Gekås är en bra affär!! =)

  Svara
 3. Anna

  Hows thailand? eller var befinner du dig nu

  Svara
 4. Hanna

  Länge sedan nu. Hoppas du har en bra sommar. Hade en fråga angående att anväda sig av WP på egen domän sedan när du har tid. Om det finns chans att du kanske kan hjälpa mig.

  Ha det gott!!

  Svara
 5. sannar

  hej!!!!
  vad ville du komma fram till jag vill bara veta det grabben???

  Svara

Lämna en kommentar