Larvigt Team Gyllenhammar – Körslaget

Inlägget publicerades 29 mars, 2010 kl 17:59 | Kategoriserat under Värderingar.

Ni kommer väl alla ihåg lördagens sändning av körslaget där TV4 gjorde en tabbe och sa att fel lag hade röstats ut? Sjukt nog, precis några sekunder innan tänkte jag ”Tänk om hon säger fel nu” och så blev det också! Jag kan förstå Gry Forsell’s stora förvåning och rädsla när hon säger ”Döda inte mig nu….”.

Sånt händer liksom, vad är den stora saken egentligen? Team Gyllenhammar säger att dom vill att personen som gjorde felet ska sparkas. Sparkas från sin post för att man har felt?

Jag förstår inte riktigt hur svenska folket eller han den fula djäveln som drev Team Gyllenhammar tycker att folk ska behöva avgå för ett sånt misstag. Visst, det var knappast roligt när dom blev så glada att dom åkte vidare och sen sjönk till botten av havet igen när dom fick reda på hur det verkligen låg till.

En miss helt enkelt och man får beklaga den. Men att man ska göra världens grej av det? Det är inte direkt så att någon skulle avrättas och man sa fel namn och miste livet på en oskyldig människa. Det är liksom vem som åker ut ur ett program så jag förstod aldrig vad det var dom gjorde väsen av sig för? Kan man inte ta det att den mänskliga faktorn hade med det hela att göra och att det bara är att acceptera det hela? Dom ville vara med i nästa program. Klart som fan dom ville! Man klamrar sig självfallet på sista halmstrået så gott man kan.

Men seriöst, väx upp, vakna. Vad är det egentligen med folk och I-landsproblemen? Herregud människor det pågår svält och krig och folk orkar bry sig om att dom råkade säga fel namn i ett underhållningsprogram. Om man gör ett sånt djävla väsen av detta. Va fan skulle man göra av riktiga händelser som kräver att man tittar upp och skriker till?

Larvigt Team Gyllenhammar, TV4 må ha gjort ett misstag men det är inte hela världen. Körslaget klarar sig ganska bra utan er, ni röstades ur för ni, sög. Ganska ordentligt också. Jag tycker inte synd om han som drev kören men mer synd om dom stackars medlemmar som tvingades ha ett arsle som ”skiter i vad dom tycker” till ledare.

Nåväl. Hade inget att skriva om, så kunde lika gärna skriva om detta.

Man kan läsa mer om detta i Aftonbladet

Notera att detta handlar alltså om Ralf och hans uttalande och inte ni som var med i kören!

9 Svar till “Larvigt Team Gyllenhammar – Körslaget”

 1. Anna,,, Cubix

  Ooohhh skandaaaal, vad hemskt och bedrövligt. Skamligt av tv4, verkligen. Detta bör stå på löpsedlar landet runt, hela veckan… Uhhhh >_< Shit happens, vem bryr sig? egentligen.

  Svara
 2. Zaga - Team Gyllenhammar medlem =)

  Hej raring!
  Det var inte ATT vi åkte ut som vi rasade över, det var faktumet att ingen, INGEN talade om för oss att vi faktiskt åkt ut efter de sagt att Team Rongedal gått vidare… När man står där så hör man knappt ett ord av vad Gry säger (!?) För de av oss i kören som levt och har lite erfarenhet så var det här en inte så farligt men för de yngre tjejerna och killarna så var det väldigt förvirrande. Det var, som sagt, inte att vi åkte ut som var upprörande. Det var sättet det hanterades på, ingen förklaring varför vi först var kvar och sedan ute (hörde fortfarande inte vad Gry pratade om….)Ingen ursäkt, ingen som undrade hur det var med oss….. Bara totalt kaos och förvirring. Nu är vi inte med och det är OK, vi åkte trots allt ut pga för lite röster… Kanske var vi inte tillräckligt tighta som kör eller så är sverige inte redo för ”The Real Deal” när det gäller hårdrock ;P
  Må väl!

  Svara
  • Romeo Patrick

   Precis, jag hoppas du inte tog mitt inlägg som något jag säger till er som kör. Ni skötte er utmärkt. Det jag tycker är löjligt är hur man kan vilja kicka en person för en sån sak. Missar sker, det är inte hela världen. Förstör inte hans upprördhet. Dock förstår jag er, kan inte vara roligt att ena stunden vara i superglatt tillstånd för att i nästa tas ner under jorden och bara över ett par sekunder.

   Som sagt, ni som kör, all kudos åt er. Det är dock Ralf som (enligt media i alla fall) borde ändra realitetsuppfattning.

   Svara
 3. Mimia

  Sånt som händer! Även den bäste kan fela… klart att de kanske blev lite upprörda och inte förstod vad som hände… men precis som du skriver det är bara ett nöjesprogram på tv.

  Tittar inte ens på sånt… :(

  Svara
 4. Mimia

  Haha! Det skulle allt vara något det… lite fin middag och relax! :)

  Svara
 5. 2barnspappan

  Jupp, dagens i-landsproblem. Någon råkar gör fel, gud så hemskt, världen går under!!!

  Alla har rätt att göra misstag. Annars skulle vi inte komma någon vart här i världen.

  Svara
 6. Hanna

  Ber så hemskt mycket om ursäkt för om du finner det så. Det har inte alls varit min mening. Jag har bara varit lite off och ber om ursäkt för det. Du har absolut inte gjort något alls.
  Det är helt och hållet mitt fel.

  Själv kan jag bara komma på en kommentar jag inte har svarat på (Som var en direkt fråga) och det är kommentaren om låtarna. Den har dock helt fallit ur mitt minne då jag inte hade tid att svara dig just då och sedan glömde jag av det.

  Är hemskt ledsen om du känner dig avvisad på något sätt, det har aldrig varit min mening :(

  Hoppas du kan förlåta mig.

  Svara
 7. Malin

  Jorden anropar du har fått sms!! :)

  Svara
 8. anki

  ja men precis,, dom sög rejält…. men förstår besvikelsen dom kände när det blev blev som det blev, that’s life.. hur många gånger har en annan inte hamnat i kläm pga det har blivit fel? sånt man får ta, that’t life

  jag gilllar team sundblad och marie picasso har visst dolda kunskaper, tycker hon har lyckats med bra grejor … ibland blir man överraskad :)

  ha en skön kväll

  Svara

Lämna en kommentar