Bilpriser – Var ska man leta?

Inlägget publicerades 16 maj, 2010 kl 17:57 | Kategoriserat under Diverse.

Under sommarhalvåret är det många som uppgraderar sig genom att skaffa en ny (eller ska vi säga annan) bil och blocket med mera är en stor plats och för alla som söker. Det finns dock bättre alternativ som kan hjälpa dig som är på jakt efter det bästa bilpriset!

KVD (Kvarndammen) har lanserat en sida för bilar där du både kan värdera bilar, jämföra bilförsäkringar/billån samt sälja/köpa bilar/bildelar. Allt på ett och samma ställe. Det är faktiskt ganska bra sida som är värt ett besök.

Man kan läsa på sidan ”Över 40 miljoner bilvärderingar sen starten gör oss till #1”. Det säger inte alltid att sidan är bäst för det men efter att ha varit i kontakt med sidan och testat så kan jag faktiskt inte annat än rekommendera den!

Någonting ni måste tänka på dock om ni värderar bilen är att värderingen inte nödvändigt måste vara 100% rätt. Sidan gör en automatisk värdering och ger ett ungefärligt pris vad bilen är värd om man säljer den till privatkund eller företag. Detta är antagligen (dock vet jag inte säkert) ett genomsnittligt pris. Men det ett bra sätt att snabbt se vad bilen är värd och sen jämföra med t ex andra som säljer liknande bilar och försöka hålla sig inom samma ram!

Helt klart en sida som är värd att tittas på!

Lämna en kommentar