Tips på en riktigt bra tjänst

Inlägget publicerades 25 april, 2010 kl 19:44 | Kategoriserat under Diverse.

Har ni tänkt hur mycket allt har blivit automatiserat? I förra inlägget pratade jag om hur lätt det har blivit att hitta försäkringar..
Innan fick man fick ringa runt till alla innan man hittade en försäkring som passar en. Eller varför inte elbolagen nu med din ”älskling”.

Jag var nämligen nyligen i Stockholm och behövde hotell i sista sekund. Vad skulle jag ta mig till? Ringde runt till alla jag kände om bra hotell men det var ingen som visste någonting. Som tur är har man en mobil som man kan surfa med och jag sökte lite på nätet om Hotell Stockholm och voila; Jag hittade sidan Stockholms Hotell där man kunde hitta en massa bra hotell och det sjukt bra med dom var att man kunde söka efter lite annorlunda kriterier. ”ungt par” ”gammalt par” etc =) Rätt coolt faktiskt. Rekommenderar såna här sidor. Billigaste hotellet gick på 400kr, dyraste på 6000kr. Och allt däremellan kunde jag kolla på.

Sidan var lättnavigerat, en aning mycket information så som första gången besökare blev jag lite ”var ska söka”. Ingen som har fler tips på liknande sidor?

Hoppas det kommer fler såna tjänster för det gör livet så mycket enklare!

Ps: Bilden föreställer Le Royal , Ett vackert hotell i Libanon

8 Svar till “Tips på en riktigt bra tjänst”

 1. Karro

  400 kr för hotell e ju riktigt billigt! hörde talas om något hotell i blekinge, typ karlskronatrakten som är riktigt billigt men ändå ganska fint. vissa nätter fanns specialerbjudande så man fick betala typ 95 spänn/natten. Snacka om billigt! fast jag undrar hur kvaliteten är…
  Le Royal ser iinte fel ut, ska jag till Libanon någon gång ska jag lätt bo där en natt! :D och vattenrutschkanor… KUL :D

  Svara
 2. Rebecca

  Kul att du säger till när du e i sthlm :(

  Svara
 3. Jenny

  Förlåt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Många kramar….

  Svara
 4. Rebecca

  Så sämst e du! Du kunde ju sovit här.

  Svara
 5. anki

  bra tips :) där ska jag kolla om vi ska dit,, vill åka på naturhistoriska museet och se deras insekts samling samt sambon vill till Tekniska.. :)

  ha en skön måndag

  Svara
 6. supermom

  Hej vännen!

  Du om jag vill ha ett sånt där kontaktformulär på min sida… finns det något jag kan ladda upp direkt inne på wp eller måste jag gå via ftp och ladda upp det till one.com?

  Fan vad jobbig jag är och stör dig hela tiden… ;)

  Svara
 7. supermom

  Gulledig tack så mycket! Ska kika med en gång… :)

  Vad pysslar du med?

  Svara
 8. supermom

  Inga nya inlägg? Saknar att läsa här…

  Svara

Lämna en kommentar