Dags för en förändring..

Inlägget publicerades 31 augusti, 2009 kl 17:22 | Kategoriserat under Diverse.

Romeo405Romeo406Romeo408

Det är bestämt. På alla sätt och vis. Leds är jag nu och vill göra någonting åt det. Vad kanske ni undrar?

Låt mig berätta. För 3 år sen, precis innan min mamma gick bort tränade jag stenhårt i 2 år. Vi snackar riktigt stenhårt, tog varken protein eller några andra olagliga substanser. Min kropp utvecklades väldigt snabbt och jag blev biffigare än en biff på din tallrik. Jag kände mig som en björn som blivit påsatt av ett lejon och fått i mig lejonets krafter också.

Kände mig så stark, fysiskt och mentalt och allting kändes perfekt. Sen gick mamma bort och hela mitt liv rasade vare sig jag erkände det för mig själv eller inte. Sen gick jag upp i vikt och tränade lite slött och allmänt. Men nu får det faktiskt vara. Snart behöver jag för fan en BH, och då är det illa för jag skulle lätt gå runt i en rosa BH och det skulle definitivt inte se snyggt ut på en hårig bröstkorg.

Vad jag försöker säga är nog att jag bestämt mig för att ta tag i min träning. Är leds på kilovis med glass och choklad månad in och månad ut. För 3-4 månader sen åt jag varje dag hamburgare på max i Skövde. Åkte alltså 6 mil om dagen för hamburgare. Visst fan kommer jag fortsätta äta hamburgare men nu får det vara nog.

Detta gör jag för min skull, för att kunna känna mig frisk och pigg. Jag vill inte om några år bli en fetknopp och sen en pappa till en unge jag inte kommer att orka att leka med.
So why won’t you join me in my journey? Framöver postar jag ett inlägg med vikt, mått med mera =)

Så här ser jag ut nu:

IMG_3295IMG_3297IMG_3298

11 Svar till “Dags för en förändring..”

 1. nethy

  Dt låter väldigt bra att du tänker ta tag i dig själv, :) Önskar också att man kunde vara så stark i sig själv att man verkligen gör dt också, :( skulle behövas för min del lite iaf :) Lycka till vännen!

  Svara
 2. Anna

  verkar vara fler än jag som vill börja ta tag i sig själv.
  huvudsaken att du gör det för ditt eget måendes skull!

  Svara
 3. Mats

  Bra killen;) Vi har också börjat äta bättre och träna igen som du vet. Vi tränar med skrot varannan dag. Vi ska ut i garaget nu och träna skiten ur oss:D Härligt.

  /Mats

  Svara
 4. Malin

  Vad stolt jag blir över dig älskling :) Kanske även dax att köpa dom där nya skorna vi pratade om?!

  Svara
 5. DuVillInteSnackaMedMigTydligen:(

  Du är fin som du är :]

  Svara
 6. Karro

  Du e jättefin hur du än e, men man ska ju trivas. Dessutom e det ju rätt viktigt att vara frisk o pigg =)
  hade jag läst inlägget innan jag skickade det jag skicka så hade jag valt något annat..men huvudsaken var ju att du skulle bli glad, och du verkade bli jätteglad=)
  jag ska också börja träna, min kondition suger verkligen.. :P

  Svara
 7. Monika

  Härligt! Då är vi två som tagit tag i skiten. :) Vi får pusha varandra så går det lättare. Deal? *håller fram högerhanden*

  Svara
 8. Terese

  Tjo ROmeo!
  Äntligen har jag fått arslet ur vagnen och läst din blogg lite mer. :)
  Låter skitbra med träningen! Svårt att komma igång men underbart när man har det som en vana. Blir ju som en drod det där. Jag skulle lätt bo på gymmet om jag kunde :D

  Ta hand om dig och tanden…

  Kramar

  Svara
 9. Terese

  drog skulle det vara

  Svara
 10. therese

  Lycka till, även om jag tycker att en rosa BH på ett hårigt bröst är rätt hot =)

  Svara
 11. Cubix

  Hur går det med chokladen o glassen o maletittsen i en rosa bh?

  Svara

Lämna en kommentar