”Mina mordiska fantasier börjar bli verklighet.”

Inlägget publicerades 18 augusti, 2009 kl 16:41 | Kategoriserat under Diverse.

Uppdaterad 01:52
JoelFör er som läser min blogg så har jag erkänt att jag har dödat två stycken djur förra veckan någon gång. Nu var mina ”mord” olyckor. Men denna idiot har ju mördat 20-tal katter och en hund. Okey om det bara var mord, det är tillräckligt vidrigt, men att man torterade dem innan? Det är rent av idiotiskt.

Här kan ni läsa om erkännandet

Killen, som påstås heta Joel (dock ej verifierat) av flera sidor har beskrivits av många som en psykopat. Han själv menar att han inte är en psykopat utan att han bara är störd.

Jag citerar något han har skrivit:

”Här har vi ytterligare ett UTMÄRKT exempel på okunnighet. Vet du egentligen vad det innebär att vara kliniskt sjuk? När man är SJUK, så är man PSYKOTISK. Då lever man i sin egen värld och kan b la annat inte skilja på rätt och fel, har hallicunationer och vanförställningar osv. Detta har inte jag.

MEN jag är STÖRD, javisst. Jag har ett avvikande psyke, javisst. DÅ kan man klassas som störd. Men jag är inte psykotisk. Om jag skulle vara det så skulle jag inte ens vara i stånd till att kunna resonera som jag gör, eller ens förklara det jag gör.”

Och att du, som så många andra, inte kan skilja på SJUK och STÖRD är ännu ett lysande exempel på civilisationens okunnighet.”

Den här killen fantiserar alltså om att lemlesta kvinnokroppar, våldta och mörda oskyldiga flickor. Samtidigt som han även skriver att han har dödat ett flertal katter och det tycker han om. Som jag mände ovan, Joel påstås vara denne person men det finns inga konkreta bevis från myndighet att det skulle var han.

Han verkar vara mycket intelligent, nästan ett geni när man kollar hans IQ resultat och läser det han har skrivit. Men då kom jag att tänka på något jag också har läst om när jag studerade psykologi. Det är just såna människor som ofta blir seriemördare, något denna person också fantiserar om.

Det väcker frågan egentligen om det nu är han, vad hade hänt om han inte åkt fast? Skulle han ha levt ut sina fantasier? Han hotar väldigt många på forumet där han skriver. Detta är bland annat ett hot som han riktar om och om igen mot en och samma person. Men samtidigt riktar han hot mot alla som är emot honom. Det verkar vara hans skyddmekanism:

”Hej, din fitta. Är du också en liten mes som sitter uppe på kvällarna och snyftar över en katt som har dött i Kina? Du borde ta livet av dig, din efterblivna bögjävel. Kan du ge mig din adress? Jag skulle jättegärna vilja träffa dig och din familj. Då ska du få se på vad man kallar för lååångt lidande, din patetiska jävla hora! Haha, vi kommer alla att dö en dag, så du kan slippa hoppas. Men däremot så kan jag se till att du och din familj möter döden lite tidigare än förväntat, det är upp till dig.”

Underligt, hoppas det inte är han, och är det han så är det skönt att dem tog fast honom.

Synd bara att en så ung människa förstör sitt liv.

Sist men inte minst, här är ett lite längre ”brev” han skrivit på Flashback.

Klicka här för att läsa det

Än en gång. Detta behöver inte vara samma person. Mycket pekar på det. Men tills motsatsen är bevisad, så är detta INTE Joel

Uppdatering: Bilden har nu blivit lite censurerad för att inte röja identiteten av personen. Namnet har också Ändrats så man inte riktigt kan veta vem personen är.

Nu är det bevisat att det är Joel som är förövaren. Bevisen stämmer in på honom, hans brev, hans inlägg, hans bilder samt att man nu fått reda på att den misstänkte är skådespelare, något Joel var. Tragiskt men sant. Det jag funderar på är vad dem gör med han i fängelse? Jag kanske sett för många filmer, men vad gör man med en feg fitta som ger sig på djur? Det återstår att se…

31 Svar till “”Mina mordiska fantasier börjar bli verklighet.””

 1. Andreas

  Mycket bra!

  Svara
 2. Gunilla Ejebro

  Väldigt bra skrivet och vi får hoppas att precis som du säger att detta inte är Joel. Väldigt olyckligt att man förstör sitt liv. Väldigt bra sida för övrigt som innehåller väldigt mycket läsvärt. Gillade skarpt ditt ’invandrare vs svenskar’. Du ger en synvinkel jag inte har tänkt på förrut.

  Svara
  • Romeo Patrick

   @ Gunilla Ejebro:Tack så mycket. Ja visst är det tragiskt? Väldigt skönt att det är utrett så att också djurägarna känner att dem får rättvisa skippad, även om deras skatter gått bort.

   Svara
 3. Anonym

  Rätt åt den jäveln vem han nu är! hoppas han ruttnar i fängelset!!!!!!! man gör bara inte så mot oskyldiga djur!! det gör man bara inte!!!

  Svara
  • Romeo Patrick

   @ Anonym: Ja visst är det rätt åt den personen att dem tog fast honom. Tyvärr så är ju max straffet 2 år för djurmisshandel. Och han lär komma ut innan om han sköter sig, så efter knappt ett år lär han vara ute. Förutsatt att dem inte finner honom som sinnesjuk, då är det väl andra regler jag inte riktigt kan.

   Men ja, rätt åt honom.

   Svara
 4. Linda

  Jag läste om en kille i USA som fick 128 år för att ha torterat massor av katter. Det hade varit nåt…

  Svara
  • Romeo Patrick

   @ Linda: Ja, det borde vara något. För denna kille skriver ju också om att han vill våldta och lemlesta kvinnor (Om det nu är han). Så 128 år är det minsta han förtjänar.

   Svara
 5. Lerumsbo

  Ett tips är att i morgon ringa tingsrätten i Alingsås, 0322-793 00, och be dem läsa upp namnet.
  Då får du bekräftat att det är Joel A.

  Svara
 6. ANONYM

  jag tycker det är jävligt sjukt och tragiskt det som hänt.. försvarar inte den som gjort detta. MEN jag tycker det är förjävligt att hänga ut den här killen, med bild och allt, när det inte med all säkerhet är han? om det inte är han kommer han ändå hängas ut för gott.. och lerum är inte stort vill jag lova. bra skrivet, men ta bort bilden! INTE okej.

  Svara
  • Romeo Patrick

   @ ANONYM: Ja det är sant som du säger. Men nu har det bevisats att det var han. Då han har skrivit ett inlägg att han bränt upp en lekplats några minuter innan händelsen faktiskt skedde. Så det är verifierat att det rör sig om denna person.

   Svara
 7. malin

  Ja HSB är rasister, materialister och massa olika ister saker. Ja den här Joel verkar ju inte ha det riktigt rätt möblerat på övervåningen. Jag gillar inte katter men känner mig skyldig så fort jag tänkt hatiska tankar om dom. Jag mördar dom icke för de. Hoppas du mår bra fortsätt skriva dina intressanta lite roliga inlägg. Jag har få saker att se framemot på internet. Jag gillar som sakt varken porr eller de flesta bloggar:)

  Svara
 8. madde

  men hjälp vilket psykfall. Jag blev rädd nu!

  vet du , jag tänkte faktiskt på libanes men orkade inte skriva en till kommentar hhaha.
  Jaaa förutom att tycka mindre om ( jag hatar inte ) jehovas så tycker jag mindre om fjortisar som rycker o sliter i kläderna på jobbet. haha. det är mitt världsproblem just nu…
  jag e e så tröttt att jag inte vet vart ja ska ta vägen.hoppas du har haft en bättre dag…

  Svara
 9. ytterligare en lerumsbo

  Välldigt välskrivet inläg. Och som djur ägare i lerum är jag nu lite lungnare. Det är skrämande hur lite respekt man kan ha för något levande. Det är nog tur att dom fick han innan han gick vidare till att ta mäniskor oxå…
  Tack för en riktigt bra blogg

  Svara
 10. madde

  skulle ju inte säga att jag mår tipptopp kanske ;)
  Men men …
  haft en bra dag ??

  Svara
 11. madde

  jag kan inte skriva sånt öppet ;)

  jobbat eller ?

  Svara
 12. madde

  tack:)
  Jag har slitit som ett djur idag ska jag berätta för dig.
  thank god im home.

  Svara
 13. madde

  trött som ett as är jag:)
  Jag har gjort allt från att städa jeansbord till att hjälpa kunder och til o med krälat på golvet under klädsnurror för att ta upp kläder som folk kaster eller låter ligga kvar på golvet. jAG HAR även flätat ut glagar ur varandra som e ihopsnurrade med 15 olika plagg. :P haha nej idag är jag inte bitter. Lovar:PPP

  Svara
 14. madde

  Vissa av kommentarerna går inte att publiceras heller :S

  Nu ska jag gå och jobba, bara imorron kvar så är jag långhelgs ledig :D:D:D:D:D:D

  Svara
 15. Hanna

  Jag, vet inte vad jag vill ha för tema alls. Jag kör nog på denna ett tag nu i alla fall. Trotts att texten hamnar bakom respons eller vad du sa. Det gör den dock inte hos mig av någon anledning. Du har inget bra tips på någon design så? Bara sådär i rockärmen?

  Svara
 16. madde

  hahaa jagh blev lite panikslagen:P:P
  Jaaa hur skönt som helst. ska ta det lugnt bara, ha en vinkväll med två kompisar :)
  ska du göra ngt kul ?
  nu ska ja ut o stava :P

  Svara
 17. madde

  haha vet inte? haha fick för mig det :P
  Hahaaha..i knooooow men vi valde fel väg å gick den lååååånga biten i skogen:S:S:S
  hur e det i skövde då??=) haaha skoja, skara :PP

  Svara
 18. madde

  I know ! m

  Svara
 19. madde

  I KNOW HAHA men orkade inte plöja genom hela bloggen o leta haha:)
  aaa han e himla fin och världens snällaste lilla vovve :)

  Sommarlov? Vilket sommarlov. jag hade semester i 2 veckor thats it :)
  Vad gjorde du på ditt sommarlov ??

  Svara
 20. Max

  Ja du, trode inte detta om honom, var en nära vän till denna man, och han var nog den sista jag skulle misstänka för det här.. är jävligt skakad och chockad över allt som hänt.. hoppas han blir dömnd till vård..

  Svara
 21. anna

  ah de ordnar sig :) hur är det me dig då ? :D

  Svara
 22. anna

  härligt att höra :) nu ska jag åka in till stan och byta en klänning mot en annan :p sen ska jag jobba några timmar , du då?

  Svara
 23. Rebecca

  Då får du skaffa dig små romeosar som ropar bajs! ha ha

  Svara
 24. madde

  hahaha det e inte bara du som klagar om kommentarerna :P hahaha. aaa iofs , eget företag så kan man ju bestämma lite själv.
  hundvalpar kräver extremt mkt tid. behöll du ngn ???

  Jag har fastanställning på 30 timmar. 30 timmar e perfekt att jobba :ppp

  Svara
 25. madde

  näeee.. jag säger fortf att det e på lördag haha :)

  Haha aaa.. jag hade en tik, min hunds mamma.. tikar e enklare tycker jag iaf… :)

  Svara
 26. Anna

  den här killen kommer vara ute likla snabbt som han åker in! han kommer få vård antagligen vilket kommer bli en jävla glidar tid för honom.Straffet för djurplågeri i sverige är alldeles för låg! Vet folk som fått 1-2 års fängelse för några blåmärken på en annan, den här killen kommer vara ute snabbare och antagligen; fortsätta med sina idiotgrejjer tills han åker in igen! Kanske en ny Ted Bundy, han var vältalig och plågade djur han också, innan han gick över på kvinnor. Skottpengar på asen för friska kommer de aldrig att bli!!!!

  Svara

Lämna en kommentar