Take a look, and have a smile!

Inlägget publicerades 24 augusti, 2009 kl 14:41 | Kategoriserat under Diverse.

Sexy mamaDet värsta jag vet med att flyga är när flyvärdinnan ska babbla om säkerheten.

Man blir uttråkad.

Men då har min homie här kommit på ett nytt sätt. Lätt att jag vill åka med honom!
Det är faktiskt ett ganska smart sätt att få igång människorna som är med på planet. Jag har åkt flyg fler gånger än vad jag kan räkna med och jag kan ju säga att jag ignorerar tantera ganska rejält eftersom man har hört det så många gånger om. Så detta är ett nytt, friskt sätt att underhålla och informera på.

Väldigt bra jobbat tycker jag. Without further bullshit, här kommer han.

(Vad han heter vet jag dock inte.)

KLICKA HÄR för att öppna filmen.

Du stänger filmen genom att klicka på sidan av rutan som öppnas!

Enjoy =)

2 Svar till “Take a look, and have a smile!”

  1. Rebecca

    Ha ha så jävla skön!

    Svara
  2. mimmi

    gjorde min dag vännen…

    Svara

Lämna en kommentar