Jag har ett erkännande att göra…

Inlägget publicerades 14 augusti, 2009 kl 10:37 | Kategoriserat under Diverse.

knivJag är en mördare. Jag har dödat två inom loppet av 15 minuter, och detta är min bekännelse.

Mitt namn är Romeo Patrick och jag är 25 år gammal. I fredags eller lördags gav jag mig ut med blodsmak i munnen. (Lekte med min valp och hon råkade klösa mig).

Det kändes inom mig, väldigt underligt, nästan som att någonting skulle hända. Tidigare skojade jag med en kompis och sa att tänk om jag kör på en katt! *skrattade då*…

Det är mörkt ute, bilen swooshar iväg i , uhm, laglig hastighet när jag ser ett gulfanskap springa från vänster till höger. Nu är jag sån som inte bromsar om det är småvilt eller mindre djur för vare sig jag bromsar eller inte kommer djuret med största sannolikhet att köras på ändå och det kan hända värre saker med mig och bilen. Så sa det pang!

Jag vände direkt på bilen och åkte tillbaka till platsen. Där låg min lilla söta vän och hade spasmer. Ringde polisen och förklarade vad som hade hänt och allting och bad om en bil. Vet ni vad polismannen säger? Eftersom det inte finns något ID märke, så kasta henne bort från vägen.

Jahapp tänkte jag, va fan, är det allt? Stackars ägarna. Fick sån dåligt samvete och tänkte på dem stackars ägarna som äger katten, hur skoj är det när gertrud inte dyker upp (Eller va fan katten hette). Dem bara väntar och väntar och ropar i den tomma natten ”geertaaaaaan, komsi komsi kissi missi pissi dissiiiii”… Och här har jag kallblodigt klyvt deras katt på hälften. (Nej den var inte klyven, men det måste låta dramatiskt för att passa in i historien).

Kollade på bilen så inga skador/blod/tänder/ögon var kvar och den va ren, satte mig i bilen, nästan så jag kände en tår va på väg men ändå inte. Är nämligen en person som alltid varit rå när det gäller djur. Rå på det sättet att blev ett djur överkört tänkte jag att fan vad gott, nu kan man äta det (iofs tänker jag fortfarande så), men jag tog åt mig fruktansvärt mycket. Tror att det har med att jag har hundar nu, vilket jag inte haft innan och jag kan relatera. Det är ju en sak jag aldrig vuxit upp med, djur, så aldrig kunnat relatera.

I alla fall.. Körde iväg och va fan tror ni händer? Seriöst. 15 minuter efter ser jag en katt springa över vägen och boom. Jag skriker till och ärligt tror jag att jag har djävulen bakom mig eller något. Va fan är oddsen för två olyckor på en och samma kväll inom tidsramen av 15 minuter??

Jag backar och börjar svära åt djurfanskapet och varför föräldrarna inte lärt den ”kolla vänster, kolla höger”. När jag kommer fram till blodbadet. Kan ju säga att denna katt hade tassarna åt alla håll och va, mos…

Men då blev jag lite lycklig, det var en räv och inte en katt. Så fick ett leende och tänkte ahh, skönt. Men sen blev jag ledsen för rävens skull. Tänk om hans/hons/dens dotter/son väntade hemma i lyan, eller om dess partner dukat upp värsta musbordet med tända ljus?
Stackars dem.

I’m a roadkiller. Romeo the murderer.. :(

24 Svar till “Jag har ett erkännande att göra…”

 1. mimmi

  se det så här…det är inte en självmords ren i alla fall….har blivit påsprungen av en för typ ett år sen…jag stog stilla…parkerad…men de små jävlarna har annat i tankarna än en stor röd bil…

  Svara
 2. Anna

  då sätter man upp en lapp där man bor i butiken eller nåt i närheten
  ”saknar du din katt? det ligger en överköd röd katt vid väg: blablabla, förlåt” så slipper den stackaren leta efter sin katt mer. o ja hoppas du vred nacken på kissen du kört på så den inte behövde ligga o lida tills den dog :/

  Svara
 3. Rebecca

  Härligt skrivet.. men synd.

  Sätta upp en lapp där du meddelar vart deras döda katt ligger känns lite grovt kanske?

  Svara
 4. Malin

  Du kom ju fram till SLUT det var ju inte illa de! :)

  Svara
 5. Hanna

  Jobbigt! Men vad gör man? Har en tjej i bekantskapskretsen som väjer för allt, och då menar jag verkligen allt. Häromdagen väjde hon för en liten mus som sprang över gatan varpå hon planterar bilen och sig själv i ett dike. Totalkvaddad bil, men musen den levde. Smart – Nja, kanske inte.

  Svara
 6. Rebecca

  Ja jag känner oxå att d får bli mörkare om jag nu vågar färga håret.
  Men jag e så jävla feg o tycker att d e svinsnyggt o va blond. haha
  Vi får se hur d slutar.
  Men tack för komplimangen.

  Jo bara bra me mig.
  Trött o seg.
  Vill bort till värmen igen.

  Tur att d löste sig där me ena katten iallafall,så ägaren fick reda på vad som hänt.
  Hur e d me dig annars då,förutom att du mördar katter på löpande band menar jag?

  Svara
 7. Rebecca

  Jo jag vet,men vafan tar ju år o dar o färga tebax till den blonda färg jag har nu. haha
  O jag e så himla feg när d kommer till sånt så d e inte sant.
  Vi får se hur d slutar.

  O vet du,du klarar dig nog utan fängelse. haha

  Nä jag har inte gjort d medvetet faktiskt,men sen när jag kom på att d påminner om pride så gör d mig inget.
  I like gay people. haha

  Svara
 8. Mats

  Ta det lite lugnare. De5t är inte kul att köra ihjäl en katt. Jag har gjort det och då gick det för fort.. Det var på morgonkvisten så inga var ute men en katt fick dö i onödan. Den hoppade iofs rätt ut precis framför framhjulen men hade det gått saktare hade den hunnit passera vägen säkert. Det ångrar man.

  Anonym Romeo Patrick sa…

  Du, din darling har inte lust att göra lite tårta till mig? Jag fyller år lite titt som tätt så tårta nu och då skadar aldrig :)

  Ang detta med djurpoliser, tror inte riktigt det skulle gå igenom, för mycket kostnad och sverige är ändå ganska befriat från idioter, nog för att det finn smånga. Sen en till sak är att många är lite för töntiga här. Om dem ser någon skrika på sin hund skulle dem ringa djurpolisen och anmäla misshandel.

  Det är iaf vad jag tror :)

  den 15 augusti 2009 12:29
  Radera
  Blogger GalaXyBloggen sa…

  Hej Romeo

  Om du hade bott granne hade du fått tårta, eller om det blir så att vi bor någorlunda nära då vi flyttar söderut så ska hon baka tårta åt dig. Men hon är inte så dum säger hon att hon inte vet att man bara fyller år en gång per år:D

  Det ligger mycket i det du säger om att många skriker djurmisshandel om du bara tar hunden i nackskinnet eller i örat då den gör något dumt. Dock är det många som missköter hundar ordentligt så det kan nog behövas. Det avlastar ju de andra poliserna med och det är bättre att en speciell grupp inom polisen som är expert på hundar tar hand om dessa ärenden.

  I storstadsregionerna med alla problem så kan det definitivt behövas tror jag. De kunde ju ta hand om och utvärdera agressiva hundar också på en gång, ta hand om lösa hundar osv.

  /Mats

  Svara
 9. Hanna

  Jag vet, jag vet! Jag har ingen som helst användning egentligen för en Alienware.Men snygga är dem och ja, jag gillar dem helt enkelt. Onödigt eller ej. Några tunga spel spelar jag inte men däremot kör jag mycket olika CAD program för både inredning och trädgård. De är ganska krävande. (funderar på om det gillas som argument)

  Fast å andra sidan hade jag köpt en Ferarri också om jag haft pengarna. Eller nej förreste, jag hade köpt Mustang.

  Det är dock mest för att jag gillar designen. Både på datorn och bilen. Jag köper gärna märkeskläder till barnen också. Fast H&M har betydligt billigare kläder. En smaksak helt enkelt :)

  Svara
 10. Rebecca

  Ha ha ha ha ha fan va snygg jag blev i vitt hår då,känner att jag inte behöver oroa mig för o bli gammal längre. haha

  Lägger in ditt blogg inlägg tomorrow. mycket bra skrivet!

  Svara
 11. jessica

  Det är verkligen ruggigt hur fort livet svänger..
  ena stunden är alt på ett sätt och nästa stund ser livet helt annolunda ut :S
  men det är såna här stunder man verkligen inser hur skört livet är..

  Begravningar e aldgr skoj el lätta att gå på.. det är tugnt.. spec när det är ugna som går bort..
  det är lättare på nåt sätt att acceptera när en ändra går bort. dom har levt sitt liv, hunnit med mkt av det dem vill göra osv..

  nej men gud.. ah du.. verkar inte kunna gå att jämföra en begravning här och i libanon :S
  shit va tungt.. jag skulle inte orka.. tycker att det e tillräckligt med de som e här :S

  Svara
 12. anna

  ah okej tack ! Jag hittade din blogg via rebeckas blogg , blekblondinsdagbkok.blogg blabla :)

  Svara
 13. Rebecca

  Ha ha ha ha tackar tackar!
  Nä men vadå,du kan ju inte sluta nu?! ha ha ha
  Så jävla stort ego har jag faktiskt inte,idag ligger t.e.x på minus som fan.

  Svara
 14. anna

  hehe yepp det är han :) jag bor i alingsås , & du ?

  Svara
 15. anna

  Aha okej :) härligt , där känner man lite folk ;b just nu jobbar jag rätt mycket, men de tar slut snart när alla kommit tillbaka från semestrar osv , så då är de bara ett par timmar i veckan :S lite segt, så jag ska söka annat :) men nu är de tunisien i snart två veckor som gäller så man får fixa sånt när man kommer hem ;b vad göör du själv ?

  Svara
 16. Erika Drake af Hagelsrum

  Haha du måste ju bo i landsbygden eller något med så mycket djur på vägarna? Och tyvärr så är du nog en roadkiller nu ;)

  Svara
 17. anna

  Jag jobbar i en spel & tobaksaffär :) :P haha , ah okej vad mysigt vad är de för hundar då? :P haha attans då ;b jo ska bli skönt att komma bort lite och få som sagt njuta av värmen ;)

  Svara
 18. Erika Drake af Hagelsrum

  Ja usch, kan ju inte varit den bästa dagen!
  Jag hittade dig på Rebeccas blogg. Ibland snokar jag runt lite och din blogg såg spännande ut ;)

  Svara
 19. Erika Drake af Hagelsrum

  Haha tack! Trodde faktiskt inte du hette så på ”riktigt”. Skit snyggt! :)

  Svara
 20. anna

  Aha okej vad härligt de låter :De massör :) oj det var många hundar ;b kämpigt med en liten valp eller ? ;p jo jag trivs jättebra fast inget jag skulle vilja jobba med hela livet direkt, men skulle inte tackat nej till ett fast där ett tag iaf :)¨

  jag åker med min kusin gör jag :)

  Svara
 21. madde

  Hade du svårt att sova sen ??

  Svara
 22. Jenny

  Lilla katten :(

  Min man körde på en fågel, typ en skata när han körde mig till jobbet här om dagen. Han är turk och djur står inte högt i status hos honom… Men när han körde på skatan var han inte långt från tårar… Haha…. Det var en sida av honom som jag aldrig sett…

  Ha det bra

  Svara
  • Romeo Patrick

   @ Jenny: Ja det är helt sjukt egentligen. Vi har ju aldrig levt med detta att man ”älskar djur” så vi har inget att relatera. men när man väl är där, ja då blev det jobbigt =)

   Svara

Lämna en kommentar