Säkrare E-handel

Inlägget publicerades 21 maj, 2010 kl 14:46 | Kategoriserat under Diverse.

Hur många gånger har man inte blivit lurad på nätet när man beställer någonting? Senast beställde en mobil som gick sönder efter någon dag och inte fanns det några garantier för mobilen. En annan gång beställde jag en vara och betalade för den men den kom aldrig fram.

Och inte fanns det garantier som skyddade mig. Men på senare tid har det ju dykt upp en hel del och ett jag skulle kunna rekommendera är Payson. Internetbetalning genom payson betalsystem är alltså ett sätt att med mer eller mindre 100% säkerhet kunna få en garanti på beställda varor.

Från Paysons egna sida:

Betala och ta emot betalningar på ett säkert sätt när du gör affärer på nätet. Betala utan att lämna ut ditt kortnummer i någon av de tusentals e-butiker som använder Payson. Med Paysongaranti riskerar du inte att bli lurad när du betalar till en person du inte känner.

Man kan alltså betala, få varan och godkänna betalningen. Detta underlättar ju en hel del. Payson agerar alltså då som en mellanhand och hallå, varför ta risker?

E-bay har ju infört en liknande funktion och jag vet inte hur många människor det är som har använt dessa system nu och sluppit att bli lurade. Det är faktiskt helt underbart och bekvämt! Fyfan va bekvämt. Det är nästan så man inte kan lita på människor man gör handel med face2face så på nätet är det självfallet en hel del lurendrejare som härjar. Detta undviks dock som sagt om man använder denna tjänst.

Länkar till Payson:

Säkra betalningar
Kortbetalning för webbshop

5 Svar till “Säkrare E-handel”

 1. Anna,,, Cubix

  Saknar Romeo tycker och tänker -inlägg…

  Svara
 2. karro

  jag med!

  Svara
 3. Adriana

  jag med!

  Svara
 4. Nabil

  Ser att du gillar Blogvertiser ;D

  Svara
 5. Dolly

  de där e inte så säkert som de låter

  jag har använt payson i flera år nu.
  blev lurad en gång sen dess har jag andra regler för payson

  du köper en vara av mig
  jag skickar varan
  sedan efter att du har mottagit den, ska du godkänna att jag får pengarna

  för mig blev de så här

  jag skickade varan
  han mottog den, och avbröt betalningen och pengarna gick tillbaka till han

  så han fick både pengarna och varan

  nu gör jag såhär att han får godkänna att pengarna hamnar hos mig, sedan skickar jag varan

  annars blir man lurad där med tyvärr..

  Svara

Lämna en kommentar