Att bli våldtagen, sanning eller lögn? Del 2..

Inlägget publicerades 23 augusti, 2009 kl 17:28 | Kategoriserat under Värderingar.

Fortsättning på första delen.
Jag har fått väldigt många kommentarer, vissa som inte vill bli publicerade och andra som blev publicerade, kvinnor som själva säger att måna tjejer ljuger angående detta med våldtäker.

Vet ni vad? Här håller jag fullständigt med. Det finns så otaligt många tjejer runt om som anmält killar, män, bekanta och okända människor för att försöka få ut pengar eller bara för att första livet för dem.

Det fanns en ung tjej som var 19 år gammal som anmälde sina båda morbröder för våldtäkt. Hon begärde också åtskilliga hundratusentals kronor från vardera och menade på att dem våldtagit henne och att dem var ute efter att ta hennes liv. Begå hedersmord (dem är muslimer).

Detta blev väldigt uppmärksammat, vi känner ju morbröderna och dem är alltså, ja svårt att förklara men dem absolut raraste man kan lära känna. Så det blev i alla fall rättegång av det hela och männen häktades. Men sen efter fler förhör kom det fram till att ingenting i tjejens berättelse stämde. Hon började säga fel saker och det visade sig till slut att hon ljugit om precis allt.

Hon hade förlorat oskulden och försökte täcka det genom att säga att hon blivit våldtagen, samtidigt som hon fick chans att ta avstånd från familj OCH tjäna pengar på det samtidigt.

En annan händelse, som har en 100% säker källa, behöver vi inte gå så långt för att höra. Det hände faktiskt mig. När jag var 19 år träffade jag en tjej när jag var på ett hotell. Hon gick utanför hotellet och jag stannade henne och pratade lite och frågade om hon ville hitta på något för jag kände ingen i staden.

Ja visst sa hon det låter jättetrevligt. Vi gick in på hotellet’s klubb avdelning, dansade, drack lite och allt var frid och fröjd. Hon ville följa med till rummet och det hade jag inget emot så vi gick upp. Under tiden vi va nere i klubben så frågade jag lite vad hon gjorde, hon sa att hon gick sista året och va på besök hon med. Toppen tänkte jag.

Vi hade sex, allting var suveränt hon gav mig sitt nummer och hon fick mitt och hon tackade för sig och åkte hem. Någon vecka efteråt börjar jag få en massa sms där folk hotar att döda mig och att dem ska ”knulla min invandrar familj” med mera med mera.

I ett av sms:en stod det att alla djävla invandrare kommer till Sverige och våldtar svenska tjejer. Jag kollade upp numret och det kom från samma stad som tjejen. Så jag försökte ringa henne, jag sms:a men hon hörde aldrig av sig.

Till slut blev jag halvt galen och började kolla upp henne på nätet och hittade hennes sida. Hon var 16 år, heter Tina och hade skrivit om vår natt. Att hon hade träffat en jättestor kille som övertalade henne att gå in på hotellrummet och sen våldtog han henne. ”En äcklig invandrargubbe” refererade hon till mig som. Jag blev bestört! Började skaka. Tänk om polisen tror på henne? Va fan ska jag åka dit för våldtäkt på en tjej bad mig knulla henne?

Direkt ringde jag upp polisen och förklarade händelsen. Hade (TACK OCH LOV) som tur var också en tjejkompis som hade rummet bredvid, så hon va med oss en stund och såg hur klängande Tina var och att hon i stort sett bad framför henne att ha sex med mig.

Så polisen tog emot anmälan och frågade vad jag vet om henne. Ja sa jag, det jag VISSTE var följande, och det jag vet nu är att hon heter Tina och är 16 (att hon är 16 sket väl jag i, hade satt på henne ändå, jag var ju bara 3 år äldre). Mer visste jag inte om henne. Ja förutom hennes nummer. Så det blev en anmälan och en dag så ringer jag skyddat och hennes pojkvän svarar. Jag säger å att du ska tala om för din tjej att hennes lögner kommer jag att anmäla och kräva ett djävligt stort skadestånd. Tjejen i fråga blev rädd och pratade med mig och bad om ursäkt och sa att ”det kändes så dåligt dagen efter”. Men inte fan kallar man det för våldtäkt då?

Tyvärr, gjorde inte polisen ett djävla skit och menade på att dem kunde inte identifiera henne. Men hade HON anmält mig, hade dem fan identifierat mig fortare än satan.

Detta har då gett mig en funderare. Blir tjejer verkligen våldtagna eller om dem ångrar sig eller vill få sympati och empati så säger dem att dem blivit våldtagna. Förstår dem inte innebörden av det ordet? Vad det kan göra med en människas liv.

Säg att hennes idiotiska saga läckt ut ordentligt då hade folk tagit mig för våldtäktsman.

Men sen har vi ju det som är motsatsen. Tjejer som blir våldtagna på riktigt men inte en djävel tror dem! Ja men vadå du ville ju ha sex.. Ja det ville jag, men inte sen…Det finns många exemplar där tjejer blivit våldtagna men ingen tror på dem. Och det måste ändras, riktigt ordentligt. Så otroligt många våldtäktsmän har kommit undan på grund av slarv i rättssystemet, på grund av idiotiska små saker som gör att det inte går att sätta dit dem.

Men vi har ett till problem.

När vet jag om jag blir våldtagen?

Tjejer vet inte alltid heller när dem blir våldtagna. Dem tror att om killen slår dem och kör in kuken trots att dem stretar emot och gör allt för att inte ha samlag, att endast det är våldtäkt. Eller att dem blir våldtagna i en gränd av en okänd man. Men så är det inte. Våldtäkt är när han försöker ge sig på dig och du säger nej men han fortsätter.

Visste ni om att de flesta våldtäkter begås inomhus och av någon du känner eller är bekant med? Det sker alltså inte som många tror bara i en mörk gränd. Nej nej nej! Det sker av din egen pojkvän! Av din kompis, av din bekant!

Säg att du och din pojkvän ska ha sex.. Du säger nej jag vill inte, men han försöker ändå och säger han att han vill ha sex.. Du säger ”Nej snälla jag har ont”… Han lägger sig ovanpå dig och säger – ”Det blir skönt om ett tag jag lovar”.. Då våldtar han dig. Han gör något mot din vilja.

Vi killer måste vara uppmärksamma på ett nej. Ett nej behöver inte alltid SÄGAS! Ett nej kan vara att tjejen går undan, puttar dig. Ja vad som helst. Och gör man ändå något mot tjejens vilja så våldtar du. Klart som fan du våldtar henne även om hon är din flickvän.

Själva ordet våldtäkt är för många just detta att man blir attackerad av någon som håller för din mun och har samlag.

Enligt svensk lag definieras våldtäkt med att någon använder våld eller hot om våld för att utföra en sexuell handling mot en annan människa.

Och för er tjejer som blivit våldtagna. Förstå att det inte är ert fel på något sätt. Ingen människa, tjej som kille bör tro något annat än att det är förövarens fel och inte personen som blir våldtagen.

Och för er horor som säger att ni blir våldtagna men i själva verket blir ni inte det. Ja, ni kan ju gissa vad jag önskar er.

10 Svar till “Att bli våldtagen, sanning eller lögn? Del 2..”

 1. Braskrivet!

  JÄTTE BRA INLÄGG!! HÅLLER MED!

  Svara
 2. IQ badboll

  Åter igen har du skrivit ett otroligt bra inlägg. Å att du själv har vart med om en lögn om våldtäkt är ju helt otroligt. Men vilken tur att du klara dig å synd för tjejen att hon inte åkte dit eller fick en varning. Att vara med om att bli våldtagen är inte kul.

  Svara
 3. Fredrik Oscarsson

  Du borde ärligt ta en funderare över om du inte vill skriva krönikor för tidningar för det du skriver sätter djupa spår och du får en att verkligen haja till. Precis Som IQ badboll säger. Riktigt bra skrivet.

  Svara
 4. bloggare på icedaniel.se

  Ja som man fårman se upp,och fråga minst hundra gånger om det ok med sex för att vara lite säker !

  Svara
 5. Anna

  Sättet du skrev detta på fick mig att gråta. Jag har varit med om en våldtäkt. Jag gjorde en anmälan men den gick inte igenom. Polisen tyckte att det var brist på bevis och att jag dessutom var tillsammans med killen vid tillfället gjorde inte saken bättre. Som tjej tycker jag det är svårt att göra en anmälan för man blir inte alltid tagen på allvar. Polisen frågar åtskilliga gånger om det verkligen var så det gick till och till slut börjar man tvivla på sig själv. Man känner sig så liten och tänker att man får ju faktiskt skylla sig själv. Det plågar en hela livet men samtidigt vill man inte berätta för polisväsendet i Sverige får en att känna sig som en liten hora, som inte är värd annat.

  Svara
 6. katy

  Jag känner jättemånga tjejer som blivit våldtagna. Det är så jäkla vanligt och ingen av dom har vågat anmäla. Ingen tror på dom och även om någon tror på dom så fälls nästan inga våldtäktsmän i Sverige.
  Nu har HD gjort det ännu svårare att få en fällande dom och har dessutom rivit upp tidigare domar.
  Så många våldtäktsmän går lösa på våra gator, det kan vara vem som helst. Nästan alla känner någon som blivit våldtagen men ingen känner en våldtäktsman. Hur går det ihop?

  Svara
 7. Sabina.s

  Bra skrivet, det är ett väldigt känsligt ämne för mig och många andra kvinnor, egentligen har jag ingen lust att kommentera det pg av att ämnet är såpass laddat. Ja det är hemskt och oförlåtligt att det finns vissa kvinnor som ljuger om att bli våldtagna, jag tror dock absolut inte att det största delen anmälningar består av sådanna fall speciellt med tanke på det extremt stora mörkertalet av oanmälda våldtäkter i Sverige. Att ens klara av att anmäla är svårt, och om man väl gör det måste man i princip göra det när man fortfarande har förövarens sperma rinnande ur sig och hans andedräkt kvar i ansiktet för att ens kanske ha en chans att lyckas fälla honom. Det är i dessa fall jag blir så förbannad på de få som har ljugit eftersom det får folk att tro att många, de flesta (som många verkar tro) ljuger och därav blir vi inte längre trovärdiga. alla kvinnor som ljuger om våldtäkter och blir påkomna, ni förstör en chans för alla kvinnor i Sverige att få någon slags rättvisa skippad.

  Svara
 8. gox

  nästan så att man får spela in bandspelare på det…..eller ha record på i mobilen…..

  Svara
 9. Caroline

  Jätte bra skrivet.
  Våltäkt är verlikgen ingenting man ska skoja/ljuga om. Gör man det förstår man inte alvaret i det. En våldtäkt kommer så pass nära in på en. Jag var msjälv med om en våldtäkt för ett par år sedan, det var av en av mina bästa kill kompisar som jag verkligen litade på, han gjorde det i sitt rum, jag har inte vågat berätta för någon förutom för en väldigt bra vän till mig, men det känns inte lönt att anmäla det, eftersom det inte finns tillräckliga bevis, ingen var ju hemma hos han, alltså är det bara han och jag som va närvarande..

  Svinet tog min oskuld.. Att förlora oskulden betydde väldigt mycket för mig, jag ville att det skulle bli speciellt.

  Svara
 10. Bert Lundblad

  hej
  detta hände i afrika…jag var gift med henne,,,det var dags för henne att komma hit då hon fått uppehållstillstånd…hon säger 1 vecka efteråt att hon inte kan komma pga att hon måste ta hand om en moderlös 2åring vars far var en släkting till henne men modern avlidit.I februari-mars säger hon att hon fått tyfoidfeber. i april säger hon att jag skall fixa en lgh till henne för hon o jag är inte ett par längre…hon säger att hon blev våldtagen. Hon anmälde inte, berättade inte för någon. kom till skellefteå, födde barnet, fick med hjälp av mig ett falskt intyg om att vi ämnade leva vidare tillsammans. Okej, undrar ju om detta var hennes plan. Trots allt, hon blev gravid…men hur fan kan man bli våt av en våldtäkt? Dessutom tyckte hon att fadern borde hjälpa henne med försörjning av barnet (märkligt!) ingen anmälan, inte ett ord, …hon säger han hotade döda henne….att hon skämdes…och att hon inte trodde det skulle bli barn av det….vad säger ni om detta? blev hon våldtagen, eller var det planerat, då hon troligen visste att som gift med mig och med att barn i sverige så skulle hon få tillgång till det svenska välfärdssystemet. Hon säger även att hon hade mens under tiden efteråt. Är det troligt? Hon säger oxå att det skedde utomhus i mörkret
  någon som ser något jag inte ser här?

  Svara

Lämna en kommentar