Seriöst, dem flesta bloggar är identiska.

Inlägget publicerades 17 augusti, 2009 kl 22:07 | Kategoriserat under Värderingar.

bbBloggvärlden har inte varit jätte intressant för mig direkt. Det har alltid varit kul att blogga. Men jag vill gärna blogga om värderingar och åsikter. Jag är en väldigt frispråkig, stark kille som verkligen säger vad jag tycker och sätter det så gott jag kan i ord och händelser.

Så när jag skapade min blogg var det väl som en slags tidsfördrift, så jag skulle kunna ha något att göra och att vänner skulle kunna följa mitt liv. Eftersom vi spenderar allt mer tid framför datorerna så var ju detta ett utmärkt alternativ.

Som vanligt är jag en person som vill utmärka mig, stå ut bland alla andra. Min blogg ska handla om unika händelser, inte om vilka skor jag köpt idag. Visst kan det vara intressant, men hur ska jag hålla mig unik?

Gick in på massa olika bloggar idag och majoriteten är tjejer i 16-25 år som bloggar om en och samma sak. Om mode och ”sitt liv”. Det värsta är att alla skriver ju för fan samma sak! Sen ser jag att dem har 200 prenumeranter och då funderar jag. Va fan prenumererar dem på?

”Idag, så köpte jag ett linné, bara så där alltså. Och det var fint liksom (gör lite bögiga moves), och det var från Vero Moda och den passade perfekt alltså (lite mer gaymoves). alltså ja.. Skit snygg liksommmm”.

Så känns det i alla fall när jag går in i dessa bloggar. Det är alltså händelselösa bloggar egentligen som snackar om mode. Men va fan skriver dem om annat än just sig själva. VAD gör DIG så unik med just din blogg? Vissa bloggar jag följer är ju verkligen härliga. Dem är unika, dem har intressanta saker dem skriver om och inte ”same old same old”. Det är en sak att skriva om sin fina tröja idag och imorgon. Men varje djävla dag???

Blondinbella verkar ha satt trenden och alla småtjejer följer efter. Men om vi sammanställer alla deras bloggar så är det i stort sett samma sak. Det handlar om samma skit, om samma färg och samma djävla fula tröja!

Så antigen är jag helt bombad i huvudet som inte gillar dessa bloggar. Eller så är det verkligen något som är fel. VAD gör dem så bra? Har jag missat något? Sen detta med video blogg, VA?! Vad videobloggar man om? Va fan gör just dig så djävla intressant av 400 människor bryr sig om vilken tröja du har köpt? Eller vilka skor du råkat ha sönder?

Det känns lite som att folk har så djävla lite att göra, att dem finner sig i detta. Seriöst? Min blogg kanske suger också va fan vet jag. MEN INTE FAN SKRIVER JAG OM NÅGON DJÄVLA TRÖJA och beskriver den som att den vore guld och diamanter.

Blä

Så snälla rara. Sluta va blondinbella wannabe.

1: Det är för fan inget att va stolt över

2: Hitta er egen identitet.

3: Bjuder på en bild på svartskalleromeo goes Blondinbella style… *ASGARV*

Jag är INTE homosexuell utan 100% HETRO. Thank you very much.

37 Svar till “Seriöst, dem flesta bloggar är identiska.”

 1. Hanna

  Underbar bild. Tack!! Du har precis gjort min kväll!!

  Godnatt!

  Svara
 2. Erika Sigurdsson

  Du är sjuk! Jag har aldrig under mina dagar skrattat så mycket! Bästa bloggen någonsin!! mer sånt tack!

  Svara
 3. madde

  hahaha. ja gillar din blogg. men låt småbrudarna va ;) dem vill ju var BB. lite tragiskt men men

  Svara
 4. madde

  Hahaha! jag satt precis o kollade på videobloggar faktiskt.. på två tjejer. Babybell och baby seniorita på youtube. say no more. Det e ju synd om dem;) tracka inte småtjejerna =P

  bra med mig.. :Phur e d sj ?

  Svara
 5. madde

  You never know :) HHAHA!
  Jaaa jagbehöver inga barn jag har två bebisar i mitt liv nu så :)
  Lilltjejen som kom idag väger bara 1400 gram. en liten råtta :)

  Aaa men det låter ju bra det, chips o allt. så jäkla gott!
  Jga har vait ledig idag så ja har hubbit träna så jags skulle förstöra det med chips :/
  Jag jobbar om dagarna, på småbloggstjejernas favvoställe :P Gina Tricot haha!
  vad gör du sj ????

  Svara
 6. Anna

  Hmmm. D verkar som att min kommentar som ja skrev nyss inte kom fram?

  Ähh vafan skriver den igen :D

  Jaa men d var verkligen underbara ord du skrev! :) Sånt får man inte höra av många killar.

  Jag är egentligen från Luleå! Flyttade ner hit förra sommaren, och jag är redan less alltså ;p haha!

  Okej, ååh lyckliga dig! Jag vill också flytta härifrån! höhö!

  Svara
 7. Lovi

  Vad bra att du fixat allt! Vi ses vid altaret ;)

  Svara
 8. Lovi

  Haha jag känner mig fylld av lust och kärlek ikväll :D

  Svara
 9. madde

  Jaa du ska se när nåt stolpskott till modebloggare har köpt ngt från oss o lägger ut det på bloggen.. det e telefonterror och invasion efter samma plagg!!!
  min egen .. no no ! Min lillebror har en bebis på 1 månad o så e det ju min bästa kompis som fick idag :)
  skara, vad gör du där ? hahaaha. Jag e ingen countrytjej drf ja undrar :P
  Dina amstaff hundar e jätte fina. den lilla också då:P
  Jag har också hund, eller aa delar med mamma.

  Angående religion så nej . jag bryr mig inte. Vissa katoliker och ortodoxer e väldigt extrema men det kan ju även en protestant vara också.
  Jehovas gillar jag inte så mkt eftersom jag tycker att dem tvingar sig på folk. det ger ju bara oftast motsatt effekt. jag va sådär snäll i början o lät dem prata men den kommer alltid tillb så jag öppnar inte. dem e pain in the ass.

  A man ser på dig att du kan tänkas va en barberare faktiskt =P

  Svara
 10. Rebecca

  Älskar den där bilden btw! :D

  Svara
 11. Anna

  HAHAHA! Nog kan d vara så. Även om en kille i klassen (han är umebo) gav mig fetedissen och frågade om mina vänner i Luleå var älgar, haha!

  Jag bor på Mariehem. Typ. Eller Mariestrand? Inte Marieberg i alla fall, haha jag har inte koll på allt ännu;) hehe. Vad är vad liksom?! xD

  Jag ska börja tvåan på Thoren Business School nu, handels å turism läser jag där. Sämre skola kan man inte hitta!

  VINTERN?! Sluta. Jag döör! :(

  Svara
 12. Lovi

  haha jag är för polygami och ska ha minst 3 män samtidigt! :D

  Svara
 13. mimmi

  vännen lite mer uringat och mer boobs….
  fan va skoj du e….tack

  Svara
 14. Anna

  Mhmmm -.- Jag håller med dig. Men skratta inte. Vafan ja visste inte ett skit om skolorna när ja flyttade ner hit, och dendär skolan ser ju så jäkla bra ut när man ser den och så! hahaha. Suck.

  Haha naw! Åhh, sluta fresta mig. Jag hatar verkligen vintern så mildare väder och gräset året om = paradis för mig!

  Aaa vi bor i dedär nybyggda lägenheterna, bara en pyttebit från Mariehems Centrum. Så d är rätt nice :) Jo d är ju rätt långt men bussarna är min räddning! ;)

  Varför flyttade du härifrån btw? Less? haha!

  Svara
 15. Rebecca

  Haha du behöver inte få komplex alls.
  D e bara 15 min träning på morgonen o 15 min kvällen,inget special alls.

  Hund?
  vet du,jag avskyr hundar.
  Eller alltså… visst jag tycker om hundar… andras hundar.
  Så länge jag slipper få massa dregel o hundhår i maten osv så e jag okeii.
  Jag e uppvuxen med hundar och kan sen barndomen inte stå ut me dom en längre tid.
  Min pappa har nu 4 st stora långhåriga schäfrar och jag lider verkligen när jag åker o träffar honom.
  Långt hund/katthår e ett big no no.
  Men så länge pälsen e ren o kort så kan jag va hemma hos folk som har hund osv.
  Men jag e verkligen ingen husdjursmänniska i grund o botten.

  Svara
 16. anneli

  dig har man inte hört av på länge..

  Svara
 17. Anna

  Njäääe! Inte dem vid sjukhuset! Dedär nya just ovanför nydalasjön duvet! :) Jag bor med mammsen å pappsen vettu!

  Åhh, jag kan bara hålla med dig! Jamen precis, så är det ju. Jadu, det skulle ju inte vara helt fel att bo där;) haha. Där slipper man kylan och får supervarma sommrar också! :D Men om jag nu är tvungen att bo i Svea Rike så skulle jag nog föredra att bo i Stockholm… Tror jag.

  Svara
 18. anneli

  Jag vet det var ett tag då jag jobbade som mest, va alltid inloggad på msn men aldrig vid datorn. Varför vet jag inte.. så det enda jag gjorde var att jobba sen hem och sova!
  Det är bra tack, hur är det själv? :)

  Svara
 19. anna

  mhm fy alla borde få leva för alltid, jag har en syster och vi bor hos varsin moster och dem har ju familj sen innan så min familj nu är två familjer ungefär, lät lite krångligt men tror du fattar :P

  Svara
 20. Mats

  Du är bara AAAAAAVUNDSJUK…….. Blondinbella är MYCKET BÄTTRE, så det så!

  Svara
 21. Mats

  Anonym Romeo Patrick sa…

  Haaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaha, Bra kommentar, fick mig att skratta ordentligt, tack haha =)

  Fan dina hundar har ju en djävla lyx. Bada hela djävla tiden. Inte ens jag får bada så mycket haha! =)

  Jag kom på en sak. Vi har ju för fan snackat en massa för. Jag hade ju vagnen (Rådhusgrillen) som min morbror har nu. Har för mig jag har snackat med dig en hel del där i alla fall haha =).

  Hur är det annars förresten?

  den 18 augusti 2009 01:54
  Radera
  Blogger GalaXyBloggen sa…

  Ok;) Ja visst är det lyx. De har det bra, det ska så fina hundar ha.

  Jasså? Du kom på det nu till slut iaf hahaha. Vi har snackat en hel del. Jag kände igen dig direkt och trodde du kände igen mig med, där ser man. Det är bara bra annars.

  /Mats

  Svara
 22. Mats

  Anonym Romeo Patrick sa…

  Håller med. Jag tycker om att du visar denna djävla sida som tidningarna inte visar. Så otroligt synd. Men men, negativitet säljer.

  Nja jag kände inte igen dig i början men sen när jag va på din blogg kände jag igen dig mer och mer men kunde ändå inte placera.

  Skumt =)

  Jag ska till veterinären imorgon. Funderar på att kastrera tikarna. Nu har jag avlat och tror inte jag behöver göra om det så jag kan lika gärna kastrera dem. Ska bara kolla pris och sånt. Har hört att det är myket dyrare på tikar.

  den 18 augusti 2009 02:17
  Radera
  Blogger GalaXyBloggen sa…

  Ja visst är det förjävligt. Man måste säga ifrån. Det är rasdiskriminering på högsta nivå. Skulle det pratas öppet så och i tidningar om tex ”Mellanösternfolk” skulle det bli ett jävla liv.

  Ett bra beslut. Det är tyvärr dyrare att kastrera tikar. Men ring runt säger Sophie. Det kan skilja sig en hel del på priset mellan olika veterinärer säger hon.

  /Mats

  Svara
 23. madde

  Jag tycker faktiskt inte att tro och religion är något man ska övertala folk att ha. Jag respekterar alla religioner, för vi alla tror ändå på på Gud. MEN just jehovas har jag faktiskt lite svårt för just för att dem fördömer andra kristna som bara inte är jehovas. Sen har jag en kompis som faktiskt är Jehovasvittne men som inte börjar predika för mig.
  Yess 25 år är jag och född 1984 så vi är lika gamla!
  Jaaa.. men du hade ngt inlägg med olika mönster som du fixade på någons huvud…:)

  Jaaa den där kommentaren va riktigt kul att få! Jag har mest skrivit om det förut för att det e lite terapi för mig och när någon blir inspirerad blir man jätte glad!

  Jag är halv polsk, fast efternamnet är faktiskt svenskt !

  jag brukar alltid göra folk griniga när jag ska komma och gissa vart dem kommer ifrån. Men eftersom du är ortodox så gissart jag på syrian eller Grek..baserat på det då!

  Svara
 24. Erika Drake af Hagelsrum

  Håller fullständigt med! Jag vet inte om jag skriver som alla andra, skriver det jag känner för att skriva ;)
  De har många premuneranter bara för att de frågar alla – ska vi följa varandra på bloglovin? Haha. Har du aldrig fått den frågan?

  Svara
 25. anneli

  Jo, det går bra tack änsålänge! ;)

  Svara
 26. IQ Badboll

  Nice, inte bara ja som e less på dessa ”modebloggar”, men va gillar du min då?

  // Kram

  Svara
  • Romeo Patrick

   @ IQ Badboll: Jag vet inte längre om din. Slutade gå in på den för varje gång man lärt sig bloggen så ändrade du utseende och sånt tycker jag är irriterande så då slutade jag gå dit. So I don’t know

   Svara
 27. Erika Drake af Hagelsrum

  Smart idé, får prata på istället så det inte blir någon pinsam tystnad ;)

  Ojda, det var konstigt hur det kan komma på samma dag så!
  Ja många gånger sånt som : Fin blogg, följa varandra? Rösta på mig i veckans blogg? Jag har frågestund i min blogg, titta in!?
  De citaten är vanliga och dryga! :)

  Svara
 28. malin

  tjoo på daj. Gillar din blogg..du e lite rolig ibland, vet du om de. Jag gillar inte att läsa bloggar med din gillar jag faktiskt.

  Svara
 29. Erika Drake af Hagelsrum

  Haha ok. Det är därför jag godkänner kommentarer för jag sollar bort alla sådana kommerntarer och svar från andra. ;) Mina vänner gillar att läsa kommentarerna och tyckte det var drygt med massa skit där.

  Svara
 30. Pelle

  Heihei, jeg lurte på om du kunne laste opp French Connexion med James Chadier. Hvis du har denne?

  Svara
 31. Pelle

  Åja, så listen din nå.

  Svara
 32. rrockygirl

  jag har en bra blogg:) massa tips o så:)

  Svara
 33. madde

  stava med stavar haaha. gå ned stavar som gamla tanter gör ( o så jag då)Hahahahaa.

  dina kommentarer verkar ju försvinna ja..?jag bor i sthlm:p du bodde i skövde har jag för mig att du nämnde.
  kom vilse i skogen med min kompis så vi kom hem en timme senare än väntat, kul o komma vilse 2 tjejer i mörkret i skogen hahaha :P

  Svara
 34. madde

  haha ja förstår ;) haha. landet e säkert trevligt :D

  Jaaa mamma o jag delar ju på våran Ice. Han e en korsning mellan 4 raser. har bilder på honom i detta inlägg tex
  http://madeleinemeurk.blogg.se/2009/june/sommarsondag.html

  Svara
 35. madde

  jaaa…hahaha.
  aa 4 st e många haha. alla tikar eller?
  Jag ska ta det lugnt,ha en vinkväll med två kompisar på lördag bara. ska sova länge :D:D

  Svara

Lämna en kommentar