Jag har fått en sjukdom :(

Inlägget publicerades 29 juli, 2009 kl 20:34 | Kategoriserat under Diverse.

Häromdagen , 2 dagar sen med andra ord, så höll jag på att raka mig, en trappa (Samma stil som ni ser på bilden längst upp) och jag råkade raka lite fel så jag slänger fingrarna ner på tangentbordet och trycker CTRL + Z (För er som inte vet är detta kommando ”ångra”.. Så om du skriver något eller gör något och trycker CTRL + z så ångrar du det)….

Nu tänker ni vad har raka dig med tangentbord att göra? Det är precis det! JAG VAR PÅ TOALETTEN och ville ”ångra” så jag försökte trycka på ctrl + z… Uh? Tror jag att jag lever i en cybervärld eller vadå? Jag har datorsjukan. Ny sjukdom uppfunnen av mig.

Uh

9 Svar till “Jag har fått en sjukdom :(”

 1. Hanna

  Totalt asgarv……..Du har gjort min kväll. Tack för det :)

  Du nu har jag faktiskt två frågor om WP.

  1. Hur gör jag för att lägga in min räknare i listan till höger –>
  2. Går det att få bort ”reklamen” från temat. Eller jag måste leta upp ett annat tema.

  Du får gärna svara mig på mailen.

  Tack på förhand.

  Svara
 2. Hanna

  Glömde ju säga att bloggen ligger här:
  http://www.grimmestam.com

  Svara
 3. Mats

  Hej

  Jag har läst din blogg, träffat dig och tycker du skriver bra och är en helt ok kille vad gäller det lilla jag sett av dig. Du vet säkert vem jag är med om du ser mitt tjocka fejs i bannern på min blogg. Vi satt och pratade på torget i Umeå för inte så länge sedan och du hade en valp med dig. Det jag och många är emot är blandrasaveln på icke testade hundar. De på Pitbullforum har egentligen inget emot dig personligen skulle jag vilja påstå men känslorna svallar där för flera av dom och framför allt Rebekah har verkligen fått se baksidan av blandrasaveln. Hon har jobbat på Pjäsens Hundhem länge.

  Vi som har dessa raser, blandraser eller inte måste hålla ihop, inte tjafsa med varandra. Jag tror att du skulle tjäna på att tänka igenom det dom sagt till dig, läsa det en gång till och analysera det I SAK och inte ta det personligt. Även om vi inte kan vinna dig över på vår sida vad gäller blandrasavel så avlar du på samma raser och måste vara vän och inte fiende. Du är djurvän och en bra kille det vet jag. Man får inte vara så stolt att man inte kan ändra sig.

  Det du skrev i VK om att vi som kommenterat bryr oss mer om att VK förtalar våra raser och bedriver hundrasism på hög nivå. Själklart är varje attack från hund mot människa tragisk oavsett vilken ras det är och självklart bryr vi oss om dom som råkade ut för den säkert traumatiska hundattacken och känner för dom.

  /Mats Carlsson
  http://www.galaxybloggen.se

  Svara
 4. Mats

  2 kommentarer
  Stäng det här fönstret Hoppa till kommentarsformulär

  Anonym Romeo Patrick sa…

  Bra gjort Mats, och yes jag kommer ihåg dig =) Vi hade en ganska härlig diskussion och jag gillade att du kom fram och snackade, artigt, välformulerat och väldigt trevligt. Hoppas vi träffas fler gånger.

  Jag tar själv illa vid när det handlar om detta att det handlar om ”kamphundar”, dock blir jag bestört när människor lägger ner sin tid på att endast poängtera att det inte handlade om kamphundar. Vi måste, precis som du säger va ”fint” ansikte utåt. Och om vi bara ska reagera på orden, men glömmer att skriva ”hoppas ni mår bra” eller ”hoppas det löste sig” eller vad som helst, till personerna som blivit utsatta så väcks det en brinnande fackla inom mig (Varav jag skrev mina kommentarer på VK).. =)

  Hoppas att allt är bra med dig annars, och bra gjort att du fick dem att ändra sig =)

  den 30 juli 2009 09:09
  Radera
  Blogger GalaXyBloggen sa…

  RE: Romeo Patrick

  Ja visst kom vi väl bra överens? Vi ska hålla ihop som sagt och hålla ett fint ansikte utåt. Du har helt rätt i det du skriver på slutet att vi måste beklaga det som hänt när människor blivit bitna även om det inte var hundar av våra raser, så kallade ”Kamphundar” och de skriver det ändå. Det känns dock som självklart att folk förstår att man tycker det. Man skulle ju vara en fullständig idiot och sadist om man bara tänkte på våra hundraser och deras rykte samt förtalet mot dom i det läget. Det ska jag komma ihåg i fortsättningen. Det är bra att du påpekade det;)

  Jag hoppas att vi kan diskutera det mde bladnrasaveln sedan utan att vi ska bli ovänner. Jag ska skriva ett blogginlägg om det med fakta och läs gärna igenom trådarna på Pitbullforum en gång till om blandrasavel för det finns en hel del där om det. Rebekah som sagt har stor erfarenhet av hur situationen ser ut i Sverige både vad gäller att det är för mycket blandraser på dessa raser vi pratar om redan och att dom inte testas på olika sätt föräldrarna, att man inte vet bakgrund då det inte finns stamtavla samt att dom oftast tyvärr hamnar i fel händer. Det är väldig få av blandraserna som hamnar i bra hem.

  /Mats

  Svara
 5. Rebecca

  tack vannen!

  Jag har en underbar semester!
  Sa javla skönt o fa varme o sol o bara leva lıte.

  Hoppas allt e bra me dıg!
  p&k

  Svara
 6. Mats

  Kul inlägg förresten.

  /Mats

  Svara
 7. Mats

  Bra inlägg förresten, jävlar så jag skrattade:D Jag är själv datatorsk..

  /Mats

  Svara
 8. Hera

  När det gäller rakning så trycker man alt f4!!!!!

  Svara
 9. Karro

  hahaha e du knas? :D

  Svara

Lämna en kommentar