It’s been too long..

Inlägget publicerades 8 oktober, 2009 kl 16:01 | Kategoriserat under Diverse.

Helloo! =) It’s been too long indeed. Först och främst, tack till alla er som skickat mail och skrivit här och frågat om något har hänt mig. Det är ingenting som har hänt mig utan det är bara så att min kusin gick bort i en olycka, 20 år gammal så jag har inte direkt varit hemma och känslorna har inte tillåtet mig heller att sitta så mycket framför datorn och skriva om roligheter och annat idioti när en närstående till mig har gått bort.

Men nu är jag i alla fall tillbaka. Till alla er som försökt ringa och smsa, tack till er också, Om era sms inte kom fram så är det för att minnet på telefonen blev fullt. Vissa sms kom fram och andra inte. Så än en gång, ursäkta om det blivit lite kalibalik och kaos här.

Jag kan dock väl förbereda er att jag ska i nästa inlägg som kanske kommer ikväll snacka om mig. Jag har nämligen fått höra att jag är en besserwisser, och det mina damer och herrar , fick mig inte bara att se rött. Utan världens alla regnbågsfärger.

10 Svar till “It’s been too long..”

 1. Rebecca

  Tack,äntligen ett livstecken!

  Tänkte på dig senaste idag på jobbet,undrade vart fan du hållit hus o hur d har gått me allt!

  Svara
 2. evelina

  sv: hehe ok skönt, ska kolla på en i Tyresö på måndag hon är klar den 31:a så då:)

  Svara
 3. IQ badboll

  Men oj, fy va hemskt, å ja som har saknat dina inlägg. Men det är skönt att ha dig tillbaka å vem kan säga att du e en besserwisser? Jösses?

  Svara
 4. Linda

  Usch! Så trist att höra om din kusin, bara 20 år gammal. Ta vara på dig! Vem/vilka är det som säger att du är en besserwisser? Har träffat på ett par sådana i mina dagar och du är INTE en av dem i alla fall…..

  Svara
 5. Terese

  Vad skönt att veta att är vid liv och är ok! Du var saknad :) Jag beklagar sorgen! Kan inte ens föreställa mig hur det är att förlora en närstående, det har faktiskt aldrig hänt mig. Hoppas du verkligen är tillbaka och bloggar på nu! Ha det bäst! Kramar

  Svara
 6. Fade

  Hej!
  Tack för fin kommentar, den uppskattas.
  :o)

  Svara
 7. evelina

  sv: ja, eller var ock kollade på några i vallentuna för två dagar sen men ägaren kändes inte så seriös, så hoppas det blir bättre nu med den här, jag funderar på Akila.

  Svara
 8. Karro

  ehm…besserwisser, DU?!

  Svara
 9. Hanna

  Beklagar sorgen! Förstår att det är tungt. Ta vara på dig! Kram

  Svara
 10. Mats

  Jag beklagar sorgen.

  /Mats

  Svara

Lämna en kommentar