Discokurder/turkar

Inlägget publicerades 27 juli, 2009 kl 11:13 | Kategoriserat under Diverse, Värderingar.

Va fan gör folk egentligen när man går ut? Jag har nästan helt tappat suget att vilja gå ut och shaka på min underbara ass (inte brända längre). Men så fort man är där så tittar folk ganska snett på en för att manm är invandrare.

I början (Läs: När jag var yngre), så förstod jag aldrig varför det var som, det var. Varför var det så att folk tittade snett. Men nu har jag förstått.

Det finns inte en enda gång jag har varit ute utan att se dessa så kallade ”discokurdar”. Killar, till 99.9% invandrare som ser mer sliskiga ut än en italienare med bakåtslickat hår.

De går fram till tjejer och försöker dansa (eller tafsa) och när dem får ett nej eggas dem och försöker ännu hårdare. Uh? Förstår man inte tjejers nej? Eller deras sne(du äcklar mig) tittande?

Tydligen inte.

Istället verkar det bli som någon sport för dem, och dem ska hålla på med tjejerna och försöka få dem att falla eller va fan då?
”Jo men kom igen.. vill du inte dansa?”
– ”NEJ!”….
– Okey, vill du hångla istället???

Och så fortsätter dem tills tjejerna går därifrån. Det är nästan som att de inte har vett eller etikett eller annat innanför pannbenet! Det är rikligt irriterande, inte minst för mig som är invandrare.

Inte vill jag ha en ”äckel” stämpel så fort jag kommer in?? Herregud vad jag blir leds.

Senast i helgen var jag ute och där var det någon ”I wanna be Casanova” snubbe. Röd tröja, långt hår bakåtslickat i en hästsvans. Lite knubbig och mer hår på ansiktet än vad jag har på röven. Han försökte sig på alla! Och inte fan räckte det med att försöka dansa, nej han skulle barskt på och hålla om tjejen och prata med henne och ”flörta”.

Det får mig att fundera på hur deras tjejer är. Fungerar dem så? Helvete i deras länder skulle hela familjen, tjejen, bröder, kompisar, FRÄMLINGAR hoppa på honom ifall han tafsade på det sätt han gjorde.

Men här tror dem att dem har ett djävla frikort. Äckel. T om jag äcklas av det och jag är inte personen som vanligt vis äcklas kan jag säga. Nej tack, mindre sånt djävla skit tack.

Okey, det var lite agg i detta inlägg, men hey, jag är leds. Som fan.

5 Svar till “Discokurder/turkar”

 1. IQ badboll

  Men jösses, är det värkligen så det går till?
  Tur att man aldrig går ut då ;)

  Svara
 2. Linda

  När dessa killar gör så dras alla utländska killar över en kam, vilket ju naturligtvis leder till problem. Någon borde tala om för dem hur man ska bete sig mot folk.

  Svara
 3. Hanna

  Håller med dig till 100%. Det är verkligen fruktansvärt otrevligt med alla dessa sliskiga killar som inte förstår ett nej, svenskar eller invandrare….

  De förstör för sig själva och alla som verkligen är trevliga. Hopplöst!

  Tack för att du vill hjälpa mig med WP. Jag håller på att lägga in det på min domän nu, men jag är hopplöst lost på sådana här saker. Känner mig som IQ-fiskmås ungefär. Jag hojtar igen om jag inte lyckas. :)

  Svara
 4. bella

  bra inlägg det där =)

  Svara
 5. anna

  sicken klockren blogg alltså , discokurder haha .

  Svara

Lämna en kommentar