Dags för en uppdatering..

Inlägget publicerades 7 februari, 2010 kl 17:14 | Kategoriserat under Diverse.

Jag har suttit och skrivit inlägg efter inlägg bara för att sedan radera det och aldrig posta den. Är som lite kluven över varför jag egentligen ens har en blogg och varför skriver jag ut mina tankar och värderingar och åsikter och skit?

Vad exakt är det som får mig att orka lägga ner min energi på att skriva en blogg? För er som har följt min blogg och för er som känner mig personligen vet att jag är oerhört stark och ger mer eller mindre blanka fan i vad folk tycker.

Så det har skapat ett kaotiskt inferno i mitt huvud. Varför skriver jag en blogg då? För att fördriva min tid eller för att nå ut till människor. Om vi säger att det är det senare, vad exakt vill jag nå ut med och varför? Är det för att underhålla personer? För att visa alla människor som jag inte ens känner vem jag är och vad jag tycker? Varför ska dem bry sig om min åsikt, en person dem aldrig träffat?

Kanske för att ibland få lite insikt eller kanske för att garva åt mina värderingar, inte vet jag. Men varför skriver jag? Jag tror det ligger nog lite egoism, eller mycket i det hela. Det är nästan så att jag försöker få folk som läser att förstå mig för på något konstigt sätt så är det inte många som gör. Mina åsikter är alltid starka, tvära och radikala. Här finns det inga genvägar utan rak på sak, take it or leave it.

Summa sumarium, jag tror nog att anledningen till min blogg är nog en liten tidsfördrift men samtidigt vill jag nog försöka upplysa och bidra med det lilla jag kan. Mina inlägg kanske kan få någon person där ute att haja till.

Enough about that.

Nu får jag helt enkelt komma på något att blogga om. Mitt nästa ämne ääääär.

Avund.

10 Svar till “Dags för en uppdatering..”

 1. Anna

  Själv tror jag blogg är ett lätt tidsfördriv, ibland försöker man upplysa o nå ut till någon eller några om något man tycker är viktigt eller blahablaha. Men nice att se en uppdatering! Finns du inte längre kvar på msn eller är jag bara borttagen från din lsita?

  Svara
 2. Anna

  Fotandet har legat på is ett tag, min pappa dog, på julafton, satans cancer :( Så inspirationen har varit puts väck men börjar …sakta… komma tillbaka, första fotandet sen november blev en chili-session ( http://cubix.blogg.se/2010/january/hot-love-fotosession.html ) i oktober gjorde jag fotoshoot åt kompisen som har djuraffären och en av bilderna finns med i inrednings-tidningen Kloka hem :) ( http://cubix.blogg.se/2010/january/min-bild-i-kloka-hem.html ) Annars rullar det väl på i lagom fart här, Tänk den som hade för mkt att göra i vardagen att man inte hann med datorn, i wish! Ser verkligen fram emot ditt inlägg om avund! Kram

  Svara
 3. Rebecca

  KORS I TAKET!

  Som jag har väntat…. :D

  Svara
 4. Freedomtravel

  Tack för att du frågar! Jag har väl inte fått det att funka riktigt… Jag kan gå in i inställningar och kolla ”Shadowbox JS” där. Språk är inställt på svenska, Är det nåt annat jag bör ändra eller kolla?
  Vad menar du sedan med att jag ska välja ”länk till bild” när jag lägger in en bld? Jag klickar på ”ladda upp/infoga bild” och sedan, när jag valt bild, klickar jag på ”infoga i innehåll”. Ska man göra något mer?

  Svara
 5. Freedomtravel

  Hej igen! Jag har avinstallerat shadowbox och installerat lightbox 2. Men ingenting händer… Är det kanske så att det bara fungerar på bilder som man laddar upp efter att man skaffat tillägget? Undrar annars vad jag gör för fel… Har du nån idé? Jag kanske provar och hör mig för på WordPress supporten…?

  Svara
 6. Freedomtravel

  Och nu kommer det konstigaste av allt: Det funkade… två gånger. Två gånger när jag klickade på en bild så fungerade det, men sen slutade det fungera igen… Väldigt mystiskt! Jag har inte så många andra tillägg, bara All in one SEO-pack, Akismet och Sociable – Swe version.

  Svara
 7. keit

  Jag tycker det är starkt av dig att blogga eftersom inte så många killar gör det. Dessutom skriver du jäkligt bra. Go ..

  Svara
 8. Freedomtravel

  Ja, helt otroligt, nu funkar det! Tack så hemskt mycket både för tipset och för hjälpen! Det här är ju definitivt mycket snyggare! Dessutom bättre eftersom sidan inte försvinner när man ska titta på en bild. Tack så mycket igen! :)

  Svara
 9. Hanna

  Men där är du ju….. Nu måste jag läsa ifatt dina två inlägg :)

  Jo, jag gillar egentligen färg mer än svart, men jag hittar inget tema jag gillar. Så nu får det var mörkt och dystert ett tag. :P

  Svara

Lämna en kommentar